Srbsko – Slovinsko 5:1 (kon.) | Španělsko – Maďarsko 5:2 (kon.)
konec
Španělsko
5:2 (3:0)
Maďarsko
Úterý 02.02.2016, 21:00 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    38:50
    Miguelín se u pravé tyče prodíral do zakončení a brankář Tóth, který klečel na čtyřech jako pes, už byl překonaný, v poslední chvíli ho ale zachránil u levé tyče jeden ze spoluhráčů, který míč směřující do prázdné brány odkopl do bezpečí!
    37:08 Zoltán DRÓTH - 5:2
     
    37:08
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ZOLTÁN DRÓTH předvedl na pravém křídle nádhernou přešlapovačku a mezi dvěma protihráči napřáhl k přízemní střele, která prošla mezi nohama Paca Sedana do brány!! Nádherný gól, po kterém se nakonec ještě můžeme dočkat dramatu, ve futsalu je totiž možné všechno.
    35:13 ANDRESITO - 5:1
     
    35:13
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    ANDRESITO zvyšuje na 5:1 a nyní už je jen otázkou, jak vysokého skóre se dočkáme! Andresito rozjel parádní protiútok Španělů, který následně sám po přihrávce Alexe z levého křídla zakončil střelou do prázdny. Asistence: Alex.
     
    30:58
    Raúl Campos napřáhl po zpětné přihrávce Lina z levého křídla uprostřed útočné poloviny ke tvrdé střele směřující k levé tyči, brankář Tóth ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit, když míč pravou nohou vykopl mimo!
     
    29:43
    Dávid nádherným dlouhým pasem od vlastní branky našel Drótha, který si zpracoval míč a mezi dvěma hráči Španělska napřáhl k přízemní střele, jenž zamířila těsně vedle pravé tyče.
    28:44 MIGUELÍN - 4:1
     
    28:44
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    MIGUELÍN střílí svůj druhý gól v úvodním zápase na EURO 2016 ve futsalu a zvyšuje na 4:1!! Bebe z pravého křídla parádně přenesl hru na Alexe, který zády k bráně podržel míč a poté přihrál Miguelínovi, který míč ze druhé vlny napálil tvrdou ránou pod břevno. Asistence: Alex.
    26:22 Hosszú se napřáhl ke krásné střele a jen výborný zákrok brankáře Paco Sedana zachránil Španěly od druhé inkasované branky!
     
    26:22
    Hosszú ve středu útočné poloviny napřáhl ke krásné přízemní střele, která směřovala přesně k pravé tyči, brankář Paco Sedano ji ale vleže rukavicemi dokázal vytáhnout mimo!
     
    24:56
    Szeghy se na pravém křídle pěkně protáhl mezi dvěma Španěly a napřáhl k přízemní střele, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, brankář Paco Sedano ji ale dokázal pravou nohou vykopnout mimo!
    23:35 Zoltán DRÓTH - 3:1
     
    23:35
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    ZOLTÁN DRÓTH napřáhl z trestného kopu k nádherné střele a dostává Maďarsko na dostřel dvou branek!! Zoltán Dróth parádní razantní střelou zamířil přesně do pravého horního rohu a Lin může být rád, že ho jeho jedovatá rána nezasáhla do hlavy.
     
    23:34
    Žlutou kartu dostává Lin (Španělsko).
    23:01 Raúl Campos trefil z pravého křídla jen břevno maďarské svatyně!
     
    23:01
    Raúl Campos mohl přidat čtvrtý gól střelou z pravého křídla, ta ale místo prázdné brány skončila na břevnu!
     
    20:29
    Raúl Campos vypálil z otočky a jeho přízemní střela po zákroku Tótha levou nohou skončila těsně vedle levé tyče.
    19:34 MIGUELÍN - 3:0
     
    19:34
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    MIGUELÍN k asistenci přidává v závěru prvního poločasu gólovou střelu a zvyšuje na 3:0!! Bebe roztáhl hru doleva, kde Miguelín z postranní čáry napřáhl levačkou k nádherné a prudké přízemní střele, která zamířila přesně mezi nohy brankáře Tótha stojícího u své pravé tyče. Asistence: Bebe.
     
    18:51
    Raúl Campos na levém křídle nasadil vybíhajícímu Tóthovi jesličky a míč mířil mezi jeho nohy, brankář Maďarska ho ale dokázal jemně tečovat a střela španělského hráče zamířila vedle vzdálenější pravé tyče!
    14:17 BEBE - 2:0
     
    14:17
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    BEBE střílí gól a posílá Španělsko do uklidňujícího dvoubrankového vedení!! Miguelín na pravém křídle rozehrál rohový kop a ve středu hřiště našel přesnou přihrávkou Bebeho, který přízemní střelou propálit bezmocného brankáře Tótha. Asistence: Miguelín.
     
    12:59
    Žlutou kartu dostává Rábl (Maďarsko).
    07:55 Tóth vytáhl brilantní zákrok proti střele Rivillose!
     
    07:55
    Mario Rivillos byl zřejmě tím hráčem, který se dostal k nebezpečné střele z blízkosti, brankář Tóth ale vytáhl fantastický zákrok, který poté po zásluze oslavoval zdviženýma rukama!
     
    07:38
    Brankář Tóth vyhodil míč na Drótha, který zády k bráně a navíc pod tlakem protihráče sklepl míč krásně na nabíhajícího Klacsáka, který ze druhé vlny mířil přízemní střelou přesně mezi nohy brankáře Paca Sedana, ten ale vytáhl skvělý zákrok a střelu nohama vyrazil!
    07:03 Péter NÉMETH vl. - 1:0
     
    07:03
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    PÉTER NÉMETH byl hodně aktivní a mohl vstřelit gól a nakonec ho opravdu vstřelil, jenže do opačné sítě, než by chtěl!! Španělé na pravém křídle rychle rozehráli aut a Bebe poté z ostrého úhlu poslal před bránu přihrávku, kterou si srazil nešťastně do vlastní sítě Péter Németh.
    A další velká šance v podání Maďarska, jenže Dróthova dělovka proletěla jen těsně vedle levé tyče!
     
    05:08
    Németh v rychlém sledu rozehrál dva rohové kopy, přičemž ten druhý rozehrál nápaditým obloukem na Drótha, který na vzdálenějším pravém křídle napřáhl k pohotovému voleji a jeho následná přízemní střela zamířila těsně vedle levé tyče!
    Nebezpečný přímý kop v podání Maďarů, ale neuspěl jak střílející Öreglaki, tak ani dorážející Németh!
     
    04:57
    Öreglaki tvrdě vypálil z volného přímého kopu a po zákroku Paca Sedana se u levé tyče dostal k dorážce Németh, ale i s jeho pokusem si Španělský brankář poradil a vyrazil ho na rohový kop!
     
    01:53
    Mario Rivillos napřáhl na levé straně ke tvrdé střele a brankáře Tótha zachránila branková konstrukce, konkrétně břevno!
     
    00:44
    Raúl Campos si navedl míč na levé straně na svou silnější pravou nohu a vyslal na bránu Maďarska nebezpečnou přízemní střelu, kterou brankář Tóth po rychlém zakleknutí koleny vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Németh (vla.), 15. Bebe (Miguelín), 20. Miguelín (Bebe), 29. Miguelín (Alex), 36. Andresito (Alex) – 24. Dróth, 38. Dróth

    Karty:   24. Lin (ESP) – 13. Rábl (HUN)


    Španělsko: Paco Sedano – Mario Rivillos, Pola, Lin, Raúl Campos – Jesús Herrero (GK), Juanjo (GK), Ortiz (C), José Ruiz, Bebe, Andresito, Rafa Usín, Alex, Miguelín. Trenér: José Venancio López (ESP).
    Maďarsko: Tóth – Klacsák, Horváth, Németh, Rábl – Tihanyi (GK), Öreglaki, Dávid, Trencsényi (C), Gál, Szeghy, Dróth, Hosszú. Trenér: Sito Rivera (HUN).

    Rozhodčí: Saša Tomić (CRO) – Bogdan Sorescu (ROU). Třetí rozhodčí: Lukáš Peško (SVK). Časoměřič: Timo Onatsu (FIN)

    Diváci: 5100
    bahis siteleri