Levante – Las Palmas 3:2 (kon.)
konec
Levante UD
3:2 (1:0)
UD Las Palmas
Pondělí 25.01.2016, 20:30 • Estadio Ciudad de Valencia, Valencia • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    66. Willian JOSÉ - 3:2
     
    66
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    WILLIAN JOSÉ využívá obrovské chyby obránců Levante a uklízí míč do prázdné brány!! Zouhair Feddal nedokázal na vzdálenější pravé tyči uklidit míč po nádherném diagonálním pasu Mubaraka Wakasy do bezpečí, čehož využil nabíhající Willian José a svým druhým gólem v zápase dostal Las Palmas opět na dostřel jedné branky.
    63. José LUIS MORALES - 3:1
     
    63
    Levante právě vstřelilo branku!
    JOSÉ LUIS MORALES střílí gól stejným způsobem jako před ním Deyverson a posílá Levante zpět do dvoubrankového vedení!! José Luis Morales u levé postranní čáry přesprintoval Davida Garcíu, zatáhl míč do šestnáctky a z levé strany pokutového území poté napřáhl ke krásné přízemní technické střele, která zapadla přesně ke vzdálenější pravé tyči.
    49. Willian JOSÉ - 2:1
     
    49
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    WILLIAN JOSÉ bleskově odpovídá na gól Deyversona a vrací Las Palmas zpět do zápasu!! David Simón uprostřed šestnáctky skvěle podržel míč proti trojici protihráčů a poté ho předložil Josému Willianovi, který technickou střelou zamířil k pravé tyči.
    47. DEYVERSON - 2:0
     
    47
    Levante právě vstřelilo branku!
    DEYVERSON se prosazuje nádhernou střelou a Levante vede krátce po začátku druhého poločasu 2:0!! Jefferson Lerma posunul míč hlavou do běhu Deyversonovi, který ho zatáhl do šestnáctky a z levé strany pokutového území napřáhl k nádherné přízemní střele, která zamířila přesně ke vzdálenější pravé tyči.
    25. José LUIS MORALES - 1:0
     
    25
    Levante právě vstřelilo branku!
    JOSÉ LUIS MORALES střílí gól a posílá domácí Levante z dorážky do vedení!! Verza napřáhl z volného přímého kopu k nádherné střele, po které míč orazítkoval tyč a vzápětí se od ní odrazil k Josému Luisovi Moralesovi, který v obrovské šanci nezaváhal a dorazil míč do brány.

    Tomáš Reiner

    Branky: 25. Morales, 47. Deyverson (Lerma), 63. Morales (Deyverson) – 49. José (Simón), 66. José (Wakaso)

    Karty:   43. Toňo (LVN), 57. Deyverson (LVN), 74. Xumetra (LVN) – 24. Mesa (LPA), 57. Varas (LPA), 62. Artiles (LPA), 89. Wakaso (LPA)   90+3. Deyverson (LVN)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:11.
    Levante UD: Mariño – Pedro López (42. Iván López), D. Navarro, Feddal, Toňo – Camarasa (65. Simão), Verza, Lerma – Xumetra (75. Rossi), Deyverson, Morales.
    Náhradníci: Rubén – Cuero, Ghilas, Simão, Iván López, Trujillo, Rossi.

    UD Las Palmas: Varas – Simón (79. El Zhar), Artiles, David García, D. Castellano – Mesa, Valerón – Viera, Tana (75. Araujo), Wakaso – José.
    Náhradníci: Lizoain – Garrido, Momo, Araujo, Culio, Perdomo Borges, Dumpiérrez Ferrer, El Zhar.

    Rozhodčí: Carlos Velasco. Asistenti: Diego Barbero, Marcos Álvarez. Čtvrtý rozhodčí: Alberto Villoria

    Diváci: 13155
    bahis siteleri