Havlíčkův Brod – Tábor 5:2 (kon.) | Písek – Vrchlabí 7:3 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 2:1 (kon.)
Nový Jičín – SK Karviná 1:5 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 3:0 (kon.) | SHK Hodonín – Kopřivnice 5:4 (po pr.)
Opava – Břeclav 3:1 (kon.) | Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 6:1 (kon.) | Bílina – Řisuty 1:2 (0:2 po s.n.)
Klatovy – Nymburk 3:4 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:4 (kon.) | Trutnov – Děčín 4:5 (po pr.)
Jindř. Hradec – Kobra 2:6 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 3:2 (kon.)
po prodl.
SHK Drtiči Hodonín
5:4 (1:3, 2:0, 1:1 - 1:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 30.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • 2. liga skupina Východ • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:17
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Jurásek přihrával do předbrankového prostoru na ONDŘEJE NEDVĚDA, jenž razantní střelou překonal Vrbu a zajistil Oranjes druhý bonusový bod. Asistence: Petr Peš.
     
    59:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Euforie na Zimním stadionu Václava Nedomanského! Zápas bude pokračovat. Ľubomír Škápik pod tlakem natáhl kotouč do středu pásma a vyslal tvrdou dělovku na Vrbovu bránu, kterou za bezmocného brankáře Kopřivnice tečoval PETR PEŠ . Asistence: Ľubomír Škápik, Martin Špok
     
    59:27
    Vrba vyráží Škápikovu dělovku od modré a kopřivničtí vyhazují na zakázané uvolnění. Timeout pro tým HC Kopřivnice.
     
    58:18
    Po Nedvědově střele vznikl velký závar před Vrbovým brankovištěm, ale skóre je stejné. Hosté vyhazují!
     
    58:12
    Hodonínští vybojovali vhazování v útočném pásmu a Stanislav Beťko si vybírá oddechový čas. Vypadá to na hru bez brankáře.
     
    55:53
    A Zavadil nyní napravuje své zaváhání výborným zákrokem, když znemožnil Sluštíkovi zakončení do prázdné brány! Tohle byl zákrok utkání.
     
    46:40
    Vyloučeni jsou: Karel Vydra (KOP) na dvě minuty za hrubost a Róbert Mikéska (HOD) na 2+2 minuty za hrubost. Menší trest odpyká Vít Černohous (HOD).
     
    46:40
    K vidění je bitka jako v NHL! Po velmi sporném zákroku na domácího útočníka se pustil hodonínský Róbert Mikéska do jednoho z kopřivnických hráčů. Rukavice letěly dolů a tento souboj skončil pádem obou zápasníků na led. Rozhodčí Volf uděluje tresty.
     
    45:46
    Domácí dlouho operovali v útočném pásmu a několikrát slibně zahrozili před Vrbou, který své spoluhráče ale podržel. Miroslav Marek přerušil souvislý tlak faulem a jde si sednout za katr. Trest zní: podražení.
     
    44:28
    Martin Špok si obešel obránce a po křídle unikal na osamoceného Vrbu, který se ale položil na led a zamezil kotouči cestu do brány.
     
    40:23
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Výborný začátek pro kopřivnické. KAREL VYDRA vypíchl protihráči kotouč a střelou zápěstím překonal Zavadila. Bez asistence.
     
    39:40
    Do přečíslení dvou proti jednomu se dostali Tomášek s Matějkem. Střelu druhého jmenovaného Zavadil ale skvěle vychytal.
     
    32:54
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Rázem je vyrovnáno! Drtiči celou třetinu předvádí aktivní hokej a odměnou je jim třetí branka zápasu. Nedvěd vyslal přihrávkou Špoka, který projel podél mantinelu a naservíroval přihrávkou přes celou šíři pásma kotouč do jízdy PETRU PEŠOVI, který napřáhl až ke stropu haly a dělovkou vymetl oba rohy Vrbovy svatyně. Asistence: Martin Špok, Ondřej Nedvěd
     
    27:35
    Miroslav Marek (KOP) je vyloučen za hákování.
     
    21:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Oranjes se vteřinu před koncem přesilovky prosazují! Peš střílel z kruhu, jeho střelu ještě bravurně vyrazil Vrba, ale přímo na hůl Zdeňka Juráska, jenž našel crossovou přihrávkou napříč pásmem ONDŘEJE NEDVĚDA, který tvrdou střelou od modré procedil kotouč za golmana Kopřivnice. Asistence: Zdeněk Jurásek, Petr Peš
     
    21:25
    Skvělý Vrba! Po Škápikově střele se dostal k vyraženému kotouči Zdeněk Jurásek a zakončoval do prázdné branky, kde se však zjevila rychlá vyrážečka hostujícího golmana!
     
    19:43
    Adam Červenka (KOP) je vyloučen na dvě minuty za podražení. První přesilová hra pro SHK.
     
    14:04
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Zatím to s Drtiči nevypadá v tomto utkání vůbec dobře. Jakub Teper pár desítek sekund po začátku přesilovky našel TOMÁŠE MATĚJKA, jenž si najel mezi kruhy a svou střelou nedal Zavadilovi žádnou šanci. Asistence: Jakub Teper
     
    13:25
    Jakub Tomi (HOD) přerušuje snažení hostujícího týmu faulem a už usedá na trestnou lavici za hrubost. Přesilovka pro svěřence Václava Slabého.
     
    07:35
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Oranjes nyní trochu zaváhali v obraně a je z toho opět vedení Kopřivnice. Slovák obral jednoho z hodonínských beků o kotouč a vyslal do přečíslení Stránského s ADANEM ČERVENKOU, kterému po přihrávce svého spoluhráče nedělalo problém prostřelit nataženého Zavadila. Asistence: Vít Stránský, Petr Slovák
     
    04:11
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští odpovídají! Jakub Sajdl vedl puk do útočného pásma a našel mezi kruhy číhajícího DOMINIKA MATULU, jenž chytrou vyrovnává stav utkání. Asistence: Jakub Sajdl
     
    03:42
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání. Sluštík přihrával ihned po buly na TOMÁŠE MATĚJKA a mladý kopřivnický útočník skvělou střelou překonává Zavadila. Asistence: Ondřej Sluštík

    Petr Svoboda

    Branky a nahrávky: 5. Matula (Sajdl), 22. Nedvěd (Jurásek, Peš), 33. Peš (Špok, Nedvěd), 60. Peš (Škápik, Špok), 63. Nedvěd (Peš) – 4. Matějek (Sluštík), 8. Červenka (Stránský, Slovák), 15. Matějek (Teper), 41. Vydra


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Štěpanovský) – Kolář, Mikéska, Škápik, Nedvěd, Pokorný (C), Jedlička, Polesný – Matula, Sajdl, Špok – Peš, Jurásek, Kuba – Černohous, Charvát, Tomi – Venclík, Janás.
    Trenér: Stanislav Beťko

    HC ISMM Kopřivnice: Vrba (Juřena) – Dusík, Jašek, Čintala, Vydra, Marek, Merenda, Teper – Matějek, Sluštík, Suchý, Hrubý, Stránský, Tomášek (C), Pargáč, Mach, Červenka.
    Trenér: Václav Slabý

    Rozhodčí: Rudolf Volf – Václav Hanzlík, Leon Wesley
    bahis siteleri