Buffalo – Detroit 0:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:4 (kon.) | Ottawa – NY Islanders 2:5 (kon.)
Florida – Chicago 4:0 (kon.) | Colorado – St. Louis 2:1 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Vancouver 5:4 (kon.)
San Jose – Minnesota 4:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
New York Rangers
Sobota 23.01.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    MILLER - 1:4
     
    31:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak tohle už bude daleko větší problém pro domácí, kteří si v posledních situacích vůbec nedávají pozor na prostor před svým brankářem, také proto nyní počtvrté inkasují, podruhé pak v rozmezí jen několika vteřin. A znovu je autorem zásahu New York Rangers stejný hokejista, tedy J. T. MILLER, jenž zvládl samostatnou akci a nádherně si vymíchal Eddieho Läcka. Toho jeho obrana nechala na holičkách a prakticky se vůbec nestihla vrátit do svých pozic. Je jasné, kdo aktuálně převzal otěže mače a domácí budou potřebovat nějakou rychlou trefu, která by je dostala do hry. Bez asistence.
    MILLER - 1:3
     
    29:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Sotva se Carolina dostala na kontakt jediné branky, už mají Rangers své vedení o dva góly zpátky a dostanou pravděpodobně zpět na své hokejky i slušnou porci jistoty. Zase to nevypadalo na žádnou větší šanci a spíše jen nahrávky po mantinelu. Ale jedna chybička stačila, aby jí stačil využít J. T. MILLER, jenž si našel na malém prostoru na levém kruhu místo na to, aby krásně puk pověsil až za Eddieho Läcka. Neměl moc na výběr, kam střílet, ale malinký volný prostor v brance Carolina Hurricanes přeci jen vymetl. Možná i trošku smůly pro domácí barvy. Asistence: Jesper Fast, Derek Stepan.
    NORDSTRÖM - 1:2
     
    23:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Velice důležitý moment na začátku druhé třetiny pro Carolina Hurricanes, protože domácí hokejisté se touto trefou dostávají výsledkově zpátky do zápasu. Herně to nebylo od Hurricanes nejhorší, ale ztráta dvou zásahů musela muže v červených dresech strašit. Nyní už se ovšem prosazují a je to JOAKIM NORDSTRÖM, kdo stačil před brankou bez váhání a velice rychle udeřit do kotouče a poslat jej za brankovou čáru. Navíc nutno podotknout, že na brance má veliký podíl Andrej Nestrašil, jenž výborně nahrával. Tak uvidíme, co nás v následujících minutách ještě čeká. Asistence: Andrej Nestrašil.
    YANDLE - 0:2
     
    17:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující mančaft se, dá se říci poměrně zaslouženě, dostává do vedení o dvě branky ještě v úvodní dvacetiminutovce. Velice parádní kombinace, kterou nyní předvedli New York Rangers, krásné přihrávky z hokejky na hokejku, na jejichž konci stál KEITH YANDLE. Obrana Caroliny nejspíš trochu zaspala a nechala před Eddiem Läckem úplně nepokryté protihráče, což teď hokejisty v červených trikotech pořádně mrzí. Hurricanes tedy musejí dohánět ztrátu dvou branek a situace je pro ně před první sirénou zase o něco těžší než doposud. Asistence: Oscar Lindberg, Kevin Hayes.
    MCDONAGH - 0:1
     
    14:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přeci jen se dočkáme první branky zápasu ještě v první třetině, po hře ze strany na stranu se totiž prosazují New York Rangers a tak trošku zaskakují fanoušky Hurricanes v hale. Velice dobře sehraná akce a precizní přechod přes modrou čáru, který samostatně uskutečnil RYAN MCDONAGH. Ten vůbec na nic nečekal, s klidem na duši zamířil a poslal puk pod horní tyčku branky Eddieho Läcka, jenž už nemohl stihnout zakročit. Nejen velmi pohledná, ale především důležitá branka pro Rangers, protože hosté teď budou moci hrát zase o něco více v klidu. Uvidíme, jak budou domácí reagovat. Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 24. Nordström (Nestrašil) – 15. McDonagh, 18. Yandle (Lindberg, Hayes), 30. Miller (Fast, Stepan), 32. Miller


    Carolina Hurricanes: Läck (Altshuller) – Hainsey, Faulk, Liles, Slavin, Hanifin, Pesce – Versteeg, E. Staal, Lindholm – Nordström, J. Staal, Nestrašil – Skinner, Rask, Giuseppe – Gerbe, McClement, Nash
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh, Klein, Staal, Boyle, Yandle, Girardi – Kreider, Stepan, Miller – Nash, Hayes, Zuccarello – Fast, Lindberg, Stalberg – Glass, Moore, Paille

    Rozhodčí: Kowal, Luxmore – Alphonso, Brisebois

    Diváci: 14 102
    bahis siteleri