Atalanta BC – Inter 1:1 (kon.) | Turín – Frosinone 4:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 3:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
1:1 (1:1)
Inter Milán
Sobota 16.01.2016, 15:00 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Italská Serie A • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce! Atalanta Bergamasca Calcio podala v zápase s Interem Milán velmi dobrý výkon, a zápas končí zaslouženou remízou 1:1!

    První poločas dnešního duelu nabídl velmi zajímavou podívanou. Do utkání vstopili daleko aktivněji domácí fotbalisté, kteří se dostali zaslouženě do vedení v 17. minutě, kdy si míč srazil do vlastní branky Jeison Murillo. Inter však následně pochopil, že musí být rovněž také aktivní, pokud chce pomýšlet na body. O osm minut později si po centru Ljajiće kopl míč do vlastní sítě Rafael Tolói. V samotném závěru poločasu ještě zahrozil Monachello, avšak jeho ránu vyrazil Handanović!

    Ve druhém poločase měl domácí celek dvě obrovské šance, nicméně v obou případech se vyznamenal Samir Handanović, který předvedl neskutečné zákroky! Inter v závěru tlačil, nicméně si žádnou vyloženou šanci nevypracoval ...

    To je z mé strany už vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:57:56)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Z následné standardní situace vybojoval Inter rohový kop, kterého se také ujal Ljajić. Jeho následný centr však odvrátila obrana Atalanty!
     
    90+3
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu, který ve středu hřiště poslal k zemi Adema Ljajiće. Inter má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    90+2
    Ivan Perišić hledal ve vápně Palacia. Argentinského útočníka však dobře hlídal obránce Masiello.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Rozehrávka Mirandy rozhodně nebyla příliš přesná, a hostující celek mělů velké problémy, aby míč udržel na svých kopačkách!
     
    89
    Diamanti teď zase nedovoleným zákrokem zastavil pronikajícího Ljajiće, a Inter měl k dispozici standardní situaci. Následný centr Ljajiće však Atalanta dokázala odvrátit!
     
    88
    Biabiani si tentokrát říkal o další žlutou kartu! Francouzský forvard se pokoušel na levé straně zastavit pronikajícího Diamantiho, kterého následně chytal za dres. Nicola Rizzoli však Biabianyho ušetřil!
     
    86
    Nerazzurri zahrávali další rohový kop, kterého se opět ujal Adem Ljajić. Jeho centr našel na hranici vápna Biabianyho, jehož následná rána však mířila opravdu hodně mimo!
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Rodrigo Palacio.
     
    85
    Domácí celek provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde Gomez, který dnes předvedl parádní výkon. Na jeho místo přichází Diamanti!
    83. Šance Monachella
     
    83
    Atalanta zatím zvládá závěr zápasu skvěle po taktické stránce, a ještě při tom stihne ohrozit branku Handanoviće! Gómez našel nadýchaným centrem na zadní tyči volného Monacehlla, jehož zakončení však mířilo mimo!
     
    82
    Žluté karty v dnešním zápase se dočkal také Jonathan Biabiany, který hodně ostře napadal na levé straně Gómeze. Poté však došlápl na kotník domácího hráče, a to už problém byl!
     
    82
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Jasmin Kurtić, přichází Giulio Migliaccio.
     
    81
    I rozehrávky rohového kopu se zhostil Adem Ljajić. Jeho centr se snášel do středu hřiště, nicméně obrana Atalanty si nakonec dokázala poradit.
     
    80
    Inter vybojoval před vápnem hodně zajímavou standardní situaci. Exekuce se nakonec ujal Adem Ljajić, jehož rána by mířila mezi tři tyče. Ve zdu však střelu zblokoval na roh Masiello!
    Diváci Stadio Atleti Azzurri d'Italia si dnes užívají krásné fotbalové počasí

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Murillo (vla.)25. Tolói (vla.)

    Karty:   14. Tolói (ABC), 40. A. Gómez (ABC), 50. Monachello (ABC), 90+3. Cigarini (ABC) – 4. D'Ambrosio (INM), 36. Jovetić (INM), 44. Guarín (INM), 53. Brozović (INM), 62. D'Ambrosio (INM), 82. Biabiany (INM)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 7:7. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:19.
    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, A. Masiello, Cherubin – Conti (74. Bellini), Cigarini (C), de Roon, Kurtić (82. Migliaccio), Dramé – Monachello, A. Gómez (85. Diamanti).
    Náhradníci: Radunović, Bassi – D'Alessandro, Bellini, Migliaccio, Denis, Estigarribia, Brivio, Raimondi, Diamanti, Krešić.

    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles (70. Biabiany) – Guarín (58. Perišič), Medel, Brozović – Ljajić, Icardi (C), Jovetić (85. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo – Jesus, Kondogbia, Palacio, Biabiany, Montoya, Santon, Ranocchia, Gnoukouri, Perišič, Nagatomo, Manaj.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli – De Pinto, Longo (vš. Itálie)
    thejrc.org