Česko U17 – Mountfield HK jun. 4:0 (kon.)
konec
Česko U17
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Mountfield HK jun.
Úterý 02.02.2016, 16:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    59:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým zvýrazňuje výsledek gólem do prázdné branky. Vlivem hradecké přesilovky se po vyhození Jana Kerna nemohl pískat icing, a tak OSTAP SAFIN dojel kotouč a snadno ho dorazil – 4:0. Asistence: Jan Kern.
     
    58:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Česká reprezentace dnes udělila Hradci Králové lekci z produktivity a připíše si vítězství! Po levé straně se rozjel JAKUB WOJNAR, přebruslil i posledního obránce a sám před Bartozelem nezaváhal. Kotouč poslal do jeho druhého růžku, kam se brankář natahoval lapačkou marně – 3:0! Bez asistence.
     
    26:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla moc pěkná přesilovková kombinace naší reprezentace, která se ujímá dvoubrankového vedení! OSTAP SAFIN si přiťukl s Janem Svobodou, který mu z levé strany vrátil kotouč do mezikruží. Pro vytáhlého útočníka pak už nebyl problém prostřelit Bartozela, který prakticky neměl šanci – 2:0! Asistence: Jan Svoboda.
     
    06:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po velké a zbytečné chybě hradecké sestavy se reprezentační tým ujímá vedení! Do rozehrávky pohotově sáhl ONDŘEJ MACHALA, který pak byl s kotoučem sám před Bartozelem a věděl si rady. Hradecký gólman se lapačkou natahoval po jeho střele do růžku marně – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Machala, 27. Safin (J. Svoboda), 59. Wojnar, 60. Safin (Kern)


    Česko U17: Vomáčka (31. Škarek) – Bukač, Bednář, Gaspar, Mikyska, Král, Šalda, Rutar – Pour, Hladoník, M. Svoboda – Safin, Štohanzl, Kern "C" – Dvořák, Škvrně, Machala – Václavek, Chytil, Wojnar – J. Svoboda. Trenér: Pavel Arnošt.
    Mountfield HK jun.: Bartozel – Pohl, E. Veselý, Hroudný, J. Moník, Lier, Brádler, Fanderlik – Maštera, D. Matouš, Hnik "C" – Jirásek, D. Michálek, Beran – Pavlík, Zahradník, Malík – Matějček, Pažourek, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    bahis siteleri