Slavia – Č. Budějovice 3:4 (0:1 po s.n.) | Kladno – Sparta 8:6 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.)
K. Vary – Pardubice 6:1 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 29.01.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle už je pořádný náklad, který Bílí Tygři uštědřují domácím. V závaru před brankou nechali domácí po přiťuknutí Solenského volný prostor kapitánu JAKUBU KALFIŘTOVI, který žabičkou poslal kotouč za ležícího Škarka, jenž už nemohl zasáhnout.Asistence: Samuel Solenský, Vojtěch Divila.
     
    35:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zralí na ručník, během necelých devíti minut inkasují potřetí. To je hodně studená sprcha. Od modré napřáhl MICHAL GECKO a puk prošel přesně do pravého horního rohu. Škarek jej viděl na poslední chvíli a nestačil reagovat. Asistence: Zdeněk Král.
     
    33:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jihlavské nedorozumění na pravé straně utočné modré trestá DANIEL SVOBODA, který si bleskově najel před branku a poslal Škarkovi navštívenku mezi betony. Bez asistence.
     
    26:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obří radost na straně Liberce. Nyní už to DANIELU SVOBODOVI vyšlo. Pokud jsem dobře viděl, tak zblízka doklepl střelu Turka za záda domácího gólmana. Asistence: Jan Turek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 27. Svoboda (Turek), 34. Svoboda, 36. Gecko (Král), 46. Kalfiřt (Solenský, Divila)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Brož) – Váňa, Pospíchal, Srnský, Půža, Kadlec, Hohl – Kousal, Najman, Anděl – Dufek, Dvořák, Balaštík – Kolouch, Vala, Peschout – Bambula. Trenér: Patrik Augusta
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petruželka) – Klinger, Kunst, Turek, Mečíř, Huňa, Divila – Chlum, Solenský, Kalfiřt – Svoboda, Gecko, Král – Babec, Kačírek, Zachar – Pokorný, Rubeš. Trenér: Petr Haken

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Kotlík
    bahis siteleri