Frosinone – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Empoli – AC Milán 2:2 (kon.)
konec
Empoli FC
2:2 (1:1)
AC Milán
Sobota 23.01.2016, 20:45 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    61. Massimo MACCARONE - 2:2
     
    61
    Empoli právě vstřelilo branku!
    Tak toto je velký šok pro dobře hrající hosty, kteří dostávají po jedné zbloudilé akci nezasloužený gól a je tak opět srovnáno! Ke střele z dálky se dostal Pucciarelli, jehož ránu vyrazil Donnarumma pouze k nohám MASSIMA MACCARONEHO, který sice stál na hraně ofsajdu, sudí ale praporek nezvedl a tak domácí hráč zblízka srovnal!
    48. Giacomo BONAVENTURA - 1:2
     
    48
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak ale z ničeho nic tu nakonec je vážně druhý gól do sítě domácího celku a byl vskutku kuriózní, tedy spíše bylo zvláštní to, co mu předcházelo. Bacca totiž se svým průnikem totiž neuspěl, jenže obránce poslal svůj odkop přímo do obličeje Nianga, který tak nechtěně asistoval GIACOMU BONAVENTUROVI! Ten se po této zvláštní přihrávce objevil sám před Skorupskim a zkušeně ho prostřelil!
    32. Piotr ZIELIŃSKI - 1:1
     
    32
    Empoli právě vstřelilo branku!
    Tak další velká šance ale už gólem končí a nutno říci, že Rossoneri si o to už pěkně dlouhou dobu svým pasivním přístupem koledovali! Dobrý pas za zmatenou obranu dostal totiž PIOTR ZIELIŃSKI, který se tak octitl tváří v tvář Donnarummovi, kterému nasadil potupné jesle a srovnal stav zápasu!
    8. Carlos BACCA - 0:1
     
    8
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! CARLOS BACCA možná není v mezihře nejlepším hráčem, ale je to zabiják, jak se patří! Z hloubi pole dostal tento kolumbijský šutér přesný pas na hraně ofsajdu a to už běžel sám na Skorupskiho! S Polákem v bráně Empoli si ale žádnou hlavu nedělal a jednoduše ho propálil!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 32. Zieliński (Saponara), 61. Maccarone – 8. Bacca (Antonelli), 48. Bonaventura (Niang)

    Karty:   36. Barba (EMP), 60. Saponara (EMP) – 60. Montolivo (ACM), 82. Balotelli (ACM), 90+1. A. Romagnoli (ACM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 10:13.
    Empoli FC: Skorupski – Laurini, Tonelli, Barba, Rui – Zieliński (87. Krunić), Maiello (54. Croce), Marcel Büchel – Saponara – Maccarone (70. Livaja), Pucciarelli.
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Zambelli, Bittante, Mčedlidze, Croce, El Hadji, Piu, Ćosić, Camporese, Krunić, Livaja.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex (46. C. Zapata), A. Romagnoli, Antonelli – Honda (86. K-P. Boateng), Montolivo, Bertolacci, Bonaventura – Niang (67. Balotelli), Bacca.
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – De Sciglio, J. Mauri, Adriano, A. Poli, C. Zapata, Kucka, N. de Jong, Balotelli, K-P. Boateng, Calabria.

    Rozhodčí: Russo – De Pinto, Paganessi
    bahis siteleri