Norwich – Liverpool 4:5 (kon.) | West Brom – Aston Villa 0:0 (kon.) | Sunderland – Bournemouth 1:1 (kon.)
Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Southampton 0:1 (kon.) | Leicester – Stoke 3:0 (kon.)
Crystal Palace – Tottenham 1:3 (kon.) | West Ham – Manchester City 2:2 (kon.)
konec
Sunderland AFC
1:1 (1:1)
AFC Bournemouth
Sobota 23.01.2016, 16:00 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Junior Stanislas musí kvůli zranění odstoupit. Na trávníku ho nahradí Glenn Murray, který tak dohraje tři nastavené minuty.
     
    89
    Tohle byl hodně ostrý zákrok. Junior Stanislas byl zfaulován Billym Jonesem, který může být rád, že nedostal červenou kartu. Dostal „pouze“ žlutý kartonek.
     
    88
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Jeremain Lens, přichází Jack Rodwell.
     
    83
    Obrovská šance hostů! Lewis Grabban obdržel parádní přihrávku od Stanislase za obranu a zjevil se zcela osamocený před Vitem Mannonem. V této stoprocentní příležitosti ale poslal balon vedle brány!
     
    66
    Střídání v týmu Sunderland AFC: ze hřiště odchází Fabio Borini, přichází Duncan Watmore.
     
    64
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Benik Afobe, přichází Lewis Grabban.
     
    58
    Ten sice nic zajímavého nepřinesl, posléze ale míč do vápna vrátil Adam Johnson a Billy Jones se díky tomu dostal k hlavičce z bezprostřední blízkosti. Nyní ale Cherries podržel brankář Artur Boruc, který reflexivním zákrokem vyrazil balon do bezpečí!
     
    57
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Marc Pugh, přichází Matt Ritchie.
     
    56
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Jermain Defoe. Zpracoval si dlouhý pas za obranu a poradil si hned s trojicí protihráčů, aby následně poslal balon těsně vedle brány! Domácí fanoušci ale jeho práci ocenili potleskem – zaslouženým!
    45+1. Patrick van Aanholt - 1:1
     
    45+1
    Sunderland právě vstřelil branku!
    Gól do šatny! Sunderland srovnává v samotném závěru první půle. Krásnou přihrávku od Fabia Boriniho obdržel na levé straně PATRICK VAN AANHOLT, který dokázal parádně prostřelit Artura Boruce a vyrovnat stav utkání na 1:1! Stadium of Light bouří.
     
    45
    Fabio Borini odvedl pěknou práci a uhlídal si balon hned před trojicí protihráčů. Díky tomu se tak poté dostal ke střele ze střední vzdálenosti po pasu od Yanna M'Vily, ovšem Artur Boruc byl připraven a dokázal zareagovat i na pěknou teč!
     
    34
    A měl velice dobrou šanci na vyrovnání! Po centru Yanna M'Vily byl prodloužen balon přímo na hlavičku Johna O'Sheaho, který vyslal pěkné zakončení. Hostující brankář Artur Boruc se ale skvěle protáhnul a dokázal vyrazit balon mířící k tyči!
     
    26
    Domácí defenziva byla opět zmatená a Benik Afobe měl opravdu hodně prostoru! Za pokutovým územím se tak odhodlal ke střeleckému pokusu, který ovšem dokázal nad sebe vyrazit Vito Mannone!
     
    18
    Andrew Surman zastavil vznikající protiútok Sunderlandu nedovoleně, dostává tedy žlutou kartu.
     
    15
    A už to mohlo být o dvě branky! Marc Pugh přihrál na levé straně Danielsovi, který před branku poslal zajímavý centr. Ten se od hlavy bránícího O'Sheaho odrazil na hlavu Stanislase, který ovšem naneštěstí pro hosty poslal balon nad bránu!
    13. Benik AFOBE - 0:1
     
    13
    Bournemouth právě vstřelilo branku!
    Hostující tým se ve třinácté minutě po parádní akci dostává do vedení! Charlie Daniels dlouhým centrem přenesl hru na pravé křídlo, kde stál Junior Stanislas. Ten ze své nohy vyslal ještě krásnější míč, který BENIK AFOBE rybičkou uklidil do sítě Vita Manonneho! 1:0 pro Cherries.
     
    11
    Benik Afobe si před bránu nabíhal na centr z pravé strany, který pěkně poslal do vápna Dan Gosling. Naštěstí pro domácí tým se k němu ovšem hostující útočník nedostal! Chybělo mu ovšem jen pár centimetrů.

    Michal Belšán

    Branky: 45+1. van Aanholt (Borini) – 13. Afobe (Stanislas)

    Karty:   89. Jones (SUN) – 18. Surman (BTH)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 1:7. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 5:9.
    Sunderland AFC: Mannone – Jones, Brown, O'Shea (C), van Aanholt – M'Vila, Cattermole – Johnson, Lens (88. Rodwell), Borini (66. Watmore) – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Rodwell, N'Doye, Coates, Yedlin, S. Fletcher, Watmore.

    AFC Bournemouth: Boruc – Smith, Francis (C), S. Cook, Daniels – Surman – Pugh (57. Ritchie), Gosling, Arter, Stanislas (90+2. G. Murray) – Afobe (64. Grabban).
    Náhradníci: Federici – Iturbe, Distin, G. Murray, Grabban, Ritchie, O'Kane.

    Rozhodčí: East – Burt, Eaton

    Diváci: 41 367
    bahis siteleri