Kometa Brno – Zlín 5:6 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:3 (po pr.) | HC Plzeň – Liberec 5:3 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 2:5 (kon.) | Vsetín – K. Vary 1:3 (kon.) | Pardubice – Kladno 2:3 (kon.)
Poruba – Jihlava 8:5 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 0:8 (kon.) | Sparta – Třinec 4:5 (kon.)
Chomutov – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Slavia – Vítkovice 7:4 (kon.) | Havířov – HC Litvínov 5:9 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:6 (2:3, 2:0, 1:3)
Berani Zlín
Pátek 22.01.2016, 12:00 • DRFG Aréna • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    50:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná přestřelka pokračuje a hosté potřetí v zápase vedou! Chytil při přečíslení 3 na 1 skvěle přes ležícího beka našel volného JANA MIKULCE, který i notnou dávkou štěstí procedil puk mezi betony klečícího Holíka – 5:6! Asistence: Filip Chytil.
     
    49:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno! K nájezdu se rozjel již zmíněný LUKÁŠ ZMEŠKAL, který počkal mna pohyb Holíka a poté mu poslal kotouč přesně pod vyrážečku. Neuvěřitelná přestřelka je dnes k vidění v Brně – 5:5!
     
    47:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Přesilovka vyšla nyní podle představ. Zukal rychle posunul puk na Krále, který krásnou křižnou přihrávkou našel MARKA ŠKRVNĚHO, jenž se do puku opřel z první, prudkou ranou propálil Hufa a završil svůj hattrick – 5:4! Asistence: Filip Král, Lukáš Zukal.
     
    47:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, hosté se prosazují při oslabení! ŠTĚPÁN FRYŠARA na vlastní modré vypíchl puk domácím, ujel všem obráncům skvěle si položil Holíka a poté z forhendu zamířil do prázdné branky. Jak je to vše jednoduché – 4:4! Bez asistence!
     
    24:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    I domácí střílí dvě slepené branky za sebou a rázem opět vedou! Po akci na pravé straně Mlynář poslal pu pouze do Hufa, jenž jej vyrazil před sebe. Tam se jej zmocnil MAREK ŠKRVNĚ potáhl si jej do forhendu a z ostrého úhlu zacílil přesně – 4:3! Asistence: Tomáš Mlynář, Lukáš Zukal.
     
    23:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je znovu vyrovnáno! Tohle domácí sehráli naprosto skvěle. Hasoň rychle posunul puk za modrou čáru za sebe na Ferdu, který na sebe natáhl dva protihráče a poté přesně mezi nimi poslal přihrávku do druhé vlny na sjetého obránce ALEŠE TRNKU, který si skvěle rozhýbal Hufa a poté blafákem do forhendu zavěsil pod břevno – 3:3! Asistence: Radim Ferda, Jan Hasoň.
     
    19:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nyní se už ale Švci ke střele dostali a hned je z toho branka! Kotek hledal před brankou volného Fryšaru, ten však pouze protečoval puk za sebe. Tam se k němu dostal se štěstím DANIEL DLABAJA, jenž si jej stáhl před obránce a poté vypálil prudce na Holíka, jemuž se puk přes tělo překoulel za brankovou čáru – 2:3! Asistence: Štěpán Fryšara, Patrik Kotek.
     
    17:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je opět vyrovnáno! Rychlou akci domácích načal Ferda, který rychle posunul na Hasoňě. Ten si všiml na druhé tyči volného JAKUBA ČEJKY, který z první zamířil přesně za přesouvajícího se brankáře Zlína – 2:2! Asistence: Jan Hasoň, Radim Ferda.
     
    13:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově otáčejí vývoj utkání! Po vyhraném buly domácích nastřelil pouze při snaze vyhodit KRYŠTOFA DVOŘÁČKA, jenž se poté vyřítil sám na Holíka a přesnou ranou mezi betony domácího brankáře zacílil přesně – 1:2! Bez asistence.
     
    13:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! PSG předvedl dobrý přechod do útoku, kdy Václavek z úhlu nahodil kotouč na Holíka, který jej vyrazil pouze před sebe. Tam se jej zmocnil JAN MIKULEC, jenž si puk stáhl do bekhendu a zavěsil pod horní tyč – 1:1! Asistence: Jan Václavek.
     
    10:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Při siganlizované výhodě ujeli Brněnští do přečíslení, ve kterém Svoboda posunul kotouč na MARKA ŠKVRNĚHO, jenž povedenou ranou mezi betony přesouvajícího se Hufa otevřel brankový účet klání – 1:0! Asistence: Matěj Svoboda.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 11. Škvrně (Svoboda), 18. Čejka (Hasoň, Ferda), 24. Trnka (Ferda, Hasoň), 25. Škvrně (Mlynář, Zukal), 48. Škvrně (Král, Zukal) – 14. Mikulec (Václavek), 14. Dvořáček, 20. Dlabaja (Fryšara, Kotek), 48. Fryšara, 50. Zmeškal (TS), 51. Mikulec (Chytil)


    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Jurnečka, Král, Zukal, Jeřábek, Kučera, Petrla – Klenec, Hasoň, Škvrně, Čejka, Matula, Mlynář, Knap, Krejčí, Frydrych, Svoboda, Ferda (C), Süss.
    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Padrnoš, Dluhoš, Gába, Dřímal, Budil, Fridrich, Marek – Fryšara, Václavek, Mikulec, Chytil, Kočica, Dvořáček, Bainar, Zmeškal, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja (C).

    Rozhodčí: Dědek – Bernard, Čuňočka
    bahis siteleri