Atalanta BC – Inter 1:1 (kon.) | Turín – Frosinone 4:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
1:1 (1:1)
Inter Milán
Sobota 16.01.2016, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu, který ve středu hřiště poslal k zemi Adema Ljajiće. Inter má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Rodrigo Palacio.
     
    85
    Domácí celek provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde Gomez, který dnes předvedl parádní výkon. Na jeho místo přichází Diamanti!
    83. Šance Monachella
     
    83
    Atalanta zatím zvládá závěr zápasu skvěle po taktické stránce, a ještě při tom stihne ohrozit branku Handanoviće! Gómez našel nadýchaným centrem na zadní tyči volného Monacehlla, jehož zakončení však mířilo mimo!
     
    82
    Žluté karty v dnešním zápase se dočkal také Jonathan Biabiany, který hodně ostře napadal na levé straně Gómeze. Poté však došlápl na kotník domácího hráče, a to už problém byl!
     
    82
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Jasmin Kurtić, přichází Giulio Migliaccio.
     
    74
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Andrea Conti, přichází Gianpaolo Bellini.
     
    70
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alex Telles, přichází Jonathan Biabiany.
     
    67
    Teď měl také Inter velkou šanci! Adem Ljajić operoval s míčem před vápnem, a následným nadýchaným centrem posadil míč na nohu Maura Icardiho. Argentinský forvard však nedokázal přesně zakončit, a střela mířila nad branku!
     
    62
    Další žlutou kartu dostává hostující D´Ambrosio, který zastavil ve středu hřiště pronikajícího Gómeze. Nicola Rizzoli neváhal, a hostujícímu bekovi udělal žlutou kartu hned!
    59. Neskutečný zákrok Handanoviče
     
    59
    Neskutečný Handanović! Slovinský reprezentant momentálně drží Inter nad vodou, a tentokrát předvedl další ze svých parádních zákroků! Před brankou Interu zůstal osamocený Cigarini, který se opřel do míče, nicméně Handanović dokázal nohou míč vyrazit, sám domácí hráč tomu ani nemůže uvěřit, že jeho šance neskončila brankou!
     
    58
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Fredy Guarín, přichází Ivan Perišič.
     
    53
    Marcelo Brozović ve středu hřiště hodně ostře fauloval domácího de Roona, a dostává žlutou kartu. Atalanta navíc má k dispozici zajímavou standardní situaci.
    53. Další výborný zákrok Handanoviće
     
    53
    A opět výborný Handanović! Atalanta vybojovala rohový kop, kterého se ujal Gómez. Jeho centr našel na přední tyči Monachella, jehož hlavička mířila pod břevno, nicméně Handanović předvedl další parádní zákrok!
     
    50
    Hned na začátku druhého poločasu je žlutou kartou odměněn také domácí útočník Monachello, který nechal v souboji s Tellesem nohu, a brazilského beka nepříjemně trefil.
    45. Pohotovou střelu Moachella vyrazil Handanović
     
    45
    A vzávěru poločasu se ještě musel činit Handanović! Domácí celek krásně dostal míč do vápna na útočníka Monachella, který odstoupil od Mirandy, a ostře vypálil. Slovinský brankář však míč pohotovým zákrokem vyrazil na roh!
     
    44
    V samotném závěru poločasu ještě dostává žluté varování Fredy Guarín, který si nedal pokoj, a na pravé straně poslal k zemi ostrým skluzem Gómeze. Žlutá karta byla v tomto případě zcela zasloužená ...
     
    40
    Inter získal míč vlastní polovině, a postupoval rychle vpřed. Na pravé křídlo dostal přihrávku Jovetić, toho však následně sestřelil Gómez, a i když se domácí hráč rychle omluvil, stejně dostává žlutou kartu!
     
    36
    Nicola Rizzoli musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu. Aktivní Dramé nabral na levé straně rychlost, a postupoval vpřed. Následně mu "brnkl" o nohu Jovetić, a ten dostává žlutou kartu.
    25. Rafael TOLÓI - 1:1
     
    25
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté však velmi rychle srovnávají na 1:1, a dostávají se zpět do zápasu! Stevan Jovetić dostal pas do středu, a pohotovou přihrávkou našel v pravé části pokutového území Adema Ljajiće. Jeho následný centr mířil před branku, kde předvedl ukázkové zakončení RAFAEL TOLÓI. Bohužel pro něj mířil do vlastní sítě!
    17. Jeison MURILLO - 1:0
     
    17
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    A z následného protiútoku se dostává domácí do vedení, a nutno uznat, že zaslouženě! Inter je tak opět v problémech ... Obrovský podíl má na úvodní brance Dramé, který se prokličkoval mezi dvěma protihráči, a následně posílal míč před branku, ten si nešťastně srazil do vlastní sítě JEISON MURILLO!
     
    14
    Na útočné polovině zbytečně přišel o míč de Roon, a dopředu se po levé straně mohl hnát Adem Ljajić. Srbského záložníka zatahal za dres Tolói, který dostává poměrně přísně žlutou kartu.
    6. Úvodní velká šance Atalanty
     
    6
    Teď se musel ukázat Samir Handanović! Nebezpečná Atalanty se dostala do pokutového území, a z levé části vápna pálil Dramé. Jeho ránu však lapil Handanović, který v posledních zápasech chytá ve velké pohodě!
     
    4
    Atalanta zatím hraje s třetím týmem tabulky vyrovnaný duel. Domácí navíc budou mít k dispozici standardní situaci, neboť na pravé straně vykopl svou nohu příliš vysoko D´Ambrosio, který trefil de Roona, a dostává žlutou!

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Murillo (vla.)25. Tolói (vla.)

    Karty:   14. Tolói (ABC), 40. A. Gómez (ABC), 50. Monachello (ABC), 90+3. Cigarini (ABC) – 4. D'Ambrosio (INM), 36. Jovetić (INM), 44. Guarín (INM), 53. Brozović (INM), 62. D'Ambrosio (INM), 82. Biabiany (INM)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:19.
    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, A. Masiello, Cherubin – Conti (74. Bellini), Cigarini (C), de Roon, Kurtić (82. Migliaccio), Dramé – Monachello, A. Gómez (85. Diamanti).
    Náhradníci: Radunović, Bassi – D'Alessandro, Bellini, Migliaccio, Denis, Estigarribia, Brivio, Raimondi, Diamanti, Krešić.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles (70. Biabiany) – Guarín (58. Perišič), Medel, Brozović – Ljajić, Icardi (C), Jovetić (85. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo – Jesus, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Montoya, Santon, Ranocchia, Gnoukouri, Perišič, Nagatomo, Manaj.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli – De Pinto, Longo (vš. Itálie)
    bahis siteleri