Jekatěrinburg – Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 18.01.2016, 17:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Staffan Kronwall kontroluje hru ve vlastním pásmu, a zápas se blíží ke svému konci!
     
    57:59
    Hlavní rozhodčí celou situaci prokonzultovali, a rozhodují, že Arťjom Krjukov dostává trest pět minut plus do konce utkání! S domácími šancemi to tak nevypadá ideálně ...
     
    57:59
    Teď však předvedl hodně ostrý hit Arťjom Krjukov, který udeřil ramenem do hlavy Michaila Panšina, který zůstává ležet na ledě!
    Danil APALKOV - 0:1
     
    52:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A teď už je z toho gól! Lokomotivu přesilová hra vycházela velmi dobře, a nakonec se v ní také prosazuje! Jegor Averin operoval s kotoučem na hranici pravého kruhu, a následně jej poslal pod sebe pro DANIILA APALKOVA. Ruský reprezentant najel před Smirjagina, a nakonec důraznou hrou dokázal dostat kotouč do branky! Asistence: Jegor Averin, Staffan Kronwall.
     
    51:47
    Velká šance pro hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Danil Vovčenko, který ve vlastním pásmu v rohu kluziště podrazil Loktionova!
     
    45:48
    Teď však zahrozil také domácí celek! Na levé straně dostal hodně prostoru Vadim Berdnikov, který tentokrát mířil přesně, nicméně jeho ránu lapil Murygin!
     
    44:16
    Do velké šance se teď dostal hostující Jegor Averin, jehož ránu však Smirjagin vyrazil na pravou stranu. K pohotové dorážce se dostal Patrik Hersley, nicméně střelu švédského beka Smirjagin rovněž vyrazil!
     
    39:36
    O další nebezpečný pokus se postaral Andrej Šefer, nicméně pokus domácího kapitána dokázal Murygin vyrazit!
     
    38:33
    V závěru druhé třetiny si však domácí celek zahraje přesilovou hru! Pronikajícího Karlssona podrazil Sigarjov, který míří na trestnou lavici.
     
    33:22
    Konkov poslal kotouč mezi kruhy pro Jegora Averina, který vyslal střelu z voleje. Smirjagin se však pouze ohlédl, neboť střela mířila těsně mimo!
     
    31:11
    Mezi kruhy si tentokrát najel hostující Jegor Averin, který dostal od obránce prostor, a tak vystřelil. Jeho pokus však dokázal Smirjagin vyrazit!
     
    26:14
    Druhá útočná formace Severstalu se však udržela v útočném pásmu, a za branku zavezl kotouč Kagarlickij. Jeho následná přihrávka hledala před brankou Černova, ten však promáchl!
     
    22:43
    Hostům vyšel vstup do druhé třetiny rozhodně lépe než domácím! Teď se navíc před Smirjagina řítil Čistov, který byl však příliš blízko domácí brance, a nepodařilo se mu kotouč dostat do branky!
     
    15:36
    Hostující celek je již v plném počtu, a Lokomotivu začíná krátká půlminutová přesilová hra!
     
    13:58
    Síly na ledě se však vyrovnají! Na trestnou lavici míří domácí Dmitrij Kagarlickij, který dostává dvouminutový trest, a hra bude pokračovat čtyři na čtyři.
     
    13:24
    Domácí celek se dokázal usadit v útočném pásmu, do zakončení se sice nedostal, nicméně si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Staffan Kronwall za vysoko hůl!
     
    10:32
    Hostující Lokomotiv pokračoval v nátlaku, a ke střele se dostal Patrick Hersley. Jeho střela byla nepřesná, následně si však v rohu počínal nedovoleně Berdnikov, který podrazil Korškova, a jde na trestnou lavici!
     
    07:53
    Přesilovou hru si zahraje také hostující Lokomotiv! Na trestnou lavici míří domácí obránce Sizov, který za brankou podrazil Danila Romanceva.
     
    04:58
    Do první velké šance dnešního zápasu se dostal domácí Vovčenko, který se prokličkoval až před Murygina, nicméně ruský reprezentant dokázal střelu domácího forvarda vyrazit!
     
    00:33
    A hned v první minutě dostává dvouminutový trest hostující Jegor Averin, který v orhu kluziště nepříjemně narazil na mantinel Ondřeje Němce!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 53. Apalkov (Averin, Kronwall)


    Severstal Čerepovec: Smirjagin (Gorjačevskich) – Sizov, Němec (A), Šefer (C), Svijazov, Chamidullin, Karlsson, Kudako – Demagin, Trubačjov (A), Vovčenko – Černov, Kagarlickij, Skorochodov – Nikoncev, Berdnikov, Monachov – Kazakovcev, Krjukov, Kupcov – Vorobjov
    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kolesnik) – Hersley, Kronwall (C), Panšin, Gorochov, Koledov, Gavrikov, Rafikov – Konkov, Apalkov (A), Averin (A) – Čistov, Loktionov, Malcev – Sigarev, Kapustin, Mosaljov – Romancev, Kraskovskij, Korškov – Polunin

    Rozhodčí: Beljajev – Cyplakov – Goljak, Sazonov
    bahis siteleri