Slavia – Č. Budějovice 3:4 (0:1 po s.n.) | Kladno – Sparta 8:6 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 3:6 (kon.)
K. Vary – Pardubice 6:1 (kon.) | Jihlava – Liberec 0:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:4 (0:0, 0:3, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 29.01.2016, 18:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Svoboda byl blízko hattricku, jeho dorážka zblízka lehce lízla pravou tyčku branky.
     
    59:02
    Uvidíme ještě jednu přesilovou hru. David Váňa zřejmě neunesl nepříznivý vývoj zápasu a je vyloučen na dvě minuty za napadení.

    Na vyloučení: 6-3.
     
    56:13
    Filip Rubeš dostává dvě minuty za sekání a Dukla bude mít šanci smazat nulu z konta vstřelených branek.

    Na vyloučení: 5-3.
     
    53:14
    Rychlíka Daniela Svobodu museli zastavovat hned dva hráči Dukly, Lukáš Vala se navíc provinil držením a domácí se budou muset bránit, aby nedostali nepopulárního bůra.
     
    47:34
    Nevím, jestli je v Liberci nějaký trenér na výbušnost či sílu, a zároveň nechci přehánět, ale lepší start na puk jsem za tři a půl roku, co komentuji na Dukle, u soupeře neviděl. Opět parádní zrychlení hostí, nyní od Marka Zachara, věkem staršího dorostence, který se v mžiku dostal přes obránce a s jeho bekhendovým zakončením měl Škarek hodně problémů.
     
    45:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tohle už je pořádný náklad, který Bílí Tygři uštědřují domácím. V závaru před brankou nechali domácí po přiťuknutí Solenského volný prostor kapitánu JAKUBU KALFIŘTOVI, který žabičkou poslal kotouč za ležícího Škarka, jenž už nemohl zasáhnout.Asistence: Samuel Solenský, Vojtěch Divila.
     
    44:51
    Při návratu vyloučeného Půži na led se Škarek roztáhl na brankovišti, vleže sklapl betony a nedovolil Babcovi, aby v jeho výstroji vyšťoural puk, který byl následně doklepl do branky.
     
    44:09
    Král s Geckem. Tato dvojice o sobě ví snad už od žáků, to snad není možné. Ze zdánlivě ztracené situace poslal Král kotouč zpoza branky na Gecka, kterého zblízka velmi dobře vychytal Škarek.
     
    42:51
    Václav Půža podrazil v rohu za brankou soupeře a také on míří na trestnou lavici. To jsou zbytečné fauly, kterými se Dukla sama nepouští do hry.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    39:20
    Lukáš Anděl nechal při napadání hůl pod bruslemi soupeře a jde si odsedět dvě minuty za podražení. Liberecká přesilovka bude rozdělena přestávkou, pokud jí ještě předtím Tygři nevyužijí.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    35:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zralí na ručník, během necelých devíti minut inkasují potřetí. To je hodně studená sprcha. Od modré napřáhl MICHAL GECKO a puk prošel přesně do pravého horního rohu. Škarek jej viděl na poslední chvíli a nestačil reagovat. Asistence: Zdeněk Král.
     
    33:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jihlavské nedorozumění na pravé straně utočné modré trestá DANIEL SVOBODA, který si bleskově najel před branku a poslal Škarkovi navštívenku mezi betony. Bez asistence.
     
    32:28
    Domácí si vytvořili tlak před brankou Hosnedla a Rubešovi nezbývalo nic jiného než faulovat při střele jednoho z domácích hráčů od modré. Jasné to sekání.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    29:01
    Do rány Daniela Svobody z levé strany zkoušel padnout Anděl. Puk se přes jihlavského hráče dostal až k brance a těsně minul levou tyčku.
     
    27:44
    Také hosté si zahrají přesilovou hru, protože Dominik Hohl je vykázán na trestnou lavici za hrubost.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    26:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obří radost na straně Liberce. Nyní už to DANIELU SVOBODOVI vyšlo. Pokud jsem dobře viděl, tak zblízka doklepl střelu Turka za záda domácího gólmana. Asistence: Jan Turek.
     
    25:49
    První vážnější akce Dukly ve druhé třetině hned zaváněla velkým nebezpečím. Anděl dojel ve středním pásmu odražený puk a zavezl jej po levé straně před branku, kde ještě zkusil najít Najmana, který nedokázal zblízka ohrozit Hosnedlovu svatyni.
     
    22:21
    Pěkná akce hostí. Dělovka Divily od modré prošla až ke Škarkovi, kde jí zkoušel tečovat Kačírek. Povedlo se mu to, gólman Dukly vůbec nevěděl, kde má puk, přemísťoval se na pravou stranu, zatímco puk vypadl nalevo, ovšem obrana Jihlavy byla pozorná.
     
    21:34
    K odraženému puku se před brankou dostal Daniel Svoboda. Zblízka ale nenašel prostor k tomu, aby prostřelil Škarka, který jeho střelu vyrazil nad branku.
     
    19:57
    Pokud se nemýlím, tak to byl Půža, který po střele jednoho z hostí zachytil kotouč na čáře a poslal jej na zakázané uvolnění.
     
    18:53
    Najman našel před brankou Kousala, který zblízka nepropálil Hosnedla. Nejlepší jihlavský střelec zatím gólově mlčí.
     
    16:43
    Jihlava řádně zatopila svému soupeři a celou dobu jej držela v pásmu. Přihrávky létali z hokejky na hokejku, až se k závěrečné střele z levého kruhu dostal Pospíchal. Jeho žíně orazítkovala po teči jednoho z hostí horní tyč a snesla se do ochranné sítě.
     
    15:52
    Jihlava kombinuje v pásmu. K tvrdé ráně z pravé strany se dostal Anděl, puk směřoval do pravého horního roku, kde však byla připravená vyrážečka Hosnedla.
     
    15:32
    Čárový sudí ukazuje směrem k hráčské lavici pětici prstů a jeden prst na druhé ruce. Z toho plyne trest za příliš mnoho hráčů na ledě pro Tygry, který odpyká Filip Chlum.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    12:58
    Hohlovi při rozehrávce přeskočil puk hokejku a puku se ve středním pásmu ujal Liberec. Král si to namířil přímo po pravé straně před branku Škarka, ale kotouč do branky těsně nenasměřoval.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 27. Svoboda (Turek), 34. Svoboda, 36. Gecko (Král), 46. Kalfiřt (Solenský, Divila)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Brož) – Váňa, Pospíchal, Srnský, Půža, Kadlec, Hohl – Kousal, Najman, Anděl – Dufek, Dvořák, Balaštík – Kolouch, Vala, Peschout – Bambula. Trenér: Patrik Augusta
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Petruželka) – Klinger, Kunst, Turek, Mečíř, Huňa, Divila – Chlum, Solenský, Kalfiřt – Svoboda, Gecko, Král – Babec, Kačírek, Zachar – Pokorný, Rubeš. Trenér: Petr Haken

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Kotlík
    bahis siteleri