Novokuzněck – Viťaz 2:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Barys – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:2 (kon.)
Toljatti – Kazaň 1:0 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Jokerit 5:6 (0:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Riga – Minsk 0:3 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Spartak Moskva
Pondělí 25.01.2016, 17:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Domácí brankář dokázal vychytat velkou šanci Levického, kterého následně tvrdě dohrál Chamidullin, a ten dostává dvouminutový trest! Spartak si tak ještě zahraje přesilovou hru!
     
    56:58
    V závěru dnešního zápasu se dostal do velké šance Černov, kterého na pravé straně našel Kagarlickj. Jeho ránu však dokázal Engren lapit do lapačky!
     
    52:33
    Ve vlastním pásmu fauloval Maxim Trunjov, který udeřil Gilroye holí do obličeje. Domácí hráč tak dostává dvouminutový trest, a oslabuje svůj tým!
     
    49:03
    Alexander Vasiljev nakonec dostává zcela zaslouženě dvouminutový trest, a k tomu také desetiminutový osobní trest, neboť udeřil Svijazova loktem do hrudníku!
     
    47:25
    Před branku Engrena dostal krásnou přihrávku Vadim Berdnikov, který však svou pohotovou střelu mezi tři tyče nenasměroval!
     
    45:46
    Severstal si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Casey Wellman, který najel do brankoviště, a nedovoleně bránil domácímu brankáři!
     
    42:01
    Hostující celek si zahraje přesilovou hru, a má šanci na snížení stavu! Na trestnou lavici míří Eduard Gimatov, který na vlastní modré podrazil unikajícího Glazačeva!
     
    37:21
    Do samostatného úniku se dostal Jevgenij Kovyršin, který se pokoušel dostat kotouč mezi betony hostujícího brankáře, avšak Engren dokázal zasáhnout!
    Andrej ŠEFER - 3:0
     
    36:16
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Spartak nedokázal proměnit přesilovou hru, a na druhé straně se prosazuje soupeř, který střílí velmi důležitou třetí branku! Před Engrenem tečoval střelu Kazakovcev, nicméně kotouč se dostal k Monachovovi, jehož obkroužení ke golu nevedlo. Následně se kotouč odrazil na hůl ANDREJE ŠEFERA, jehož rána už v síti skončila! Bez asistence.
     
    33:49
    Domácí celek si však opět komplikuje situaci! Na trestnou lavici míří i domácí kapitán Andrej Šefer, který v rohu kluziště podrazil Leščenka.
     
    31:33
    Přesilovou hru si zahraje také hostující celek! Jevgenij Kovyršin poslal zezadu k zemi Korobova, a dostává dvouminutový trest.
     
    25:25
    Severstal si zahraje další přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Gleb Klimenko, který za domácí brankou zcela zbytečně faulovalů Ondru Němce.
     
    23:41
    Teď se navíc málem dostal do úniku Wellman, nicméně domácí brankář skvěle četl hru, a u odraženého kotouče byl jako první!
     
    22:00
    Severstal si zahraje na začátku druhé třetiny přesilovou hru! Na trestnou lavici míří hostující Jaroslav Dyblenko.
    Nikolaj Kazakovcev - 2:0
     
    16:14
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A Severstal je za svou aktivní hru řádně odměněn, a dostává se do dvoubrankového vedení! Na pravé straně se dostal po dobré práci Monachova ke kotouči NIKOLAJ KAZAKOVCEV, jehož následnou ránu Engren nedokázal vyrazit! Asistence: Sergej Monachov, Kirill Svijazov.
    Ondřej NĚMEC - 1:0
     
    10:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal svou dvojnásobnou přesilovou hru velmi rychle využívá, a domácí celek se dostává do vedení! Na modrou čáru dostal přihrávku ONDŘEJ NĚMEC, který se opřel do kotouče, a Engren nestačil zasáhnout! Asistence: Andrej Šefer.
     
    09:58
    Genoway předvedl před brankou další nedovolený zákrok, a domácí celek si zahraje přesilovou hru pět na tři!
     
    09:19
    Přesilovou hru si zahraje také domácí celek! Na trestnou lavici míří moskevský Igor Radulov, který podrazil Gimatova!
     
    07:51
    Teď však měl Spartak velkou šanci! Po pravé straně ujel Leščenko, který se dokázal dostat před Gorjačevskicha. Běloruský brankář však dokázal kotouč udržet před brankovou čárou!
     
    02:52
    A máme tady první přesilovou hru dnešního zápasu! Na trestnou lavici míří Ivan Vorobjov, který v rohu kluziště Korobova podrazil, a míří na trestnou lavici.
     
    02:01
    Domácí Severstal zatím svého soupeře přhrává, a teď si vybojoval velkou šanci! Berdnikov obkroužil branku, a dostával se do zakončení. Engren však dokázal zasáhnout!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 11. Němec (Šefer), 17. Kazakovcev (Monachov, Svijazov), 37. Šefer


    Severstal Čerepovec: Gorjačevskich (Smirjagin) – Chochlov, Němec (A), Šefer (C), Svijazov, Chamidullin, Karlsson, Vorobjov – Kovyršin, Demagin, Gimatov – Kagarlickij (A), Černov, Schorochodov – Nikoncev, Berdnikov, Trunjov – Kazakovcev, Vorobjov, Monachov
    Spartak Moskva: Engren (Sinjagin) – Genoway, Valentěnko, Dyblenko (A), Gilroy, Korobov (C), Provolnev, Sorokin – Mereskin, Glazačev, Wellman – Radulov, Potapov, Bodrov (A) – Klimenko, Vasiljev, Šmeljov – Leščenko, Voronin, Levickij

    Rozhodčí: Gašilov, Oskirko – Koršak, Černyšev
    bahis siteleri