Kladno – Č. Budějovice 4:6 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 0:8 (kon.)
Zlín – Vítkovice 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 8:1 (kon.)
Slavia – Sparta 2:3 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 1:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:6 (1:3, 1:1, 2:2)
HC Motor České Budějovice
Sobota 30.01.2016, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Stahl je na střídačce! Rytíři to zkusí s pěti bruslaři proti čtyřem.
     
    58:24
    Daniel Klinecký (CEM) je vyloučen za podražení. Daniel Kružík (KLA) je vyloučen za hrubost.
     
    56:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! Nahození Jakuba Hajného bylo sraženo tak příhodně, že vypadlo přímo před ŠTĚPÁNA BLÁHU, který mohl dorážet do odkryté klece! Asistence: Jakub Hajný a David Bunda.
     
    54:05
    Daniel Klinecký (CEM) je vyloučen za hákování.
     
    52:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A tady už je asi rozhodnuto. Domácí propadli směrem vzad a hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho. V tom dokázal Marek Sloboda předat puk ONDŘEJI ŠULKOVI a ten už poslal kotouč přesně do Stahlova protipohybu. Asistence: Marek Sloboda a Jakub Doktor.
     
    51:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A to je poněkud kruté pro domácí. Z následného protiútoku totiž Motor navyšuje své vedení, když se dokázal prosadit JAKUB ŠUHAJ. Asistence: Jan Marcilis a Petr Panáček.
     
    51:27
    Matula si vyjel do mezikruží, kam dostal přihrávku, ale střela mu vůbec nesedla.
     
    48:07
    Miura našel krásnou přihrávkou Křepelku, před kterým zívala polovina odkryté branky! Křepelka si ale musel zpracovávat puk a už nevypálil.
     
    46:46
    Obrovská minela domácích, po které byl Radoš sám v mezikruží! Ke štěstí Rytířů ale hostující hráč vypálil nepřesně.
     
    44:10
    Bunda mohl dovršit hattrick! Kladenský kapitán se dostal k dorážce vlastní střely, ale přes nataženého Spáčila trefil už jen tyč!
     
    43:43
    Domácí zabojovali ve středním pásmu a dostali se do přečíslení dvou na jednoho! Miurovu střelu pod horní tyč ale dokázal Spáčil přizvednout ramenem.
     
    41:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    No tak to byla luxusní trefa! PETR JANEČEK vypálil z levé strany přesně do bližšího růžku a od horní tyče poslal puk za brankovou čáru! Domácí tak rázem prohrávají jen o jedinou trefu! Asistence: Štěpán Bláha.
     
    38:15
    Tentokrát jel Motor ve třech proti jedinému obránci, ale Stahl zasáhl výborně i proti Marcilisově střele z druhé vlny!
     
    37:28
    Hosté se hnali do úniku dvou proti gólmanovi a Zajíc už sprintoval zpět marně! Samohejl po obdržení křižné přihrávky zakončoval k naprosto odkryté tyči, ale Stahl se fantasticky přesunul a zamezil téměř jistému gólu!
     
    30:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovou hru využívají! MAREK SLOBODA po přejetí modré čáry svižně vypálil a David Stahl vyrazil puk ramenem jen nad sebe. Následně už se domácí brankář marně oháněl za zády rukama, kterýma si puk dorazil až do sítě. Asistence: Michal Michal a Jakub Šuhaj.
     
    29:55
    Za nedovolené bránění je vyloučen Daniel Kružík (KLA).
     
    28:33
    Panáček zůstal trestuhodně nehlídaný v mezikruží a dvakrát nebezpečně pálil! První střelu zablokoval poslední bránící hráč a druhou už zachytil přesunutý Stahl!
     
    23:59
    Domácí každou akcí sahají po vyrovnání! Tentokrát si dokázali Rytíři roztáhnout Spáčila v brankovišti a poté předali puk před odkrytou klec na Janečka. Ten však nezpracoval puk dobře a nedokázal vypálit.
     
    23:14
    Rázem byli Rytíři opět v přečíslení dvou na jednoho! Janeček však nemohl předat puk na Hajného, a tak vypálil sám na vzdálenější tyč. Střela nebyla ale přesná a skončila jen na zadním mantinelu.
     
    22:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky! Po střele DAVIDA BUNDY už jen cinkla tyč za Spáčilem a od ní zamířil puk do sítě. Asistence: Yuki Miura.
     
    22:09
    Kružík s Miurou se po dlouhé přihrávce ocitli až za obranou Motoru, ale první jmenovaný vypálil z pravé strany jen nad branku hostujícího celku.
     
    21:30
    Jakub Hajný dostal přihrávku z rohu kluziště do mezikruží a svižnou střelou propálil Spáčila mezi rukou a tělem! Puk se však ve výstroji hostujícího gólmana hodně zpomalil, a tak dokázala obrana Motoru vymést kotouč pryč z brankoviště!
     
    17:28
    Další početní výhoda pro Rytíře. Michal Michal (CEM) je vyloučen za faul kolenem.
     
    16:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A teď pro změnu chyběl Zajíc v defenzivní činnosti a hosté jdou zpět do dvoubrankového trháku! PAVEL SAMOHEJL se dostal do samostatného úniku, v tom dokázal roztáhnout Stahla a umístil puk mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Fencl a Ondřej Šulek.
     
    16:05
    Zajíc vyrazil do útoku podpořit Kaprála, ale jeho ránu z druhé vlny Spáčil vyrazil ramenem!
     
    14:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    DAVID BUNDA jako správný kapitán snižuje náskok svého soupeře! Bunda si vybruslil s kotoučem k pravému mantinelu a odtamtud dělovou ranou poslal puk do sítě! Nutno podotknout, že domácí útočníci Spáčilovi výborně clonili. Asistence: Petr Křepelka a Yuki Miura.
     
    14:16
    Michal Michal (CEM) je vyloučen za hákování.
     
    11:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Obrovská smůla pro domácí hráče! JAKUB DOKTOR nastřeloval puk z levé strany a před brankovištěm se kotouč od bruslí jednoho z Rytířů odrazil až za Stahlova záda! Asistence: Jan Radoš a Marek Sloboda.
     
    10:19
    Zničehonic se domácí ocitli v přečíslení dvou na jednoho! Hajný si ale na pravé straně netroufl na přihrávku, a tak vypálil sám. Spáčil se nenechal naznačenou přihrávkou rozhodit a vykopl přesně betonem.
     
    06:42
    Křepelka si výborně všiml Kružíka, který si sjížděl na vzdálenější tyč, a adresoval mu přihrávku. Domácí útočník však nataženou holí tečoval puk jen vysoko nad branku Motoru.
     
    05:18
    Josef Žáček (CEM) je vyloučen za držení protihráče.
     
    04:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení! Po vyhraném buly v útočném pásmu se puk přesunul až na hůl ONDŘEJE ŠULKA a hostující útočník jej dokázal svižnou střelou uklidit za Stahlova záda. Asistence: Tomáš Fencl.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 15. Bunda (Křepelka, Miura), 23. Bunda (Miura), 42. Janeček (Bláha), 56. Bláha (Hajný, Bunda) – 5. Šulek (Fencl), 12. Doktor (Radoš, Sloboda), 17. Samohejl (Fencl, Šulek), 31. Sloboda (Michal, Šuhaj), 52. Šuhaj (Marcilis, Panáček), 53. Šulek (Sloboda, Doktor)


    Rytíři Kladno: Stahl (Zázvorka) – Havelka, Malý, Chládek, Bunda, Matula, Zajíc, Zelingr – Piovarči, Křepelka, Bláha, Čermák, Hajný, Keszi, Kaprál, Janeček, Miura, Kružík. Trenéři: Tatíček, Kuchler.
    HC Motor České Budějovice: Spáčil (Ovsjannikov) – Svoboda, Matoušek, Žáček, Klinecký, Michal, Benda, Radoš – Fencl, Doktor, Šuhaj, Sloboda, Marcilis, Šulek, Samohejl, Pixa, Panáček. Trenéři: Kupka, Štrba.

    Rozhodčí: Jechoutek – Beneš, Špůr
    bahis siteleri