Jekatěrinburg – Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 18.01.2016, 17:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! Severstal Čerepovec sehrál vyrovnané utkání s Lokomotivem Jaroslavl, kterému však nakonec podlehl 0:1!

    První třetina nabídla velmi rychlý hokej z obou stran, nicméně diváci zatím branku nevideli. Velkou šanci měl v páté minutě domácí Vovčenko, který najížděl ze strany na Murygina, nicméně ruský brankář si poradil. Domácí celek měl k dispozici dvě přesilové hry a Lokomotiv dokonce tři, ani jeden tým se však nedokázal prosadit ...

    I ve druhé třetině čekali diváci na branku marně! Velkou šanci měli hosté hned na začátku třetiny, jenže Čistov nedokázal dostat kotouč za záda Smirjagina. V polovině zápasu zahrozil Jegor Averin, jehož pokus však vyrazil Smirjagin. V závěru třetiny měl Severstal k dispozici přesilovou hru, nicméně se nedokázal prosadit.

    Ve třetí třetiny byla hra opět velmi vyrovnaná. Následně měli hosté k dispozici přesilovou hru, kterou dokázal využít Danil Apalkov! Závěrečný domácí tlak se nekonal, neboť Krjukov předvedl ostrý zákrok na Panšina, a dostal trest pět minut plus do konce utkání!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ondřej Němec (CER) 0+0, 1 střela, TOI – 21:33

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:45:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Staffan Kronwall kontroluje hru ve vlastním pásmu, a zápas se blíží ke svému konci!
     
    58:53
    Patrik Hersley nahodil kotouč do útočného pásma, kde se jej zmocnil Sizov. Následná rozehrávka ruského beka však nebyla příliš přesná ...
     
    58:36
    Severstal hraje v oslabení, a vypadá to, že už si domácí celek své dnešní vítězství pohlídá!
     
    57:59
    Hlavní rozhodčí celou situaci prokonzultovali, a rozhodují, že Arťjom Krjukov dostává trest pět minut plus do konce utkání! S domácími šancemi to tak nevypadá ideálně ...
     
    57:59
    Teď však předvedl hodně ostrý hit Arťjom Krjukov, který udeřil ramenem do hlavy Michaila Panšina, který zůstává ležet na ledě!
     
    57:42
    Lokomotiv zatím zvládá dnešní závěr zápasu parádně. Momentálně drží kotouč v útočném pásmu, a kombinuje.
     
    56:19
    Na led se dostala druhá útočná formace Severstalu, avšak ani ta se nedokázala udržet v útočném pásmu. Následně šel dopředu Apalkov, který se dostal i ke střele, avšak Murygin zasáhl!
     
    55:42
    Čtvrtá formace Jaroslavle navíc odvádí parádní práci, neboť drží kotouč v útočném pásmu, a šestří cenné vteřinky!
     
    55:26
    Lokomotiv opět dokázal ubránit nájezd svého soupeře do útočného pásma, a kotouč končí v pásmu domácího celku.
     
    54:55
    Severstalu se však nedaří dostat do útočného pásma do kombinace, neboť Lokomotiv zatím skvěle brání střední pásmo!
     
    54:23
    Hostující celek se dostal ve vlastním pásmu pod tlak, a vše vyřešil vyhozením obránce Patrik Hersley, a je z toho zakázané uvolnění.
     
    53:26
    Před Severstalem tak leží hodně těžký úkol. Má necelých sedm minut na to, aby dokázal srovnat stav, a dostal zápas do prodloužení!
    Danil APALKOV - 0:1
     
    52:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A teď už je z toho gól! Lokomotivu přesilová hra vycházela velmi dobře, a nakonec se v ní také prosazuje! Jegor Averin operoval s kotoučem na hranici pravého kruhu, a následně jej poslal pod sebe pro DANIILA APALKOVA. Ruský reprezentant najel před Smirjagina, a nakonec důraznou hrou dokázal dostat kotouč do branky! Asistence: Jegor Averin, Staffan Kronwall.
     
    52:17
    Lokomotiv zahajuje přesilovou hru velmi dobře, a momentálně komibnuje v útočném pásmu. Do zakončení se však hosté zatím nedostali!
     
    51:47
    Velká šance pro hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Danil Vovčenko, který ve vlastním pásmu v rohu kluziště podrazil Loktionova!
     
    51:36
    Severstalu se vůbec nepodařila rozehrávka, a kotouč skončil v pásmu Lokomotivu, zakázané uvolnění z toho však nebude, a dopředu míří hostující celek.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 53. Apalkov (Averin, Kronwall)


    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Gorjačevskich) – Sizov, Němec (A), Šefer (C), Svijazov, Chamidullin, Karlsson, Kudako – Demagin, Trubačjov (A), Vovčenko – Černov, Kagarlickij, Skorochodov – Nikoncev, Berdnikov, Monachov – Kazakovcev, Krjukov, Kupcov – Vorobjov
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Panšin, Gorochov, Koledov, Gavrikov, Rafikov – Konkov, Apalkov (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Sigarev, Kapustin, Mosaljov – Romancev, Kraskovskij, Korškov – Polunin

    Rozhodčí: Beljajev – Cyplakov – Goljak, Sazonov
    bahis siteleri