Gijón – Real Sociedad 5:1 (kon.)
konec
Sporting Gijón
5:1 (3:1)
Real Sociedad San Sebastian
Pátek 22.01.2016, 20:30 • Estadio Municipal El Molinón, Gijón • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    81. Antonio SANABRIA - 5:1
     
    81
    Gijón právě vstřelil branku!
    Tohle už je demolice! Hostující obrana opět předvedla špatnou poziční hru, Halilović náramně přesnou uličkou oslovil rozběhnutého ANTONIA SANABRIU, který si ve vápně míč zasekl, přehodil si jej na svou silnější pravačku a technickým pokusem okolo brankáře Rulliho zkompletoval hattrick!
     
    79
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Jony, přichází Álex Menéndez.
     
    78
    Z něj ale Sporting nic nevytěžil, po jejich další kombinaci, která opět začala u Haliloviće, se dočkal šance na reparát. Po sérii odrazů kulatý nesmysl doskákal až do míst, kde se pohyboval Aït-Atmane, jenž akrobatickým zakončením donutil Rulliho k povedenému zákroku!
     
    76
    Střídat bude i trenér Sacristán, jenž ze hry stahuje dnes nepříliš výrazného Bergaru, jehož místo zaujme Rubén Pardo.
     
    75
    Další změna na straně Sportingu, utkání končí pro střelce druhé branky Ndiho, kterého na poslední čtvrthodinku nahrazuje talentovaný a v Gijónu hostující Alen Halilović.
     
    63
    Uvidíme první střídání na straně domácích, ze hry odchází Álvarez, na jehož místo nastupuje Omar Mascarell.
     
    62
    Zaldúa ve středu hřiště zbytečně povalil Jonyho – jasná žlutá karta pro pravého beka San Sebastianu.
     
    55
    Nebyli k tomu daleko! Roh rozehrál Vela na krátko, ve vápně se díky svému důrazu zvládl otočit Jonathas, který svou přihrávkou skrze malé vápno oslovil Illaramendiho, jehož přízemní ráně scházely opravdu jen centimetry!
    53. Antonio SANABRIA - 4:1
     
    53
    Gijón právě vstřelil branku!
    Hostující obrana to dnes svému soupeři výrazně usnadňuje! Díky dostatku volného prostoru se až do zakončení dostal Carmona, jehož přízemní pokus dezorientovaný Rulli vyrazil jen k nohám ANTONIA SANABRII, jenž v naprostém klidu vsítil svou druhou branku v utkání!
     
    50
    Znovu to mohlo být jen o branku! Vela si šikovně narazil s Jonathasem, který centrem přes hlavu oslovil v malém vápně bojujícího Oiarzabala, jenž se však do zakončení díky povedenému obrannému zákroku v podání Merého nedostal.
     
    49
    I takovéto šance se dají nedat! Po levé straně se až do šestnáctky hostujícího celku dostal López, jenž přízemním centrem našel volného Jonyho, ten však téměř prázdnou branku Sociedadu nepochopitelně minul!
     
    46
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Bruma, přichází Mikel Oiarzabal.
     
    45+3
    Už po ukončení první půle se směrem k sudímu vydal hostující stoper Martínez a za nějaké ne úplně vhodné slovní výlevy vůči arbitru Fernándezovi je potrestán žlutým kartónkem.
     
    45+2
    Elustondo kvůli zranění způsobenému před několika minutami není už ani minutu schopen pokračovat, proto je vystřídán a místo něj nastupuje Mikel González.
    44. Antonio SANABRIA - 3:1
     
    44
    Gijón právě vstřelil branku!
    Na góly nesmírně bohatá první půle pokračuje! Po nedorazech v rozehrávce hostí se balón dostal k Álvarezovi, po jehož obloučku na špatnou komunikaci doplatili Martínez s Elustondem, načež se úplně sám ve vápně ocitl ANTONIO SANABRIA, který vykoupal Rulliho a zakončil do odkryté svatyně!
    37. Carlos VELA - 2:1
     
    37
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Teď už to ale San Sebastianu vyšlo, zápletka je na světě! Prietův bochánek se po sérii poměrně šťastných odrazů dostal až ke CARLOSI VELOVI, jenž velice povedenou bombou ke vzdálenější tyči nedal marně přihlížejícímu Cuéllarovi šanci!
     
    21
    Další žlutá karta a znovu ji dostane domácí hráč. Tentokráte je oním hříšníkem střelec úvodní branky Carmona, který taktickým faulem zastavil unikajícího Bergaru.
     
    19
    Už to mohlo být o tři branky! Hostující obrana špatně nastražila ofsajdovou past, načež se úplně sám před Rullim octil Sanabria, ovšem strážce svatyně La Real tentokráte svým dobrým zákrokem podržel své spoluhráče!
     
    14
    Poprvé v utkání se bude žlutit, Sanabria svým skluzem zbytečně dohrál Prieta, tady sudí nemusel o ničem přemýšlet.
    9. Dani NDI - 2:0
     
    9
    Gijón právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Sporting přidává druhou branku! Opět to nebyla žádná extra pohledná akce, ovšem i takovéto góly se počítají – zleva nacentroval López, k hlavičce se poměrně v klidu dostal Carmona, který ovšem míč netrefil ideálně. Jeho nepovedený pokus o zakončení se nakonec ukázal býti parádní přihrávkou na DANIHO NDIHO, jenž hlavou balón dopravil do sítě!
    1. Carlos CARMONA - 1:0
     
    1
    Gijón právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný vstup domácího celku do tohoto utkání! Obrovský podíl, i když v tom negativním slova smyslu, na této brance má brankář Rulli, kterému z náruče vypadl lehký centr od Lópeze, načež se míč došoural přímo ke CARLOSI CARMONOVI, jenž už měl jednoduchou práci!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 1. Carmona, 9. Ndi (Carmona), 44. A. Sanabria (S. Álvarez), 53. A. Sanabria, 81. A. Sanabria (Halilović) – 37. Vela

    Karty:   14. A. Sanabria (GIJ), 21. Carmona (GIJ) – 45+3. I. Martínez (RSC), 62. Zaldúa (RSC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 2:2. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 13:12.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), L. Hernández, Meré, Isma López – Aït-Atmane, S. Álvarez (63. Mascarell) – Carmona, Ndi (75. Halilović), Jony (79. Menéndez) – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Menéndez, Cases, Mascarell, P. Pérez, Halilović, C. Castro.

    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, A. Elustondo (45+2. Mikel González), I. Martínez, Litri – Prieto (C), Bergara (76. Pardo), Illarramendi – Vela, Jonathas, Bruma (46. Oiarzabal).
    Náhradníci: Olazábal – Mikel González, Ansotegi, D. Reyes, de la Bella, Pardo, Oiarzabal.

    Rozhodčí: David Fernández – Raúl Cabañero, Jorge Canelo
    bahis siteleri