Banská Bystrica – Piešťany 3:5 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:7 (kon.) | Skalica – Poprad 1:3 (kon.)
Žilina – Martin 1:0 (kon.) | Nitra – Košice 1:3 (kon.)
konec
HK Nitra
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
HC Košice
sk Pátek 15.01.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    V 39. kole hokejovej Tipsport ligy sa v šlágri kola v Nitra aréne predstaví aktuálny líder tabuľky HC Košice.

    Železiari aktuálne ťahajú pozoruhodnú sériu ôsmich zápasov bez straty bodu, keď naposledy prehrali 11. decembra 2015 na ľade Banskej Bystrice. Vďaka zlepšeným výkonom a výsledkom pod trénerom Čadom si Košice vypracovali na čele tabuľky päťbodový náskok pred priebežne druhým Zvolenom.

    Nitra stráca na Košice sedem bodov a Corgoni prežívajú náročnú časť sezóny, pretože nebodovali už 3 zápasy po sebe. Po zranení brankárskej jednotky Michala Valenta a víťazstve nad Skalicou Nitra inkasovala dovedna 15 gólov a prehrala postupne na ľade Žiliny, Banskej Bystrice a Zvolena.

    Nitra bude mať šancu vrátiť sa na víťaznú vlnu pred vlastnými fanúšikmi v zápase s Košicami, nad ktorými túto sezónu doma dvakrát zvíťazila 3:2. Košice dvakrát uspeli pred vlastnými fanúšikmi po víťazstvách 3:2 a 5:1.

    Kto bude úspešnejší v šlágri kole a či sa podarí Nitre prerušiť nepriaznivú sériu bez bodu alebo Košice budú pokračovať vo víťaznom ťažení sa dozviete aj z nášho textového prenosu, na ktorý vás srdečne pozývam. Stretnutie sa začína o 18:00 hod.

    Preview: Dalibor Sklár
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Nitre bude chýbať zranený obranca Michal Novák

    Michal sa včera zranil pri rezaní hokejky. Ruka si vyžiadala 6 stehov, predpokladaná doba rekonvalescencie je jeden týždeň.Michal teda zápas s Košicami vynechá.

    Posted by Michal Novák on Tuesday, 12 January 2016
     
    Úvodné zostavy:

    HK Nitra: Valent – Milam, Mezei, Milo, König, Ordzovenský, Podhradský, Ondrušek, Kuzma – Blackwater, Slovák, Laliberté – Stloukal, Štefanka, Macík – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Bajtek, Bene, Piačka

    HC Košice: Melicherčík (31. Halász) – Cebák, Deyl, Dudáš, Mikuš, Macejko, Šedivý, Chovan – Bicek, Suja, Bartánus – Spilar, Jenčík, Bartoš – Lelkeš, Češík, Varga – Hričina, Boltun Hrnka – Bortňák

    Rozhodca: Čech, Mrkva – Holienka, Stanzel.
    Prípravy na zápas vrcholia
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na ľadovej ploche a duel sa o malý moment začne. Domáci hráči nastúpia v modrých dresoch, hostia z Košíc v bielej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zýžitok.
    Zápas sa o malý moment začína
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Košice sa okamžite po buly chopili puku. Hostia s ním dopredu vyštartujú ako prví.
     
    00:15
    Bartánus puk po ľavom krídle zaviezol do útočnej tretiny, tam bola jeho prihrávka dobre zblokovaná, následne sa hra presunula aj pred Melicherčíka, po Slovákovej zbolokovanej strele puk skončil v ochrannej sieti.
     
    00:40
    Košice v rýchlom protiútoku, na prihrávku si už zbiehal Bicek, ktorý si pýtal puk, ten na jeho hokejku vďaka pozornej obrane napokon nedoputoval.
     
    01:30
    Po rýchlom úvode sledujeme prvú hluchú pasáž hry, Nitra sa v nej pozorne bráni, avšak jej vyhadzované puky sú len veľmi nepresné.
     
    01:36
    Košice dali gól!
    A Košice sa dostávajú do vedenia! MIROSLAV MACEJKO teraz zaskočil kompletne celú obranu Nitry, sám si s pukom nakorčuľoval pred Valenta a nedal mu šancu na zákrok. Asistencia: Matej Češík.
    Miroslav MACEJKO - 0:1
     
    02:02
    Vylúčenie v tíme Košíc. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Radek Deyl – podrazenie.
     
    02:40
    Košičania svojho súpera absolútne k ničomu nepúšťajú, Nitra sa nedokáže dostať ani k puku, tobôž nie do útočnej tretiny.
     
    03:00
    Bicek si teraz dovolil veľmi vysoké napádanie rozohrávky súpera za Valentovou bránkou, Nitre táto presilovka absolútne nevychádza.
     
    03:50
    Nitra sa stále s pukom nedokáže presunúť s pukom cez útočnú modrú čiaru. A aj keď sa to jej hráčom podarí, puk okamžite putuje na hokejky hostí.
     
    04:20
    Nitra za 5 minút ani len nevypálila na Melicherčíka, nestalo sa tak ani počas presilovej hry, ktorú strávili Corgoni prakticky celú v obrannej tretine. Pokračujeme v hre 5 proti 5.
     
    04:55
    Košice mohli vyhrávať už o dva góly. V podobnej situácii, z akej Macejko pred malou chvíľou skóroval Macejko, zakončoval, ktorého strelu Valent aj so šťastím vyrazil.
     
    05:55
    Lelkeš aktívne napáda svojho súpera za bránkou Valenta, tam mu nedá dýchať.
     
    06:01
    König (NIT) – 2 minúty – držanie.
     
    06:55
    Ani Košičanom zatiaľ presilovka tiež nevychádza, hosťom sa strely nedaria.
     
    07:28
    Košice dali gól!
    To už ale neplatí! Košice potvrdzujú svoju absolútnu dominanciu na ľadovej ploche, domácim dobre známy TOMÁŠ HRNKA si počkal na odrazený puk a poslal ho za chrbát bezmocného Valenta. Asistencie: Richard Jenčík, Gabriel Spilar.
    Tomáš HRNKA - 0:2
     
    07:45
    Košičania si so svojím súperom robia čo chcú! Varga sa so svojím spoluhráčov rútil do prečíslenia 2 proti jednému s úmyslom pridať aj tretí gól, domácich zastavil dobrý obranný zákrok.
     
    07:59
    Češík (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    08:35
    Košice mohli pridať gól aj v oslabení! Bartoš s Jenčíkom v úniku, Bartoš to riešil individuálne, jeho ranu Valent vyrazil!
     
    09:45
    Až teraz sa Nitra s pukom usadila v útočnej tretine, tam kombinoval neoblomný Blackwater, ktorého úmysel Deyl poľahky prečítal a svoj tím vymanil spod tlaku.
     
    10:40
    Nitre sa zatiaľ absolútne nedarí, potvrdil to aj Kutálek, ktorý sa teraz s pukom zbytočne vydal medzi trio brániacich hráčov a puk im doslova daroval.
     
    11:05
    Na opačnej strane strela z hokejky Vargu, puk smerujúci medzi tri žrde ale Valent dobre videl, preto ho nemal problém zachytiť v lapačke.
     
    12:23
    Vylúčenie v tíme Košíc. Na lavicu hanby smeruje Mikuš – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    12:23
    Vylúčenie v tíme Nitry. Na trestnú korčuľuje aj Macík – 2 minúty – podrazenie.
     
    13:00
    Nitra sa už tešila na presilovú hru, napokon ale na trestnú lavicu musel odísť aj Macík, čo domácim vôbec nevyhovuje.
     
    13:10
    Nitra sa na malý moment usadila v pásem súpera, po dobrom odvrátení puku sa ale s rozohrávkou unáhlila a dopustila sa zakázaného uvoľnenia.
     
    13:30
    Laliberté bol teraz príliš rýchly, na prihrávku si síce nakorčuľoval dobre, avšak len do ofsajdu.
     
    14:00
    Nitra dostala priestor pred Melicherčíkom, z čoho ťažil Laliberté, ktorý zakončoval nebezpečne, Melicherčík ale strelcovi skvele zmenšil strelecký uhol a puk poľahky udržal vo výstroji.
     
    14:37
    Presilová hra pre Košice. Podhradský (NIT) – 2 minúty – držanie.
     
    14:45
    A okamžite dobrá šanca Košíc! Bartánus milimetrovou prihrávkou našiel v medzikruží Suju, jeho ranu Valent dokázal vyraziť do bezpečia!
     
    15:20
    Nitra teraz puk vyhadzuje cez všetky čiary.
     
    15:40
    Dlho sa ale puk pri Melicherčíkovi nezdržal, Košičania opäť kombinujú v útočnej tretine.
     
    16:10
    Dobrá strela z hokejky Mikuša, puk nebezpečne letel od modrej čiary do stredu bránky, kam sa Valenť dobre natlačil a puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    16:31
    Dudáš to teraz s rýchlosťou korčuľovania mierne prehnal, po vyhodení puku Nitry sa s pukom vrátil do pásma, kde stále boli jeho spoluhráči. Toto postavenie mimo hry bude posúdené ako úmyselné.
     
    17:06
    Dudáš si s Benem niečo vybavoval po jednom zo súbojov, robustný obranca Košíc súperovi naznačil, že so sebou manipulovať nenechá.
     
    17:27
    Hrnka (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
     
    17:45
    Ručkay sa do puku poriadne oprel, jeho rana ale obrancu Košíc v spolupráci s Melicherčíkom neprekvapila, puk skončil na zadnom mantineli.
     
    18:20
    Od tohto momentu sa puk stále nachádza pri Valentovi.
     
    18:50
    A Košičania tento fakt meniť nemienia. Hostia sa výborne bránia a svojho súpera nepúšťajú ani vo štvrtej presilovej hre k ničomu.
     
    19:20
    Štefanka pred Melicherčíkom príliš dôrazný. Macejko v pozícii obrancu prišiel svojho gólmana brániť a hráča domácich poriadne pootĺkal.
     
    19:40
    Češíkovi puk absolútne nesadol na hokejku, zo strely tak nebolo nič. Zdá sa, že v prvej tretine sa už neudeje nič podstatné.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina zápasu medzi Nitrou a Košicami, môžeme vravieť, že na ľade sme videli do tejto chvíle len jeden celok – a to ten hosťujúci. Košice zaslúžene vedú pomerom 2:0.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Úvodné buly druhej tretiny bolo vhodené. Puk získal na svoje hokejky ako prvý domáci celok, ktorý sa s ním pokúsi z obrannej tretiny presunúť čo najrýchlejšie pred bránku súpera.
     
    20:20
    Bola to ale práve Nitra, ktorá sa pri aktivite Suju a Bartánusa musela brániť, puk napokon letel do ľavého betónu Valenta, ktorý ho vyrazil.
     
    20:52
    Deyl teraz nestíhal za Ručkayom, ktorý si našťastie pre Košice nestihol, puk prikopnúť a následne lepšie vystreliť, strela preto skončila v Melicherčíkovej moci.
     
    21:20
    Košičania v snahe o rýchlu odpoveď smerom dopredu príliš aktívni, hostí zastavil až ofsajd.
     
    21:45
    Napokon sme ale videli dobré strelecké zakončenie, puk smeroval od modrej čiary, Valent ho zachytil.
     
    21:46
    Kutálek (NIT) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    22:36
    Bartánus (KOS) – 2 minúty – držanie.
     
    23:00
    Na ľade teraz rýchlejší korčuliari dostanú viac priestoru, sme zvedaví, ktorému celku to bude vyhovovať viac.
     
    23:30
    Zatiaľ to lepšie vyzerá pre Košice, ktoré bojujú o každý puk. Potvrdil do aj Boltun, ktorý bol veľmi aktívny a síce puk nezískal, útočníka hostí musíme pochváliť.
     
    24:15
    Blackwater chcel prihrávkou nájsť Slováka, jeho prihrávka ale dobre zblokovaná.
     
    24:50
    Obrovské príležitosti na oboch stranách! Nitra v dobrej príležitosti na zníženie. Košice ale v bleskovej odpovedi, po rane Bartánusa, ktorý sa vrátil z trestnej lavice, sa musel Milo hodiť do strely.
     
    25:21
    Slovák (NIT) – osobný trest v trvaní 10 minút za nešportové správanie.
     
    25:50
    Podhradský teraz využil odrazený puk, svoju strelu skryl za obrancu, puk poslal po ľade a Melicherčík mal čo robiť, aby puk zachytil.
     
    26:50
    Nitra sa teraz dobre tlačí pred bránku svojho súpera, tam často sledujeme veľké zmätky, Košičania ale pri puku vždy ako prví.
     
    27:30
    König od puku Hrnku odstavil, urastený útočník Košíc ho podržal v útočnej tretine, medzitým jeho spoluhráči odišli striedať.
     
    28:07
    Sujova nepríjemná rana, strela švihom bola síce zblokovaná, napriek tomu ale Valenta poriadne vystrašila! Puk napokon skončil na mantineli.
     
    28:30
    Varga hľadal prihrávkou na modrej čiare Macejka, ten si ale puk musel prikopnúť, preto jeho strela Valenta nijako špeciálne neprekvapila.
     
    29:01
    Milo (NIT) – 2 minúty – hákovanie.
     
    29:30
    Košičania sa s pukom síce usadili pred bránkou súpera, tam ale ich hru prečítal Laliberté a puk poslal cez všetky čiary.
     
    30:05
    Kutálek bol v dobrej príležitosti, keď si sám dokorčuľoval po svoju odrazenú strelu, jeho ranu z veľkého uhla ale Melicherčík nemal problém pokryť.
     
    30:41
    Melicherčík odchádza na striedačku, gólman Košíc má problémy s rukou, toto pre hosťujúci celok nevyzerá dobre!
     
    30:41
    Melicherčík napokon musí odísť do šatne, nuž, brankár Košíc prežíva skutočne smolnú sezónu, v aktuálnom ročníku sa kvôli zdravotným problémom z bránky poberá už po tretíkrát.
     
    30:41
    Zmena v bránke Košíc. Melicherčíka strieda Halász.
     
    30:57
    Pokračujeme v hre 5 proti 5.
     
    31:43
    Halász sa bude musieť dostať do tempa hry, iniciatívu na svoje hokejky prebrala Nitra, jej hráči ale presnú strelu nevyslali.
     
    32:05
    Rýchly protiútok Jenčíka, ten stál síce na jednej nohe, napriek tomu si v súboji s Königom veril a vyslal dobrý strelecký pokus, ktorý zapadol do lapačky Valenta.
     
    32:45
    Cebák hľadal v medzikruží Hrnku, pre Košice vyzerala táto situácia veľmi dobre, skúsený útočník si ale puk spracovať napokon nedokázal.
     
    33:20
    Sledujeme rýchly hokej, hra sa presúva zo strany na stranu, z čoho chcel a mohol ťažiť Blackwater, avšak jeho bezprostredný kontakt s Halászom gól nepriniesol. Skvelý brankár Košíc!
     
    34:14
    Vylúčenie v tíme hostí. Na trestnú lavicu sa poberá Mikuš – 2 minúty – držanie.
     
    34:50
    Nitra síce kombinovala v útočnej tretine, snahu o prihrávku cez stred klziska ale Košice výborne prečítali a puk vyhodili.
     
    35:10
    Štefanka mohol skórovať, to by ale medzi troma žrďami nemohol stáť Halász, ktorý mu nedal šancu zodvihnúť ruky nad hlavu!
     
    36:10
    Košičania vyhodili, Nitra ale opäť smeruje do pásma.
     
    36:30
    Ordzovenského veľká snaha niečo urobiť s výsledkom, Košice ale v obrane mimoriadne pozorné a po šanci Štefanku sme už žiadnu väčšiu šancu Nitry nevideli.
     
    36:53
    Nitra dala gól!
    PETR STLOUKAL fintičkou oklamal Halásza, vylákal ho z bránky a následne puk bekhendom zasunul do siete. Asistencie: Judd Blackwater, David Laliberté.
    Petr STLOUKAL - 1:2
     
    37:10
    Na druhej strane zaujímavá šanca Košíc, Bartoš však puk zabudol za sebou, preto osamotený v medzikruží zakončovať nemohol.
     
    38:00
    Nitra sa po tomto góle opäť dostáva do zápasu, dnes to bude ešte mimoriadne zaujímavé.
     
    38:30
    Videli sme viacero nepresností na oboch stranách, ako Košice, tak aj Nitra to skúšala prihrávkou po osi klziska – neúspešne.
     
    38:50
    Macík sa teraz poriadne oprel do puku, jeho rana ale minula priestor troch žrdí. Halász zasahovať nemusel.
     
    39:20
    Kutálkovo zakončenie bekhendom z medzikružia, útočník Nitry ale nemal veľa priestoru, aj preto puk dokázal poslať len do hrude pozorného Halásza.
     
    39:44
    Košice dali gól!
    PETER BARTOŠ si skvelým spôsobom nakorčuľoval medzi dvoch obrancov pri modrej čiare a hoci mu puk ušiel, toto oklamalo Valenta a puk prešiel pomedzi jeho betóny do siete. Asistencie: Richard Jenčík, Gabriel Spilar.
    Peter BARTOŠ - 1:3
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry je už minulosťou. Košičania si počas nej dokázali udržať svoje dvojgólové vedenie, keď síce Stloukal znížil, Bartoš ale pridal aj tretí gól a hostia tak do tretej tretiny odkorčuľujú so značnou psychickou výhodou.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:40.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Začala sa tretia tretina zápasu, budeme zvedaví, či pôjde o poslednú časť zápasu, alebo sa skóre bude ešte zásadným spôsobom meniť.
     
    40:38
    Lalibeté našiel pred bránkou Slováka, ten ale prihrávku zrejme absolútne nečakal, aj preto v dobrej pozícii puk poslal len mimo priestor troch žrdí.
     
    41:30
    Nitra sa usadila v pásme, strela Kutálka, puk zamieril na zadný mantinel.
     
    42:00
    Varga mal teraz smolu, keď v strednom pásme mohol prebrať voľný puk, ten mal ale len na dlhú hokejku, preto ho nedokázal stiahnuť do svojej moci.
     
    42:42
    Štefanka prebral pri bránkovisku voľný puk, jeho pokus o dorážku po ľade ale úspech priniesť nemohlo, keďže Halász bol prilepený o svoju ľavú žrď.
     
    43:00
    Aktívna hra Biceka, už sa zdalo, že puk vybojuje pre Hrnku, ten to mal ale len na dlhú hokejku, aj preto sa do súboja proti dvom obrancom nepúšťal.
     
    43:58
    Blackwater síce dobre prebral puk v strednom pásme, napokon bol ale predsa len nútený poslať ho k Valentovi. To Nitre rozhodne nevyhovuje.
     
    44:36
    Blackwater z pozície pravého krídla, strela bola síce zblokovaná, Košice sa ale budú brániť vo štvorici.
     
    44:42
    Jenčík (KOS) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    44:43
    Košičania sa okamžite oslobodili a v útočnej tretine budú zbierať cenné sekundy.
     
    45:10
    Nitra s veľkými problémami, domáci celok sa do tejto chvíle s pukom aj napriek snahe Stümpela do útočnej tretiny nepozrel.
     
    45:40
    Stalo sa tak až teraz, Nitra roztáča pred bránou súpera presilovkový kolotoč.
     
    46:05
    König síce pálil od modrej, táto strela ale nebola nijako nebezpečná, preto ju Halász bez väčších problémov vyrazil do bezpečnej zóny.
     
    46:30
    Košičania sa následne oslobodia.
     
    46:50
    Medzičasom hrajú hostia v pätici. Nitra nedokázala využiť ani svoju šiestu presilovú hru d tomto stretnutí.
     
    47:10
    Richard Jenčík v obrovskej príležitosti, po milimetrovej prihrávke Bartánusa sa skúsený útočník z prvej oprel do puku, presúvajúci sa Valent aj so šťastím puk vyrazil!
     
    48:00
    Nitra sa teraz až zbytočne často s pukom sťahuje do obrannej tretiny, toto je pre Košice vodou na mlyn, takto skúsené mužstvo viac potrebovať nebude.
     
    48:40
    Dudáš puk skúsene vyviezol z obrannej tretiny, jeho spoluhráči ale potrebovali prestriedať, aj preto sme videli len nahodenie na zadný mantinel a rýchle odkorčuľovanie na striedačku.
     
    49:40
    Macík sa dobre natlačil s pukom spoza bránky pred Halásza, bekhendom ale zakončoval po zemi len do betónu košického brankára, ktorý ho mal dobre položený na ľade.
     
    49:45
    Nitra to teraz skúša z každej možnej aj nemožnej pozície, jej strely sú ale zväčša nepresné, aj preto Košice dostávajú priestor na vyvezenie pukov.
     
    50:20
    Skúsení hostia sa teraz svojím aktívnym napádaním snažia čo najviac unaviť domácich hokejistov, ktorí to už dnes budú mať len veľmi ťažké.
     
    50:50
    Súboj Blackwatera s Dudášom, robustný obranca Košíc šikovného hráča Nitry do šance nepustil a skúsene puk prebral na svoju hokejku.
     
    51:20
    Prihrávka cez všetky čiary mala nájsť Biceka, ten mal síce hokejku vo vzduchu, napriek tomu vysoko letiaci puk nespracoval. Zakázané uvoľnenie.
     
    51:30
    Podhradský vyslal strelu od modrej čiary, tá bola však len málo dôrazná – a navyše zblokovaná obranou len priamo do betónu Halásza. Ten si pripísal jednoduchý zákrok.
     
    51:54
    Lelkeš (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    52:09
    Bartánus (KOS) – 2 minúty – podrazenie. Nitra bude hrať presilovú hru o dvoch hráčov v trvaní takmer dvoch minút!
     
    52:20
    Nitra usadená pred Halászom, zatiaľ je to bez strely.
     
    52:35
    Domáci teraz s peknou kombináciou, trojica Košičanov za pukom nestíhala, preto so strelou nečakal Ručkay, jeho ranu skvelým spôsobom zastavil Halász!
     
    52:45
    Strely Nitry sa teraz radia skôr do kategórie zbytočných, hosťujúci celok dovoľuje Halászovi puky poľahky ukryť v lapačke.
     
    53:05
    Nitra si chcela vyšachovať obranu súpera, ten teraz s trojicou hráčov skúsene pred bránkou Blackwatera zblokovala a puk udržala vo svojej moci.
     
    53:45
    Obrovské šance Nitry, skvelý Halász vychytal Ručkaya i Lalibertého!
     
    53:49
    Trest pre Košice! Dudáš – 2 minúty – krosček.
     
    54:10
    Košičania hrajú vo štvorici, puk letí až k Valentovi.
     
    54:40
    A teraz to majú hostia už podstatne jednoduchšie. Košice puk často vyhadzujú von z obrannej tretiny, Nitru môže nevyužitá presilovka o dvoch mužov poriadne mrzieť.
     
    55:45
    Predvádzaná hra sa zjavne nepozdáva ani domácim divákom, ktorí hlasným pískaním dávajú jasne najavo, že s výkonom Nitry spokojní nie sú.
     
    56:20
    Nitra neustále zatláčaná pred Valenta, budeme zvedaví, či sa odhodlá k hre bez brankára.
     
    57:00
    Bicek sa snaží znepríjemniť život domácim korčuliarom, puk drží na svojej hokejke, následne ho bude chcieť poslať na zadný mantinel.
     
    57:20
    A aj sa mu to darí. Nitre ubiehajú cenné sekundy.
     
    57:41
    Zakázané uvoľnenie Nitry.
     
    57:50
    Tvrdá rana Dudáša, ten to mieril švihom medzi betóny, Valent ich včas sklepol. Košičanom ale toto vôbec nevadí, v útočnej tretine naďalej zbierajú cenné sekundy.
     
    58:05
    König (NIT) – 2 minúty – podrazenie.
     
    58:30
    Košičania sa už smerom dopredu zbytočne neženú, puk držia na svojich hokejkách a zbierajú cenné sekundy v obrannej tretine.
     
    59:00
    Beží posledná minúta riadnej hracej doby. A dovolím si povedať, že aj dnešného stretnutia.
     
    59:40
    Nitra hrá v oslabení, preto sa k hre bez Valenta ani neodváži. Čaká sa na koniec.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa dnešné hokejové zápolenie medzi Nitrou a Košicami, majstrovský celok zdolal svojho húževnatého súpera pomerom 3:1 a upevnil si svoju prvú priečku v tabuľke.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:16:18)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 37. Stloukal (Blackwater, Laliberté) – 2. Macejko (Češík), 8. Hrnka (Jenčík, Spilar), 40. Bartoš (Jenčík, Spilar)


    HK Nitra: Valent – Milam, Mezei, Milo, König, Ordzovenský, Podhradský, Ondrušek, Kuzma – Blackwater, Slovák, Laliberté – Stloukal, Štefanka, Macík – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Bajtek, Bene, Piačka
    HC Košice: Melicherčík (31. Halász) – Cebák, Deyl, Dudáš, Mikuš, Macejko, Šedivý, Chovan – Bicek, Suja, Bartánus – Spilar, Jenčík, Bartoš – Lelkeš, Češík, Varga – Hričina, Boltun Hrnka – Bortňák

    Rozhodčí: Čech, Mrkva – Holienka, Stanzel
    bahis siteleri