Chabarovsk – Záhřeb 3:6 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 02.02.2016, 10:30 • Fetisov hall, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michel MIKLÍK - 1:3
     
    50:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak jsem to nakonec zakřikl a Bratislava vede o dvě branky! Ke střele se totiž po nenápadné akci dostal ze strany Bartovič, jeho střelu pak mírně tečoval MICHEL MIKLÍK, který i díky nejistému zásahu Nalimova dává svoji druhou branku v dnešním zápase a dává hostům velkou šanci na plný bodový zisk! Asistence: Milan Bartovič, Ivan Švarný.
    Neuznaný gól hostujícího Slovanu.
     
    46:36
    Velká šance Slovanu nakonec skončila brankou, ale sudí ji neuznali asi kvůli postavení hráče v brankovišti, ovšem mně osobně přišlo, že bylo vše v pořádku! Slovan tedy stále vede jen o jednu branku!
     
    45:14
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexander Gorškov – 5 min., vysoká hůl + osobní trest do konce utkání, vysoká hůl).
     
    40:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Václav Nedorost – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Pavol Skalický – 2 min., nesportovní chování).
     
    31:44
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Nikita Lisov – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:03
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Alexander Kuzněcov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Rok Tičar – 2 min., hrubost).
     
    29:59
    Před bránou Slovanu teď došlo k hromadné bitce po tom, co jeden z domácích zajel do Garnetta a vypadá to, že se bude vylučovat!
     
    29:31
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Vladimír Mihálik – 2 min., sekání).
     
    19:10
    Už při hře 5 na 4 měl velkou šanci Lugin, který se dostal ke střele z levého kruhu, ale skoro odkrytou Garnettovu bránu o pár centimetrů minul!
     
    18:19
    Domácí celek tak má nějakou dob výhodu hry 5 na 3 a teď to zavánělo gólem při střelách Zemčjonova a Fisenka, prvního ale vychytal Garnett a druhý bránu o malý kousek minul!
     
    17:48
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Lukáš Kašpar – 2 min., sekání).
     
    16:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Michal Sersen – 2 min., podražení).
     
    08:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Ivan Švarný – 2 min., hákování).
    Michel MIKLÍK - 1:2
     
    07:38
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, protože hosté během krátké chvíle otáčejí celý zápas dvěma slepenými góly! Ke střele od modré se totiž dostal Surový, Nalimov jeho ránu neudržel a toho využil dobře postavený MICHEL MIKLÍK, který puk jenom dorazil lehkou střelou do odkryté brány! Asistence: Tomáš Surový.
    Andrej ŠŤASTNÝ - 1:1
     
    07:12
    Slovan právě vstřelil branku!
    Krásná akce Bratislavy přináší hostům vyrovnávací branku a byla to vůbec první velká šance, kterou Slovan dnes měl! Na začátku i na konci celé pohledné akce byl ANDREJ ŠŤASTNÝ, který nejprve rozdal puk do strany a po dalším křížném pasu se mu vrátil před prázdnou bránu, kde už slovenský forvard nezaváhal! Asistence: Rok Tičar, Žiga Jeglič.
     
    06:55
    Do obrovské šance se teď dostal domácí celek, který šel dva na jednoho a skoro do prázdné brány zakončoval Kuzněcov, ale Garnett jeho ránu skvěle vyrazil!
    Alexej UGAROV - 1:0
     
    02:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak a přichází zasloužený trest za hostující pasivitu! Úplně čisté svědomí pak nemůže mít ani Garnett, kterému propadla mezi betony celkem lehká střela domácího hráče! Oskar Bartulis totiž napřáhl ke střele od modré a ta zapadla s pomocí jemné teče ALEXEJE UGAROVA za záda ne moc jistého brankáře Slovanu! Asistence: Oskars Bartulis.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. Ugarov (Bartulis) – 8. Šťastný (Tičar, Jeglič), 8. Miklík (Surový), 51. Miklík (Bartovič, Švarný)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Kindrade, Bartulis (C), Zemčjonov, Lisov, Komsačjov, Mnacjan – Lugin, Fisenko (A), Alexandrov (A) – Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Sajucov, Voronin, Booth – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Kundrátek, Rosandič, Švarný, Mihálik, Sersen (A) – Nedorost (A), Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Šiška, Nagy, Skalický – Lušňák, Skokan

    Rozhodčí: Odins, Sidorenko – Goljak, Nesterov
    bahis siteleri