K. Vary – Pardubice 2:3 (po pr.) | HC Litvínov – Letňany 3:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 7:2 (kon.)
Zlín – HC Plzeň 3:2 (po pr.) | Kladno – Poruba 6:7 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 0:4 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 5:2 (kon.) | Olomouc – Chomutov 0:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Opava 9:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:2 (0:0, 4:1, 1:1)
AZ Havířov
Pátek 15.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    51:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    A pozor, Slezané snižují při vlastním oslabení! Adam Strakoš získal puk a hnal se do úniku. I když ho obránci dostihli, havířovský útočník se rychlou otočkou uvolnil a nahrál před bránu DOMINIKU PAWLICZKOVI, který krásně naznačil střelu, objel brankáře kulicha a skóroval do prázdné brány! Asistence: Adam Strakoš.
     
    44:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I když se v hokeji může stát cokoliv, troufám si říct, že je s největší pravděpodobností rozhodnuto, stadionem se rozléhá píseň "Pátá!" od Zuzany Norisové! Kapitán DAVID MICHÁLEK znovu ukázal, že je nejspíš nejtalentovanějším hráčem Havlíčkova Brodu, když se protáhl až před bránu a zblízka překonal brankáře Sonneka podruhé! Asistence: Jiří Vlach.
     
    34:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle budou už mít Slezané hodně těžké, soubor z Kotliny vede už o tři góly! Útok Bruslařů pokračoval a DANIEL KRÁLÍČEK si sebral hůl z ledu, což bylo hodně důležité. Od modré čáry totiž vystřelil Jiří Kopic a šikovný útočník tečoval letící kus černé gumy přesně pod horní tyčku! Asistence: Jiří Kopic.
     
    28:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je kanonáda, havířovská defenziva toho má až po krk a Bruslaři vedou o dvě branky! Václav Piskač vybojoval puk a předložil nádhernou nahrávku do jízdy JIŘÍMU PŘIBYLOVI, jenž uháněl sám na bránu a zblízka mazácky zavěsil přesně pod víko, čímž vstřelil svůj druhý gól v sezoně! Asistence: Jiří Přibyl a Michal Teplý.
     
    27:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dokonale využili svou psychickou výhodu po vyrovnání a slaví obrat! David Michálek nabil na okraj levého kruhu JIŘÍMU BENÁKOVI, jehož ránu srazil protihráč. Brankář Sonnek už se chystal na zákrok a povyjel si ze svého brankoviště, což se mu stalo osudným. Kus černé gumy se totiž odrazil zpátky k Benákovi, jehož rána z úhlu zapadla do zcela odkryté brány k přední tyčce! Asistence: David Michálek a Lukáš Beran.
     
    23:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Bruslaři si vynutili obrovský tlak a radují se ze zaslouženého vyrovnání! Jiří Benák vykouzlil parádní křížnou nahrávku na volného DAVIDA MICHÁLKA, který byl před bránou úplně sám a z voleje propálil gólmana Sonneka, jenž neměl šanci! Asistence: Jiří Benák a Lukáš Beran.
     
    20:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    bruslaři opět zaspali vstup do druhé třetiny a Slezané jdou na Vysočině do vedení! Patrik Srníček vybojoval puk a vypálil, po čemž se dostal v levém kruhu ke střele DOMINIK PECKA a z mírného úhlu na levé straně propálil brankáře Kulicha! Asistence: Patrik Srníček.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Michálek (Benák, Beran), 28. Benák (Michálek, Beran), 29. Přibyl (Piskač, Teplý), 35. Králíček (Kopic), 45. Michálek (Vlach) – 21. Pecka (Srníček), 52. Pawliczek (Strakoš)


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Hrabaň "A", Němec, Benák, Kopic, Lachman, Polák, Rubner – Michálek "C", Vlach, Beran "A" – Hendrych, Holenda, Veverka – J. Přibyl, Králíček, Piskač – Donda, Teplý.
    AZ Havířov: Sonnek (Dufek) – Chujac "A", Srníček, Mrowiec "C", Adámek, Ševeček, Szturc – Pecka, Pawliczek "C", Raček, Lenomar, Rzekanowski, Aulehla, Piš, Strakoš, Potočný

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri