Chabarovsk – Záhřeb 3:6 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 02.02.2016, 10:30 • Fetisov hall, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy konce a hosté si odvážejí to, pro co přijeli, protože dnes na ledě Vladivostoku vyhráli! Poslední třetina také mnoho hokejové krásy nenabídla, ale Slovan ji zvládl velice dobře takticky, navíc přidal pojistku v podobě gólu Miklíka. Admiral byl naopak jako skoro celý zápas bezzubý a Garnetta moc neohrozil, takže bratislavský tým si nakonec zaslouženě odvezl tři body! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný zbytek dne a i celého týdne! (12:53:59)
    Slovan si připisuje velmi důležité tři body!

    Výborně! Slovan nakonec dokázal vyhrát na ledě Admiralu Vladivostok 3:1, a opět se přiblížil účasti v play-off! (y)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 2. únor 2016
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Zápas už pomalu končí a nakonec vyslal tvrdou střelu od modré Mnacjan, ale jeho rána byla vyražena Garnettem pryč, takže domácím nadějím je konec.
     
    58:39
    Už to tak bude, že domácí dnes nezískají ani body a vypadá to, že ani nebudou mít žádnou další šanci, protože hosté v pohodě drží puk vepředu.
     
    57:45
    Ani teď to domácím nevyšlo a naopak šel dopředu Slovan, který ale svojí akci ze strany také neuspěl a dokázal vybojovat pouze bully v útočném pásmu.
     
    56:41
    Vladivostok je stále nastěhovaný v útočném pásmu, ale nic nenasvědčuje tomu, že bychom měli vidět nějaké drama, protože hosté se zatím v pohodě brání.
     
    56:05
    Teď se Admiral dostal ke střele, která ale byla zablokována do ochranné sítě, takže domácí budou mít pouze bully v útočném pásmu a Slovan se tak opět úspěšně ubránil.
     
    55:09
    K mírné šanci se dostal domácí Alexandrov, který ale z velkého úhlu nedokázal vyzrát na pozorného Garnetta.
     
    54:25
    Teď to pro změnu byl ofsajd, který zamezil domácímu celku v útoku, protože moc rychle byl ve třetině Fisenko a logicky se tak píská.
     
    53:31
    Ani teď to domácím nevyšlo, když jejich útok skončil před modrou čárou, protože dobře zapracoval Mihálik.
     
    52:36
    Slovan je tak tím týmem, který diktuje tempo hry a snaží se přidat ještě další trefu, zatím se sice nedaří hostům dostat do šance, ale i díky aktivní hře v pohodě drží Admiral na uzdě.
     
    51:25
    Zatím to vypadá, že tato branka domácí hodně zlomila a už to budou mít velice těžké se svým návratem do zápasu. Vladivostok působí trochu odevzdaným dojmem.
    Michel MIKLÍK - 1:3
     
    50:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak jsem to nakonec zakřikl a Bratislava vede o dvě branky! Ke střele se totiž po nenápadné akci dostal ze strany Bartovič, jeho střelu pak mírně tečoval MICHEL MIKLÍK, který i díky nejistému zásahu Nalimova dává svoji druhou branku v dnešním zápase a dává hostům velkou šanci na plný bodový zisk! Asistence: Milan Bartovič, Ivan Švarný.
     
    49:48
    Tak ta početní výhoda bude u konce už definitivně, ale zatím to vypadá, že Admiral se vážně ubrání a bude tedy dotahovat jen jednobrankové manko.
     
    48:51
    Tato část přesilovky se ale Sloanu moc nedaří a zatím se Admiral v klidu brání, což znamená, že bratislavský tým zatím neměl žádnou další šanci na pojištění náskoku.
     
    47:32
    Přesilovka Slovanu je v polovině a zatím jsme viděli jednu velkou šanci, uvidíme, jestli přijde v podání hostů nějaká další.
    Neuznaný gól hostujícího Slovanu.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. Ugarov (Bartulis) – 8. Šťastný (Tičar, Jeglič), 8. Miklík (Surový), 51. Miklík (Bartovič, Švarný)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Kindrade, Bartulis (C), Zemčjonov, Lisov, Komsačjov, Mnacjan – Lugin, Fisenko (A), Alexandrov (A) – Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Sajucov, Voronin, Booth – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Kundrátek, Rosandič, Švarný, Mihálik, Sersen (A) – Nedorost (A), Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Šiška, Nagy, Skalický – Lušňák, Skokan

    Rozhodčí: Odins, Sidorenko – Goljak, Nesterov
    bahis siteleri