Banská Bystrica – Poprad 8:2 (kon.) | Košice – Piešťany 6:2 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:3 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Nitra – Martin 2:1 (kon.)
konec
HC Košice
6:2 (0:1, 4:0, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 22.01.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tibor VARGA - 6:2
     
    58:04
    Košice dali gól!
    Prakticky okamžite sa ale Košice rozhodli znegovať moje slová a pridávajú aj šiesty gól do siete súpera. TIBOR VARGA opäť rozjasal domáce tribúny. Asistencia: Richard Lelkeš.
    Edgars BRANCIS - 5:2
     
    54:24
    Piešťany dali gól!
    Napriek tomu dokázali hostia nájsť recept na obranu svojho súpera a pridávajú druhý gól v zápase. Strelecky sa presadil EDGARS BRANCIS. Asistencie: Samuel Petráš, Ondrej Mikula.
    Jiří BICEK - 5:1
     
    45:29
    Košice dali gól!
    Gól si pripísal JIŘÍ BICEK. Bicekova rana si presný zásah priam žiadala. Utešená strela z kruhu na vhadzovanie nedala Košarišťanovi šancu na úspešný zákrok. Asistencia: Radek Deyl.
    Marek BARTÁNUS - 4:1
     
    34:37
    Košice dali gól!
    Dokonalá akcia Košíc azda nepotrebuje ani komentár. Nacvičený signál, ktorý priniesol finálnu prihrávku na ľavú stranu, kde stál nikým nepokrytý MAREK BARTÁNUS. Kapitán domácich už nemal problém skórovať. Asistencie: Matej Češík, Jiří Bicek.
    Miroslav MACEJKO - 3:1
     
    32:54
    Košice dali gól!
    Tak sa na to pozrite! Košice zavelili k tak dokonalému obratu, že domáci fanúšikovia ani len nestíhajú počítať góly! Steel arénou znie pieseň „Macejko“, presadil sa totiž práve MIROSLAV MACEJKO. Asistencie: Gabriel Spilar, Richard Jenčík.
    Matej ČEŠÍK - 2:1
     
    31:47
    Košice dali gól!
    Košice boli aj po úvodnom góle naďalej veľmi aktívne, preto musel Košarišťan loviť zo svojej siete ďalší puk. Dnes po druhýkrát sa presadil MATEJ ČEŠÍK. Asistencie: Tibor Varga, Richard Lelkeš.
    Matej ČEŠÍK - 1:1
     
    29:44
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané! Košice využili výhodu presilovej hry, keď si dokázali dobre rozostaviť obranu svojho súpera a strelecky sa tak mohol presadiť MATEJ ČEŠÍK. Asistencie: Radek Deyl, Jiří Bicek.
    Samir SALIJI - 0:1
     
    19:06
    Piešťany dali gól!
    Varga sa medzičasom vrátil na ľadovú plochu, Piešťany sa ale aj napriek tomu ujali vedenia. Postaral sa o to SAMIR SALIJI. Asistencia: Richard Filip.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 30. Češík (Deyl, Bicek), 32. Češík (Varga, Lelkeš), 33. Macejko (Spilar, Jenčík), 35. Bartánus (Češík, Bicek), 46. Bicek (Deyl), 59. Varga (Lelkeš) – 20. Saliji (Filip), 55. Brancis (Petráš, Mikula)


    HC Košice: Riečický (Halász) – Deyl, Dudáš, Mikuš, Chovan, Šedivý, Macejko, Cebák – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Varga, Češík, Lelkeš – Bortňák, Boltun, Milý – Hrnka
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan – Gipters, S. Hudec, Hluch, Filip, Trefný, Svetlík, Pokorný – Tibenský, Tomčák, Hrehorčák – Saliji, Holovič, J. Ručkay – Kučera, Brancis, Šimíček – Petráš. Kolena, Mikula

    Rozhodčí: Lokšík – Gajan, Bednár
    bahis siteleri