Gijón – Real Sociedad 5:1 (kon.)
konec
Sporting Gijón
5:1 (3:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 22.01.2016, 20:30 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    81. Antonio SANABRIA - 5:1
     
    81
    Gijón právě vstřelil branku!
    Tohle už je demolice! Hostující obrana opět předvedla špatnou poziční hru, Halilović náramně přesnou uličkou oslovil rozběhnutého ANTONIA SANABRIU, který si ve vápně míč zasekl, přehodil si jej na svou silnější pravačku a technickým pokusem okolo brankáře Rulliho zkompletoval hattrick!
    53. Antonio SANABRIA - 4:1
     
    53
    Gijón právě vstřelil branku!
    Hostující obrana to dnes svému soupeři výrazně usnadňuje! Díky dostatku volného prostoru se až do zakončení dostal Carmona, jehož přízemní pokus dezorientovaný Rulli vyrazil jen k nohám ANTONIA SANABRII, jenž v naprostém klidu vsítil svou druhou branku v utkání!
    44. Antonio SANABRIA - 3:1
     
    44
    Gijón právě vstřelil branku!
    Na góly nesmírně bohatá první půle pokračuje! Po nedorazech v rozehrávce hostí se balón dostal k Álvarezovi, po jehož obloučku na špatnou komunikaci doplatili Martínez s Elustondem, načež se úplně sám ve vápně ocitl ANTONIO SANABRIA, který vykoupal Rulliho a zakončil do odkryté svatyně!
    37. Carlos VELA - 2:1
     
    37
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Teď už to ale San Sebastianu vyšlo, zápletka je na světě! Prietův bochánek se po sérii poměrně šťastných odrazů dostal až ke CARLOSI VELOVI, jenž velice povedenou bombou ke vzdálenější tyči nedal marně přihlížejícímu Cuéllarovi šanci!
    9. Dani NDI - 2:0
     
    9
    Gijón právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Sporting přidává druhou branku! Opět to nebyla žádná extra pohledná akce, ovšem i takovéto góly se počítají – zleva nacentroval López, k hlavičce se poměrně v klidu dostal Carmona, který ovšem míč netrefil ideálně. Jeho nepovedený pokus o zakončení se nakonec ukázal býti parádní přihrávkou na DANIHO NDIHO, jenž hlavou balón dopravil do sítě!
    1. Carlos CARMONA - 1:0
     
    1
    Gijón právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný vstup domácího celku do tohoto utkání! Obrovský podíl, i když v tom negativním slova smyslu, na této brance má brankář Rulli, kterému z náruče vypadl lehký centr od Lópeze, načež se míč došoural přímo ke CARLOSI CARMONOVI, jenž už měl jednoduchou práci!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 1. Carmona, 9. Ndi (Carmona), 44. A. Sanabria (S. Álvarez), 53. A. Sanabria, 81. A. Sanabria (Halilović) – 37. Vela

    Karty:   14. A. Sanabria (GIJ), 21. Carmona (GIJ) – 45+3. I. Martínez (RSC), 62. Zaldúa (RSC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:12.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), L. Hernández, Meré, Isma López – Aït-Atmane, S. Álvarez (63. Mascarell) – Carmona, Ndi (75. Halilović), Jony (79. Menéndez) – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Menéndez, Cases, Mascarell, P. Pérez, Halilović, C. Castro.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, A. Elustondo (45+2. Mikel González), I. Martínez, Litri – Prieto (C), Bergara (76. Pardo), Illarramendi – Vela, Jonathas, Bruma (46. Oiarzabal).
    Náhradníci: Olazábal – Mikel González, Ansotegi, D. Reyes, de la Bella, Pardo, Oiarzabal.

    Rozhodčí: David Fernández – Raúl Cabañero, Jorge Canelo
    bahis siteleri