Srbsko – Slovinsko 5:1 (kon.) | Španělsko – Maďarsko 5:2 (kon.)
konec
Španělsko
5:2 (3:0)
Maďarsko
Úterý 02.02.2016, 21:00 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to od nás vše. Nezapomeňte ale, že zítra pokračuje EURO ve futsalu dalšími dvěma zápasy, během nichž se představí poslední finalisté. Rusko se představí proti Kazachstánu, zatímco Itálie bude potvrzovat roli velkého favorita proti Ázerbájdžánu. (22:47:12)
    Statistiky po skončení zápasu, který přinesl sedm branek.
     
    Pohledný zápas pokračoval také ve druhém poločase, kdy dostal Maďarsko na dostřel dvou branek Zoltán Dróth, který skóroval nakonec dvakrát, jenže mezi jeho dvě branky se vešly na opačné straně góly z nohou Miguelína a Andresita. Pokud bych měl zvolit nejlepší hráče dnešního zápasu, tak na straně Maďarů je to Zoltán Dróth, který prokázal své technické dovednosti a vstřelil dva góly, a z týmu Španělska za dva góly a jednu asistenci parádně hrající Miguelín. Konečný výsledek. Španělsko 5 Maďarsko 2.
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Maďaři se ještě dostali k míči, to samé ovšem neplatí o jejich zakončení.
     
    39:31
    Do konce zápasu zbývá 29 sekund a zápas se dohrává na polovině Maďarů.
     
    38:50
    Miguelín se u pravé tyče prodíral do zakončení a brankář Tóth, který klečel na čtyřech jako pes, už byl překonaný, v poslední chvíli ho ale zachránil u levé tyče jeden ze spoluhráčů, který míč směřující do prázdné brány odkopl do bezpečí!
     
    38:03
    Zoltán Dróth a na opačné střeně Miguelín jsou jednoznačně největšími hvězdami zápasu. Zapomenou ale nemůžeme ani na brankáře Tótha, který podržel Maďary několika úžasnými zákroky.
    37:08 Zoltán DRÓTH - 5:2
     
    37:08
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ZOLTÁN DRÓTH předvedl na pravém křídle nádhernou přešlapovačku a mezi dvěma protihráči napřáhl k přízemní střele, která prošla mezi nohama Paca Sedana do brány!! Nádherný gól, po kterém se nakonec ještě můžeme dočkat dramatu, ve futsalu je totiž možné všechno.
     
    36:36
    Maďarsko si vyžádalo oddechový čas.
     
    36:20
    Pokud Španělsko porazí Maďarsko 5:1, tak se zopakuje výsledek ze zahajovacího utkání mistrovství Evropy ve futsalu, v němž domácí Srbové jasně přehráli Slovinsko.
    35:13 ANDRESITO - 5:1
     
    35:13
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    ANDRESITO zvyšuje na 5:1 a nyní už je jen otázkou, jak vysokého skóre se dočkáme! Andresito rozjel parádní protiútok Španělů, který následně sám po přihrávce Alexe z levého křídla zakončil střelou do prázdny. Asistence: Alex.
     
    34:50
    Dnešní zápas je dokonalým důkazem toho, že na mistrovství Evropy mohou postoupit pouze ti nejlepší futsalisté.
     
    34:10
    Necelých šest minut před koncem úvodního zápasu skupiny B vede Španělsko ve velice pohledném zápase nad Maďarskem 4:1 a nic nenasvědčuje tomu, že bychom se měli dočkat nějakého drama.
    Dnešní duel sleduje 5100 diváků, což je jen o něco málo než činí rekord utkání v základních skupinách z roku 2012.

     
    33:49
    Alex periferně pohlídal Horvátha, pro něhož byl pas jednoho z jeho spoluhráčů příliš prudký.
     
    33:10
    Maďaři teď vykrývají prostor před vlastní bránou ve stylu obranné čtveřice v hokeji a vypadá to, že jim odchází fyzické síly.

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Németh (vla.), 15. Bebe (Miguelín), 20. Miguelín (Bebe), 29. Miguelín (Alex), 36. Andresito (Alex) – 24. Dróth, 38. Dróth

    Karty:   24. Lin (ESP) – 13. Rábl (HUN)


    Španělsko: Paco Sedano – Mario Rivillos, Pola, Lin, Raúl Campos – Jesús Herrero (GK), Juanjo (GK), Ortiz (C), José Ruiz, Bebe, Andresito, Rafa Usín, Alex, Miguelín. Trenér: José Venancio López (ESP).
    Maďarsko: Tóth – Klacsák, Horváth, Németh, Rábl – Tihanyi (GK), Öreglaki, Dávid, Trencsényi (C), Gál, Szeghy, Dróth, Hosszú. Trenér: Sito Rivera (HUN).

    Rozhodčí: Saša Tomić (CRO) – Bogdan Sorescu (ROU). Třetí rozhodčí: Lukáš Peško (SVK). Časoměřič: Timo Onatsu (FIN)

    Diváci: 5100
    bahis siteleri