Banská Bystrica – Piešťany 3:5 (kon.) | Trenčín – Zvolen 3:7 (kon.) | Skalica – Poprad 1:3 (kon.)
Žilina – Martin 1:0 (kon.) | Nitra – Košice 1:3 (kon.)
konec
HK Nitra
1:3 (0:2, 1:1, 0:0)
HC Košice
sk Pátek 15.01.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:05
    König (NIT) – 2 minúty – podrazenie.
     
    53:49
    Trest pre Košice! Dudáš – 2 minúty – krosček.
     
    53:45
    Obrovské šance Nitry, skvelý Halász vychytal Ručkaya i Lalibertého!
     
    52:35
    Domáci teraz s peknou kombináciou, trojica Košičanov za pukom nestíhala, preto so strelou nečakal Ručkay, jeho ranu skvelým spôsobom zastavil Halász!
     
    52:09
    Bartánus (KOS) – 2 minúty – podrazenie. Nitra bude hrať presilovú hru o dvoch hráčov v trvaní takmer dvoch minút!
     
    51:54
    Lelkeš (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    49:40
    Macík sa dobre natlačil s pukom spoza bránky pred Halásza, bekhendom ale zakončoval po zemi len do betónu košického brankára, ktorý ho mal dobre položený na ľade.
     
    47:10
    Richard Jenčík v obrovskej príležitosti, po milimetrovej prihrávke Bartánusa sa skúsený útočník z prvej oprel do puku, presúvajúci sa Valent aj so šťastím puk vyrazil!
     
    44:42
    Jenčík (KOS) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    40:38
    Lalibeté našiel pred bránkou Slováka, ten ale prihrávku zrejme absolútne nečakal, aj preto v dobrej pozícii puk poslal len mimo priestor troch žrdí.
    Peter BARTOŠ - 1:3
     
    39:44
    Košice dali gól!
    PETER BARTOŠ si skvelým spôsobom nakorčuľoval medzi dvoch obrancov pri modrej čiare a hoci mu puk ušiel, toto oklamalo Valenta a puk prešiel pomedzi jeho betóny do siete. Asistencie: Richard Jenčík, Gabriel Spilar.
     
    37:10
    Na druhej strane zaujímavá šanca Košíc, Bartoš však puk zabudol za sebou, preto osamotený v medzikruží zakončovať nemohol.
    Petr STLOUKAL - 1:2
     
    36:53
    Nitra dala gól!
    PETR STLOUKAL fintičkou oklamal Halásza, vylákal ho z bránky a následne puk bekhendom zasunul do siete. Asistencie: Judd Blackwater, David Laliberté.
     
    35:10
    Štefanka mohol skórovať, to by ale medzi troma žrďami nemohol stáť Halász, ktorý mu nedal šancu zodvihnúť ruky nad hlavu!
     
    34:14
    Vylúčenie v tíme hostí. Na trestnú lavicu sa poberá Mikuš – 2 minúty – držanie.
     
    33:20
    Sledujeme rýchly hokej, hra sa presúva zo strany na stranu, z čoho chcel a mohol ťažiť Blackwater, avšak jeho bezprostredný kontakt s Halászom gól nepriniesol. Skvelý brankár Košíc!
     
    30:41
    Zmena v bránke Košíc. Melicherčíka strieda Halász.
     
    30:41
    Melicherčík napokon musí odísť do šatne, nuž, brankár Košíc prežíva skutočne smolnú sezónu, v aktuálnom ročníku sa kvôli zdravotným problémom z bránky poberá už po tretíkrát.
     
    30:41
    Melicherčík odchádza na striedačku, gólman Košíc má problémy s rukou, toto pre hosťujúci celok nevyzerá dobre!
     
    30:05
    Kutálek bol v dobrej príležitosti, keď si sám dokorčuľoval po svoju odrazenú strelu, jeho ranu z veľkého uhla ale Melicherčík nemal problém pokryť.
     
    29:01
    Milo (NIT) – 2 minúty – hákovanie.
     
    28:07
    Sujova nepríjemná rana, strela švihom bola síce zblokovaná, napriek tomu ale Valenta poriadne vystrašila! Puk napokon skončil na mantineli.
     
    25:50
    Podhradský teraz využil odrazený puk, svoju strelu skryl za obrancu, puk poslal po ľade a Melicherčík mal čo robiť, aby puk zachytil.
     
    25:21
    Slovák (NIT) – osobný trest v trvaní 10 minút za nešportové správanie.
     
    24:50
    Obrovské príležitosti na oboch stranách! Nitra v dobrej príležitosti na zníženie. Košice ale v bleskovej odpovedi, po rane Bartánusa, ktorý sa vrátil z trestnej lavice, sa musel Milo hodiť do strely.
     
    22:36
    Bartánus (KOS) – 2 minúty – držanie.
     
    21:46
    Kutálek (NIT) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    20:52
    Deyl teraz nestíhal za Ručkayom, ktorý si našťastie pre Košice nestihol, puk prikopnúť a následne lepšie vystreliť, strela preto skončila v Melicherčíkovej moci.
     
    17:45
    Ručkay sa do puku poriadne oprel, jeho rana ale obrancu Košíc v spolupráci s Melicherčíkom neprekvapila, puk skončil na zadnom mantineli.
     
    17:27
    Hrnka (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
     
    14:45
    A okamžite dobrá šanca Košíc! Bartánus milimetrovou prihrávkou našiel v medzikruží Suju, jeho ranu Valent dokázal vyraziť do bezpečia!
     
    14:37
    Presilová hra pre Košice. Podhradský (NIT) – 2 minúty – držanie.
     
    12:23
    Vylúčenie v tíme Nitry. Na trestnú korčuľuje aj Macík – 2 minúty – podrazenie.
     
    12:23
    Vylúčenie v tíme Košíc. Na lavicu hanby smeruje Mikuš – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    08:35
    Košice mohli pridať gól aj v oslabení! Bartoš s Jenčíkom v úniku, Bartoš to riešil individuálne, jeho ranu Valent vyrazil!
     
    07:59
    Češík (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    07:45
    Košičania si so svojím súperom robia čo chcú! Varga sa so svojím spoluhráčov rútil do prečíslenia 2 proti jednému s úmyslom pridať aj tretí gól, domácich zastavil dobrý obranný zákrok.
    Tomáš HRNKA - 0:2
     
    07:28
    Košice dali gól!
    To už ale neplatí! Košice potvrdzujú svoju absolútnu dominanciu na ľadovej ploche, domácim dobre známy TOMÁŠ HRNKA si počkal na odrazený puk a poslal ho za chrbát bezmocného Valenta. Asistencie: Richard Jenčík, Gabriel Spilar.
     
    06:01
    König (NIT) – 2 minúty – držanie.
     
    04:55
    Košice mohli vyhrávať už o dva góly. V podobnej situácii, z akej Macejko pred malou chvíľou skóroval Macejko, zakončoval, ktorého strelu Valent aj so šťastím vyrazil.
     
    02:02
    Vylúčenie v tíme Košíc. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty Radek Deyl – podrazenie.
    Miroslav MACEJKO - 0:1
     
    01:36
    Košice dali gól!
    A Košice sa dostávajú do vedenia! MIROSLAV MACEJKO teraz zaskočil kompletne celú obranu Nitry, sám si s pukom nakorčuľoval pred Valenta a nedal mu šancu na zákrok. Asistencia: Matej Češík.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 37. Stloukal (Blackwater, Laliberté) – 2. Macejko (Češík), 8. Hrnka (Jenčík, Spilar), 40. Bartoš (Jenčík, Spilar)


    HK Nitra: Valent – Milam, Mezei, Milo, König, Ordzovenský, Podhradský, Ondrušek, Kuzma – Blackwater, Slovák, Laliberté – Stloukal, Štefanka, Macík – Kutálek, Stümpel, H. Ručkay – Bajtek, Bene, Piačka
    HC Košice: Melicherčík (31. Halász) – Cebák, Deyl, Dudáš, Mikuš, Macejko, Šedivý, Chovan – Bicek, Suja, Bartánus – Spilar, Jenčík, Bartoš – Lelkeš, Češík, Varga – Hričina, Boltun Hrnka – Bortňák

    Rozhodčí: Čech, Mrkva – Holienka, Stanzel
    bahis siteleri