Srbsko – Slovinsko 5:1 (kon.) | Španělsko – Maďarsko 5:2 (kon.)
konec
Španělsko
5:2 (3:0)
Maďarsko
Úterý 02.02.2016, 21:00 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
    37:08 Zoltán DRÓTH - 5:2
     
    37:08
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ZOLTÁN DRÓTH předvedl na pravém křídle nádhernou přešlapovačku a mezi dvěma protihráči napřáhl k přízemní střele, která prošla mezi nohama Paca Sedana do brány!! Nádherný gól, po kterém se nakonec ještě můžeme dočkat dramatu, ve futsalu je totiž možné všechno.
    35:13 ANDRESITO - 5:1
     
    35:13
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    ANDRESITO zvyšuje na 5:1 a nyní už je jen otázkou, jak vysokého skóre se dočkáme! Andresito rozjel parádní protiútok Španělů, který následně sám po přihrávce Alexe z levého křídla zakončil střelou do prázdny. Asistence: Alex.
    28:44 MIGUELÍN - 4:1
     
    28:44
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    MIGUELÍN střílí svůj druhý gól v úvodním zápase na EURO 2016 ve futsalu a zvyšuje na 4:1!! Bebe z pravého křídla parádně přenesl hru na Alexe, který zády k bráně podržel míč a poté přihrál Miguelínovi, který míč ze druhé vlny napálil tvrdou ránou pod břevno. Asistence: Alex.
    23:35 Zoltán DRÓTH - 3:1
     
    23:35
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ZOLTÁN DRÓTH napřáhl z trestného kopu k nádherné střele a dostává Maďarsko na dostřel dvou branek!! Zoltán Dróth parádní razantní střelou zamířil přesně do pravého horního rohu a Lin může být rád, že ho jeho jedovatá rána nezasáhla do hlavy.
    19:34 MIGUELÍN - 3:0
     
    19:34
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    MIGUELÍN k asistenci přidává v závěru prvního poločasu gólovou střelu a zvyšuje na 3:0!! Bebe roztáhl hru doleva, kde Miguelín z postranní čáry napřáhl levačkou k nádherné a prudké přízemní střele, která zamířila přesně mezi nohy brankáře Tótha stojícího u své pravé tyče. Asistence: Bebe.
    14:17 BEBE - 2:0
     
    14:17
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    BEBE střílí gól a posílá Španělsko do uklidňujícího dvoubrankového vedení!! Miguelín na pravém křídle rozehrál rohový kop a ve středu hřiště našel přesnou přihrávkou Bebeho, který přízemní střelou propálit bezmocného brankáře Tótha. Asistence: Miguelín.
    07:03 Péter NÉMETH vl. - 1:0
     
    07:03
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    PÉTER NÉMETH byl hodně aktivní a mohl vstřelit gól a nakonec ho opravdu vstřelil, jenže do opačné sítě, než by chtěl!! Španělé na pravém křídle rychle rozehráli aut a Bebe poté z ostrého úhlu poslal před bránu přihrávku, kterou si srazil nešťastně do vlastní sítě Péter Németh.

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Németh (vla.), 15. Bebe (Miguelín), 20. Miguelín (Bebe), 29. Miguelín (Alex), 36. Andresito (Alex) – 24. Dróth, 38. Dróth

    Karty:   24. Lin (ESP) – 13. Rábl (HUN)


    Španělsko: Paco Sedano – Mario Rivillos, Pola, Lin, Raúl Campos – Jesús Herrero (GK), Juanjo (GK), Ortiz (C), José Ruiz, Bebe, Andresito, Rafa Usín, Alex, Miguelín. Trenér: José Venancio López (ESP).
    Maďarsko: Tóth – Klacsák, Horváth, Németh, Rábl – Tihanyi (GK), Öreglaki, Dávid, Trencsényi (C), Gál, Szeghy, Dróth, Hosszú. Trenér: Sito Rivera (HUN).

    Rozhodčí: Saša Tomić (CRO) – Bogdan Sorescu (ROU). Třetí rozhodčí: Lukáš Peško (SVK). Časoměřič: Timo Onatsu (FIN)

    Diváci: 5100
    bahis siteleri