Chabarovsk – Záhřeb 3:6 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 02.02.2016, 10:30 • Fetisov hall, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy konce a hosté si odvážejí to, pro co přijeli, protože dnes na ledě Vladivostoku vyhráli! Poslední třetina také mnoho hokejové krásy nenabídla, ale Slovan ji zvládl velice dobře takticky, navíc přidal pojistku v podobě gólu Miklíka. Admiral byl naopak jako skoro celý zápas bezzubý a Garnetta moc neohrozil, takže bratislavský tým si nakonec zaslouženě odvezl tři body! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný zbytek dne a i celého týdne! (12:53:59)
    Slovan si připisuje velmi důležité tři body!

    Výborně! Slovan nakonec dokázal vyhrát na ledě Admiralu Vladivostok 3:1, a opět se přiblížil účasti v play-off! (y)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 2. únor 2016
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Zápas už pomalu končí a nakonec vyslal tvrdou střelu od modré Mnacjan, ale jeho rána byla vyražena Garnettem pryč, takže domácím nadějím je konec.
     
    58:39
    Už to tak bude, že domácí dnes nezískají ani body a vypadá to, že ani nebudou mít žádnou další šanci, protože hosté v pohodě drží puk vepředu.
     
    57:45
    Ani teď to domácím nevyšlo a naopak šel dopředu Slovan, který ale svojí akci ze strany také neuspěl a dokázal vybojovat pouze bully v útočném pásmu.
     
    56:41
    Vladivostok je stále nastěhovaný v útočném pásmu, ale nic nenasvědčuje tomu, že bychom měli vidět nějaké drama, protože hosté se zatím v pohodě brání.
     
    56:05
    Teď se Admiral dostal ke střele, která ale byla zablokována do ochranné sítě, takže domácí budou mít pouze bully v útočném pásmu a Slovan se tak opět úspěšně ubránil.
     
    55:09
    K mírné šanci se dostal domácí Alexandrov, který ale z velkého úhlu nedokázal vyzrát na pozorného Garnetta.
     
    54:25
    Teď to pro změnu byl ofsajd, který zamezil domácímu celku v útoku, protože moc rychle byl ve třetině Fisenko a logicky se tak píská.
     
    53:31
    Ani teď to domácím nevyšlo, když jejich útok skončil před modrou čárou, protože dobře zapracoval Mihálik.
     
    52:36
    Slovan je tak tím týmem, který diktuje tempo hry a snaží se přidat ještě další trefu, zatím se sice nedaří hostům dostat do šance, ale i díky aktivní hře v pohodě drží Admiral na uzdě.
     
    51:25
    Zatím to vypadá, že tato branka domácí hodně zlomila a už to budou mít velice těžké se svým návratem do zápasu. Vladivostok působí trochu odevzdaným dojmem.
    Michel MIKLÍK - 1:3
     
    50:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak jsem to nakonec zakřikl a Bratislava vede o dvě branky! Ke střele se totiž po nenápadné akci dostal ze strany Bartovič, jeho střelu pak mírně tečoval MICHEL MIKLÍK, který i díky nejistému zásahu Nalimova dává svoji druhou branku v dnešním zápase a dává hostům velkou šanci na plný bodový zisk! Asistence: Milan Bartovič, Ivan Švarný.
     
    49:48
    Tak ta početní výhoda bude u konce už definitivně, ale zatím to vypadá, že Admiral se vážně ubrání a bude tedy dotahovat jen jednobrankové manko.
     
    48:51
    Tato část přesilovky se ale Sloanu moc nedaří a zatím se Admiral v klidu brání, což znamená, že bratislavský tým zatím neměl žádnou další šanci na pojištění náskoku.
     
    47:32
    Přesilovka Slovanu je v polovině a zatím jsme viděli jednu velkou šanci, uvidíme, jestli přijde v podání hostů nějaká další.
    Neuznaný gól hostujícího Slovanu.
     
    46:36
    Velká šance Slovanu nakonec skončila brankou, ale sudí ji neuznali asi kvůli postavení hráče v brankovišti, ovšem mně osobně přišlo, že bylo vše v pořádku! Slovan tedy stále vede jen o jednu branku!
     
    45:49
    Slovan tak hraje velice dlouhou přesilovou hru a má tedy velice dobrou možnost na to, aby pojistil své vedení, o což se zatím neúspěšně pokouší.
     
    45:14
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexander Gorškov – 5 min., vysoká hůl + osobní trest do konce utkání, vysoká hůl).
     
    44:49
    Teď stále platí, že Slovan hraje spíše údržbu a momentálně je v útočné třetině, kde drží puk a znovu hlavně šetří čas.
    Slovan je na dobré cestě k zisku tří bodů!

    Slovan drží na začátku třetí třetiny jednobrankový náskok, a přibližuje se zisku důležitých tří bodů! Dotáhnou svěřenci Miloše Říhy zápas do vítězného konce?

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 2. únor 2016
     
    43:28
    To platilo i teď, protože Bratislava se v pohodě ubránil a opět jsme neviděli snad ani kloudnou střelu na bránu. Domácí Vladivostok má velké problémy v útočné fázi.
     
    42:30
    Ovšem velkým štěstím Slovanu je fakt, že přesilovky jsou dnes v podání Admiralu velice slabé a nedá se jich tak reálně obávat.
     
    41:49
    Slovan tak hraje opět oslabení a protože Skalickému ani Nedorostovi se to vyloučení nějak nezdálo, sudí jim uložil další, tentokrát už osobní, tresty.
     
    40:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Václav Nedorost – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Pavol Skalický – 2 min., nesportovní chování).
     
    40:39
    Vladivostok začal opět aktivněji, ale zatím se Slovan skvělým taktickým výkonem drží, takže sledujeme bitvu před bránou slovenského celku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina je tedy u konce a ta tedy za mnoho nestála, pokud mám být upřímný. Domácí se nebyli schopni dostat do žádné větší šance a navíc jim dnes hrubě nejdou ani přesilovky, Slovan pak hrál to, co musel a nutno dodat, že takticky tuto třetinu zvládl velice dobře. K vidění byly maximální určité náznaky šancí, kterých ale bylo na obou stranách pomálu a navíc nebyly přetvořeny v žádnou opravdovou příležitost. Snad se to v poslední třetině zlepší.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:23
    Perioda už se opravdu pouze dohrává a domácí se ani nesnaží v ní ještě něco udělat, takže se dá čekat, že slovenský celek už své vedení prozatím udrží.
     
    38:19
    Navíc se teď Admiral osvobodil pouze za cen zakázaného uvolnění, které tak umožňuje Slovanu dostat se do jednoho z posledních útoků třetiny.
     
    37:42
    Slovan se stále drží a vypadá to, že by mohl nadějné vedení udržet až do třetí třetiny, protože momentálně nehrozí ze strany domácích žádná reálná hrozba.
     
    36:55
    O nějakou chvíli později se ke střele dostal před bránou Garnetta Booth, ovšem hostující brankář byl v pozoru a jeho ránu dokázal sebrat.
     
    36:29
    Teď je hra opět na nějakou dobu přerušena, protože trefen do obličeje byl Lugin a musí opustit led. Tekla i krev, takže nevím, jestli ho dnes ještě uvidíme na ledě.
     
    35:49
    Hra se stále přelévá ze strany na stranu a nedá se úplně určit, který celek je vlastně lepší. Faktem ale je, že Slovan hraje spíše údržbu a domácím moc útočit do plných nejde, takže je k vidění vážně hodně vlažný hokej.
     
    35:02
    Ani teď se nakonec Slovan nedostal ke kýžené třetí trefě, i když k tomu měl asi nejblíže. Ovšem zblízka nedokázal puk slabou ránou za Nalimova dotlačit Surový, domácí gólman si poradil a bude se vhazovat.
     
    33:58
    Teď už je početní výhoda hostů u konce a vůbec nic se v ní nestalo, takže domácí celek stále prohrává jen o jednu branku. V této třetině pak na první šanci stále čekáme.
     
    33:26
    Teď se přeci jen dostal k nahození Barker, kterého ale v pohodě vychytal Nalimov, jenž jenom máchl lapačkou a puk v ní bez potíží ukryl.
     
    32:43
    Hostům se ale zatím ta početní výhoda nedaří využívat tak, jak by asi chtěli, protože se zatím do pásma na moc dlouho nedostali a spíše se motají ve středí třetině.
     
    31:44
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Nikita Lisov – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:02
    Zatím se ale domácím ta přesilovka vůbec nedaří, protože se nedostali do pořádného tlaku a zpola prázdné tribuny jsou i vinou toho celkem vlažné. Domácím se dnes moc nedaří a tak nemohou využít také celkem vlažného výkonu Slovanu.
     
    30:03
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexander Kuzněcov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Rok Tičar – 2 min., hrubost).
     
    29:59
    Před bránou Slovanu teď došlo k hromadné bitce po tom, co jeden z domácích zajel do Garnetta a vypadá to, že se bude vylučovat!
     
    29:31
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Vladimír Mihálik – 2 min., sekání).
     
    28:36
    Ani teď to ale domácím moc nevyšlo a dopředu tak mohl Slovan, který ale ztroskotal na nepřesném pasu v útočné třetině. Sledujeme velice nepřesný a nervózní hokej.
     
    27:53
    Teď se Slovan pokoušel hru zrychlit, ale nepochodil, protože Sersenův pas nebyl přesný a doklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    27:17
    Opět se puk dostal za bránu bratislavského celku, ale nic z toho nebylo, protože Voronin nebyl dost důrazný a silový souboj u mantinelu prohrál.
     
    26:13
    Teď už mají domácí trochu souvislejší tlak, ale přesto z toho žádné zakončení do této chvíle nebylo, takže i nadále platí, že gólmani se spíše nudí. Slovan zodpovědně brání a nemá moc důvodů útočit, domácí sice důvody mají, ale moc jim to dnes nejde.
     
    25:19
    Další útočnou akci už měli na svědomí domácí, ale Garnetta nijak výrazněji neohrozili, protože nebyli přesní při svém nahození a to skončilo pouze za bránou.
     
    24:36
    Teď se opět hrálo za bránou Admiralu, Vladivostok se ale ubránil a puk odehrál do středního pásma, takže jeho slovenský soupeř musí zakládat nový útok.
     
    23:42
    Na zem se teď po souboji před svojí bránou poroučel Garnett, hra tedy byla přerušena, vše je ale nakonec v pořádku a hraje se tak dál.
     
    22:39
    Zatím ale nesledujeme hokej, který by se dal označit za kvalitní, protože oba celky se dopouštějí velkých nepřesností a nejsou ani nebezpečné vepředu, takže jsme toho mnoho zajímavého v této periodě neviděli.
     
    21:25
    Ani Slovan se ale nenechává zahanbit a pokouší se vyrážet vpřed, ovšem zatím z toho žádná střela na ani jednu bránu nebyla a oba gólmani tak mohou být zatím v klidu.
     
    20:28
    Aktivněji v této třetině začal Admiral, který se pokouší o aktivní hru, ale zatím se mu nedaří dostat se nastálo do útočného pásma. Puk má ale zatím výlučně ve své moci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou tedy první třetinu, která nabídla zajímavý hokej a jako bonu i tři branky! Do vedení šli nejprve domácí, kteří začali velice aktivně a odměnou jim byla přesná teč Ugarova, který mírně změnil směr bomby od modré v podání Bartulise! Slovan ale dokázal na tento úspěch Vladivostoku reagovat hned dvojnásobně, když během jedné minuty nejprve srovnal po hezké akci Šťasný, aby následně poslal hosty do vedení Miklík!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    A ke tvrdé střele se dostal ze strany i Makarov, ale Garnett byl u tyče včas a puk svými betony vyrazil do rohu kluziště!
     
    19:25
    A teď se na ledě strhla bitka, když se do sebe pustili dvě dvojičky bojující před bránou, uvidíme, jak to sudí vyřeší.
     
    19:10
    Už při hře 5 na 4 měl velkou šanci Lugin, který se dostal ke střele z levého kruhu, ale skoro odkrytou Garnettovu bránu o pár centimetrů minul!
     
    18:19
    Domácí celek tak má nějakou dob výhodu hry 5 na 3 a teď to zavánělo gólem při střelách Zemčjonova a Fisenka, prvního ale vychytal Garnett a druhý bránu o malý kousek minul!
     
    17:48
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Lukáš Kašpar – 2 min., sekání).
     
    17:28
    Ani tato početí výhoda se ale domácím zatím moc nedaří, protože se skoro nedostali do pásma a naopak i Slovan se dostával do několika nebezpečných kontrů, které ovšem neskončily nebezpečným zakončením.
     
    16:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Michal Sersen – 2 min., podražení).
     
    15:03
    Hra se už přeci jen o něco málo uklidnila a už nesledujeme takové útočné manévry, ale hlavně bojovný hokej, kde se hodně hraje u mantinelů – jako třeba teď, když se za bránou Vladivostoku svádí tvrdý boj o puk.
     
    14:18
    Teď už ale hraje Slovan a snaží se o aktivní hru, která ovšem vyústila pouze v kontr Admiralu, po kterému musel nahození chytat do lapačky Garnett.
     
    13:17
    Vladivostok ale také o něco zvýšil aktivitu a teď se nastěhoval před Garnetta, toho nakonec také Fisenko ohrozil, ale hostující gólman jeho jedovatou ránu dokázal betonem vyrazit mimo!
    Slovan se dokázal oklepat z rychlé branky domácích, a otočil průběh dnešního utkání!

    Skvěle! Slovan prohrával velmi rychle na ledě Vladivostoku, avšak dvěma slepenými góly dokázal otočit průběh utkání, a momentálně vede 2:1! (y) (y)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 2. únor 2016
     
    12:21
    Teď to zkusil od modré celkem odvážně Kundrátek, ale jeho pokus o střelu Nalimov v pohodě pokryl a bude se tak vhazovat po jeho levici.
     
    11:19
    Zatím to není žádná hitparáda a sledujeme jednu nepřesnou přihrávku za druhou, ovšem s tím se musí počítat, protože oba celky jsou pořádně nervózní.
     
    10:24
    Teď už ale bude početní výhoda Admiralu u konce a vypadá to, že bude nevyužita, protože Bratislava se velice dobře ubránila a nedovolila svému sokovi žádnou větší šanci.
     
    09:34
    Domácím se ale zatím přesilovka moc nedaří a jsou pochopitelně zaskočeni tím, co se právě událo. Zatím pořádně neohrozili Garnetta, ale ještě jim zbývá více než minuta.
     
    08:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ivan Švarný – 2 min., hákování).
    Michel MIKLÍK - 1:2
     
    07:38
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, protože hosté během krátké chvíle otáčejí celý zápas dvěma slepenými góly! Ke střele od modré se totiž dostal Surový, Nalimov jeho ránu neudržel a toho využil dobře postavený MICHEL MIKLÍK, který puk jenom dorazil lehkou střelou do odkryté brány! Asistence: Tomáš Surový.
    Andrej ŠŤASTNÝ - 1:1
     
    07:12
    Slovan právě vstřelil branku!
    Krásná akce Bratislavy přináší hostům vyrovnávací branku a byla to vůbec první velká šance, kterou Slovan dnes měl! Na začátku i na konci celé pohledné akce byl ANDREJ ŠŤASTNÝ, který nejprve rozdal puk do strany a po dalším křížném pasu se mu vrátil před prázdnou bránu, kde už slovenský forvard nezaváhal! Asistence: Rok Tičar, Žiga Jeglič.
     
    06:55
    Do obrovské šance se teď dostal domácí celek, který šel dva na jednoho a skoro do prázdné brány zakončoval Kuzněcov, ale Garnett jeho ránu skvěle vyrazil!
     
    05:24
    Slovan přeci jen zvýšil svoji aktivitu a teď se usadil na delší dobu v útočné třetině, ovšem žádná střela nepřišla a Admiral puk vyhodil do středního pásma.
     
    04:19
    Ani teď to nevyšlo, protože střela Nedorosta nebyla přesná a pouze zaduněla o zadní mantinel!
     
    03:39
    Slovan se snaží korigovat, ale zatím je to spíše Vladivostok, který se tlačí dopředu, svěřenci Miloše Říhy mají velké potíže se svoji útočnou hrou.
    Alexej UGAROV - 1:0
     
    02:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak a přichází zasloužený trest za hostující pasivitu! Úplně čisté svědomí pak nemůže mít ani Garnett, kterému propadla mezi betony celkem lehká střela domácího hráče! Oskar Bartulis totiž napřáhl ke střele od modré a ta zapadla s pomocí jemné teče ALEXEJE UGAROVA za záda ne moc jistého brankáře Slovanu! Asistence: Oskars Bartulis.
     
    02:10
    Stále se hraje v obranném pásmu bratislavského celku a ten zatím neměl žádný souvislejší tlak. Naopak Admiral je velice nebezpečný a teď je opět nastěhovaný zásluho v třetí formace před bránou Garnetta.
     
    01:35
    První pořádný zákrok zápasu si připsal Garnett, který musel sebral tvrdou střelu Makarova, ta ale mířila přesně do jeho lapačky.
     
    00:59
    Bully v útočném pásmu sice vyhráli domácí, ale poté o puk přišli, takže se zase nějakou chvíli hrálo ve středním pásmu. Odtud ale opět získal puk Admiral a vyráží vpřed.
     
    00:29
    Zápas tedy začal a Slovan v bílých dresech šel do prvního útoku zápasu, ovšem Nedorost nedal přesný pas a puk tak skončil až za brankou Vladivostoku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Stadionem už zazněla slovenská i ruská hymna, za chvíli se tedy logicky bude začínat.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Kindrade, Bartulis (C), Zemčjonov, Lisov, Komsačjov, Mnacjan – Lugin, Fisenko (A), Alexandrov (A) – Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Sajucov, Voronin, Booth – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev

    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Kundrátek, Rosandič, Švarný, Mihálik, Sersen (A) – Nedorost (A), Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Šiška, Nagy, Skalický – Lušňák, Skokan

    Rozhodčí: Odins, Sidorenko – Goljak, Nesterov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Danny Taylor přestoupil ze Záhřebu do Sparty! Myslíte, že kanadský brankář pomůže Spartě k titulu?

    Tomáš Mertl není jediným hráčem, který míří z kádru chorvatského účastníka KHL do Tipsport extraliga! Pražská Sparta...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 1. únor 2016
     
    Hosté z Bratislavy hrají v daleko nebezpečnějších vodách, protože se pohybují přímo na hraně postupu do play-off! Svěřenci Miloše Říhy získali za 55 zápasů 82 bodů a se skóre 142:133 se nacházejí na osmém místě Západní konference. Tento bodový zisk stačil na skvěl třetí místo v Bobrovově divizi, kde je před slovenským celkem pouze Petrohrad a Jokerit. Náskok na dotahující Medveščak Záhřeb je pak čtyřbodový, což není moc, ale zatím to stačí.

    Momentální forma bratislavského celku ale nahání hrůzu, protože velice těžké zápasy zvládá Slovan velice dobře a za posledních pět zápasů získal 9 bodů! Nejprve tento tým na domácím ledě vyprovodil Čechov (4:2), následně sice také doma nestačil na Dynamo Moskva (3:4), ale spravil si chuť proti Záhřebu (3:2). Poslední dva duely proti soupeřům na venkovních ledech Slovan zvládl napůl, protože nejprve sice vyloupil halu Novokuzněcku (2:3), ale poslední zápas padl na ledě Novosibirsku (3:2).
     
    Domácí Admiral Vladivostok je na tom celkem dobře a ve své Východní konferenci směle směřuje za postupem do dalších fází KHL, protože se zatím nachází na dobrém pátém místě se ziskem 90 bodů za 56 zápasů a skóre 147:152. V Černyševově divizi, kam tento celek spadá, je na místě čtvrtém a také patří k těm lepším týmům.

    Co se momentální formy týče, tak ta už tak dobrá v podání Admiralu není, protože za posledních pět zápasů přibyly na konto tohoto týmu pouze čtyři bodíky za patnácti možných. Nejprve přišla porážka z hokejek Rigy (4:2), poté prohra na ledě Jokeritu (3:2) a náladu si spravil Vladivostok až poté – vyhrál totiž po nájezdech na ledě Petrohradu (3:4 sn), aby následně stejným způsobem doma udolal Čechov (4:3 sn). Poslední zápas ale už Admiral opět prohrál, tentokrát doma s Dynamem Moskva (2:5)
     
    Dobrý den, vítám Vás u veledůležitého zápasu Kontinentální hokejové ligy, kde se proti sobě postaví v pro nás netradiční dopolední čas Admiral Vladivostok a, co nás zajímá více, slovenský HC Slovan Bratislava!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. Ugarov (Bartulis) – 8. Šťastný (Tičar, Jeglič), 8. Miklík (Surový), 51. Miklík (Bartovič, Švarný)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Kindrade, Bartulis (C), Zemčjonov, Lisov, Komsačjov, Mnacjan – Lugin, Fisenko (A), Alexandrov (A) – Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Sajucov, Voronin, Booth – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Kundrátek, Rosandič, Švarný, Mihálik, Sersen (A) – Nedorost (A), Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Šiška, Nagy, Skalický – Lušňák, Skokan

    Rozhodčí: Odins, Sidorenko – Goljak, Nesterov
    bahis siteleri