Česko U17 – Mountfield HK jun. 4:0 (kon.)
konec
Česko U17
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Mountfield HK jun.
Úterý 02.02.2016, 16:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    59:42
    Neuvěřitelné! Mountfield chce tak moc dát gól, že znovu odvolává brankáře!
     
    59:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým zvýrazňuje výsledek gólem do prázdné branky. Vlivem hradecké přesilovky se po vyhození Jana Kerna nemohl pískat icing, a tak OSTAP SAFIN dojel kotouč a snadno ho dorazil – 4:0. Asistence: Jan Kern.
     
    59:07
    Hradec hraje power-play šest na čtyři bez gólmana.
     
    59:07
    No a bude z toho přesilovka pro Mountfield. Jakub Pour (CZE) se provinil hákováním.
     
    58:55
    Hradec míří dopředu a ještě odvolává brankáře!
     
    58:50
    Hradecká střídačka si po českém ofsajdu vyžádala oddechový čas.
     
    58:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto. Česká reprezentace dnes udělila Hradci Králové lekci z produktivity a připíše si vítězství! Po levé straně se rozjel JAKUB WOJNAR, přebruslil i posledního obránce a sám před Bartozelem nezaváhal. Kotouč poslal do jeho druhého růžku, kam se brankář natahoval lapačkou marně – 3:0! Bez asistence.
     
    56:51
    Česká sedmnáctka je kompletní, Hradec ale nehrál vůbec špatnou přesilovku. Radovan Pavlík v jejím závěru trochu zaváhal a ještě hledal Matouše, ale přihrávku zastavil obětavý český obránce.
     
    55:42
    Jakub Škarek svým tělem vykrývá opravdu drtivou část branky, i proto ho nyní zblízka neprostřelil František Hnik.
     
    54:36
    Zřejmě poslední šance pro Mountfield, jak se zápasem něco udělat! Také třetí vyloučený český hokejista je z Hradce, Martin Štohanzl (CZE) si odpočine za krosček.
     
    50:54
    Kdyby Hradečtí věděli, jak proměňovat své šance, určitě by teď neprohrávali. Útočná kormidla nakopl Dominik Matouš, zkusil to na druhý růžek, al tam měl Jakub Škarek vyrážečku.
     
    47:44
    Po pravé straně jel dopředu hradecký František Hnik. Měl tam i spoluhráče, ale procpat na něj puk bylo hodně těžké. Nakonec si český obránce málem ztečoval kotouč do branky.
     
    44:38
    Víc se ale hraje v pásmu českého týmu, ten měl namále i teď při šanci Davida Michálka. Hradecký útočník ale minul bližší růžek.
     
    43:05
    Obrovskou rychlost nabral po pravé straně Ondřej Machala. Na zádech měl hradeckého beka, přesto stačil zakončit do protipohybu Bartozela, ten ale zase vytáhl svůj levý beton!
     
    40:01
    S koncem druhé třetiny byl ještě vyloučen Radim Šalda (CZE) za hákování.
     
    38:50
    První přesilovku Češi využili, teď si zahrají druhou. Lukáš Brádler (HKM) odchází pykat za hákování.
     
    38:21
    Michálek nedal! Tentokrát volil místo kličky střelu, tu ale Škarek vyrazil a stav se nemění.
     
    38:21
    Velká možnost pro Hradec! David Michálek byl v úniku faulován a přestože bekhendem zakončil, bude si to moci zopakovat z trestného střílení!
     
    32:53
    Teď už ano a zavánělo to kontaktním gólem! Vojtěch Maštera zůstal před Škarkem úplně sám, český gólman ale sklapl své betony. Přesto neměl puk pod kontrolou a Štěpán Matějček dorážel, jenže to už byl Škarek doslova rozplácnutý po celém brankovišti.
     
    30:03
    V polovině utkání přichází plánované střídání v české kleci, Tomáše Vomáčku nahrazuje jihlavský Jakub Škarek. Bude chtít navázat na bezchybný výkon svého kamaráda.
     
    26:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle byla moc pěkná přesilovková kombinace naší reprezentace, která se ujímá dvoubrankového vedení! OSTAP SAFIN si přiťukl s Janem Svobodou, který mu z levé strany vrátil kotouč do mezikruží. Pro vytáhlého útočníka pak už nebyl problém prostřelit Bartozela, který prakticky neměl šanci – 2:0! Asistence: Jan Svoboda.
     
    24:37
    Hradec si už zahrál jednu přesilovku, teď si svou první zahrají i Češi. Dominik Matouš (HKM) je vyloučen za podražení.
     
    23:10
    Dva na jednoho v podání českého týmu. Václavkova přihrávka pod hokejkou hradeckého hráče mířila na Ondřeje Machalu, ten ale před Bartozelem kotouč netrefil!
     
    18:06
    Na druhé straně musel Bartozel udržet levý beton na čáře proti dorážce Marka Škvrněho. Pak skočil po kotouči rybičku.
     
    17:53
    Velkou šanci na vyrovnání měl Radovan Pavlík! Jako blesk přebruslil svého obránce a Vomáčku chtěl překonat bekhendovým zakončením. To ale zvedl příliš vysoko, až do ochranné sítě!
     
    15:22
    Na druhé straně vysunul Hejna do úniku obránce Mikuláše Pohla. Ten sice viděl, že mu ještě najíždí Pažourek, ale ten měl hokejku na druhou stranu, než by potřeboval. Už to chtělo střelu předtím.
     
    14:51
    Povedeně se před Bartozela prokličkoval Jakub Wojnar, ale hradecký brankář tenhle souboj vyhrál. Kotouč vytěsnil vedle sebe do brankoviště, kam pak dojížděl jen jeho spoluhráč.
     
    13:06
    Hra se nám pořádně otevřela, Hradec vyhrál buly a Maštera uháněl na Vomáčku! Se soupeřem na zádech musel zvolit bekhendovou kličku, jenže tu Vomáčka opět přečetl, byť to měl tentokrát o něco snadnější.
     
    12:54
    Skvělý zákrok Matěje Bartozela! V úniku dva na jednoho vyzval Hladoník Matyáše Svobodu, který mířil k bližší tyčce. Tam ale Bartozel natáhl svou vyrážečku!
     
    09:25
    Velmi podobnou chybu v rozehrávce předvedli i čeští mladíci a těžit z ní pomohl David Michálek. Vomáčku si v sólu rozhýbal, jenže brankář předvedl své kvality, když pravý beton dokázal skvěle postavit do cesty Michálkově střele do prázdné!
     
    06:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po velké a zbytečné chybě hradecké sestavy se reprezentační tým ujímá vedení! Do rozehrávky pohotově sáhl ONDŘEJ MACHALA, který pak byl s kotoučem sám před Bartozelem a věděl si rady. Hradecký gólman se lapačkou natahoval po jeho střele do růžku marně – 1:0! Bez asistence.
     
    05:35
    Nádhernou průnikovou přihrávku dostal Filip Chytil, ale protivník k němu stačil přistoupit a střelu mezi betony si Matěj Bartozel pohlídal.
     
    03:34
    Už se mu to podařilo a spolupráci z Havlíčkova Brodu mohli gólem zakončit Lukáš Beran s Davidem Michálkem. Druhý jmenovaný však kotouč před Vomáčkou netrefil ideálně!
     
    01:35
    Třetí formace národního týmu nedala soupeři svým forčekingem spát. Jenže Jaroslav Dvořák (CZE) to s důrazem přehnal a je prvním vyloučeným hráčem utkání. Verdikt zní držení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Machala, 27. Safin (J. Svoboda), 59. Wojnar, 60. Safin (Kern)


    Česko U17: Vomáčka (31. Škarek) – Bukač, Bednář, Gaspar, Mikyska, Král, Šalda, Rutar – Pour, Hladoník, M. Svoboda – Safin, Štohanzl, Kern "C" – Dvořák, Škvrně, Machala – Václavek, Chytil, Wojnar – J. Svoboda. Trenér: Pavel Arnošt.
    Mountfield HK jun.: Bartozel – Pohl, E. Veselý, Hroudný, J. Moník, Lier, Brádler, Fanderlik – Maštera, D. Matouš, Hnik "C" – Jirásek, D. Michálek, Beran – Pavlík, Zahradník, Malík – Matějček, Pažourek, Hejna. Trenér: Aleš Krátoška.
    bahis siteleri