Atalanta BC – Inter 1:1 (kon.) | Turín – Frosinone 4:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
1:1 (1:1)
Inter Milán
Sobota 16.01.2016, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu, který ve středu hřiště poslal k zemi Adema Ljajiće. Inter má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    82
    Žluté karty v dnešním zápase se dočkal také Jonathan Biabiany, který hodně ostře napadal na levé straně Gómeze. Poté však došlápl na kotník domácího hráče, a to už problém byl!
     
    62
    Další žlutou kartu dostává hostující D´Ambrosio, který zastavil ve středu hřiště pronikajícího Gómeze. Nicola Rizzoli neváhal, a hostujícímu bekovi udělal žlutou kartu hned!
     
    53
    Marcelo Brozović ve středu hřiště hodně ostře fauloval domácího de Roona, a dostává žlutou kartu. Atalanta navíc má k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    50
    Hned na začátku druhého poločasu je žlutou kartou odměněn také domácí útočník Monachello, který nechal v souboji s Tellesem nohu, a brazilského beka nepříjemně trefil.
     
    44
    V samotném závěru poločasu ještě dostává žluté varování Fredy Guarín, který si nedal pokoj, a na pravé straně poslal k zemi ostrým skluzem Gómeze. Žlutá karta byla v tomto případě zcela zasloužená ...
     
    40
    Inter získal míč vlastní polovině, a postupoval rychle vpřed. Na pravé křídlo dostal přihrávku Jovetić, toho však následně sestřelil Gómez, a i když se domácí hráč rychle omluvil, stejně dostává žlutou kartu!
     
    36
    Nicola Rizzoli musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu. Aktivní Dramé nabral na levé straně rychlost, a postupoval vpřed. Následně mu "brnkl" o nohu Jovetić, a ten dostává žlutou kartu.
     
    14
    Na útočné polovině zbytečně přišel o míč de Roon, a dopředu se po levé straně mohl hnát Adem Ljajić. Srbského záložníka zatahal za dres Tolói, který dostává poměrně přísně žlutou kartu.
     
    4
    Atalanta zatím hraje s třetím týmem tabulky vyrovnaný duel. Domácí navíc budou mít k dispozici standardní situaci, neboť na pravé straně vykopl svou nohu příliš vysoko D´Ambrosio, který trefil de Roona, a dostává žlutou!

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Murillo (vla.)25. Tolói (vla.)

    Karty:   14. Tolói (ABC), 40. A. Gómez (ABC), 50. Monachello (ABC), 90+3. Cigarini (ABC) – 4. D'Ambrosio (INM), 36. Jovetić (INM), 44. Guarín (INM), 53. Brozović (INM), 62. D'Ambrosio (INM), 82. Biabiany (INM)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:19.
    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, A. Masiello, Cherubin – Conti (74. Bellini), Cigarini (C), de Roon, Kurtić (82. Migliaccio), Dramé – Monachello, A. Gómez (85. Diamanti).
    Náhradníci: Radunović, Bassi – D'Alessandro, Bellini, Migliaccio, Denis, Estigarribia, Brivio, Raimondi, Diamanti, Krešić.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles (70. Biabiany) – Guarín (58. Perišič), Medel, Brozović – Ljajić, Icardi (C), Jovetić (85. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo – Jesus, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Montoya, Santon, Ranocchia, Gnoukouri, Perišič, Nagatomo, Manaj.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli – De Pinto, Longo (vš. Itálie)
    bahis siteleri