Rusko – Kazachstán 2:1 (kon.) | Itálie – Ázerbájdžán 3:0 (kon.)
konec
Rusko
2:1 (2:1)
Kazachstán
Středa 03.02.2016, 18:30 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Mistrovství Evropy • Skupina C
Předzápasové kurzy
    12:15 Serik ŽAMANKULOV - 2:1
     
    12:15
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    SERIK ŽAMANKULOV rychle odpovídá na dvoubrankové vedení a snižuje na 2:1!! Na prvním gólu Kazachstánu na letošním evropském šampionátu má obrovskou zásluhu brankář Higuita, který napálil míč k levé tyči a těsně před bránou míč hrudí usměrnil do brány dobře postavený Serik Žamankulov. Asistence: Higuita.
    11:28 ROMULO - 2:0
     
    11:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Spolupráce mezi Dmitrijem Lyskovem a zakončujícím ROMULEM opět zafungovala dokonale a Rusko se během pouhých 27 sekund ujímá dvoubrankového vedení!! Dmitrij Lyskov předložil míč doprava diagonální přihrávkou nabíhajícímu Romulovi, který si na ni naběhl ze druhé vlny a z první míč napálil do bližšího pravého horního rohu. Asistence: Dmitrij Lyskov.
    11:01 ROMULO - 1:0
     
    11:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ROMULO střílí gól a posílá Rusko do vedení!! Dmitrij Lyskov parádní patičkou přenechal míč Romulovi, který ho mezi nohama brankáře Higuita přízemní střelou z pravého křídla poslal do brány. Asistence: Dmitrij Lyskov.

    Tomáš Reiner

    Branky: 12. Romulo (Lyskov), 12. Romulo (Lyskov) – 13. Žamankulov (Higuita)

    Karty:   19. Sulejmenov (KAZ)


    Rusko: Gustavo – Šajachmetov, Davydov, Eder Lima, Robinho – Vikulov (GK), Sergejev, Kutuzov, Milovanov, Romulo, Pěreverzev (C), Lyskov, Abramov, Šakirov. Trenér: Sergej Skorovič (RUS).
    Kazachstán: Higuita – Leo, Douglas Junior, Dovgan, Jesenamanov – Šamro (GK), Sulejmenov (C), Peršin, Knaub, Grebonos, Žamankulov, Pengrin, Taku, Nurgožin. Trenér: Cacau (KAZ).

    Rozhodčí: Eduardo Fernandes Coelho (POR) – Fernando Gutiérrez Lumbreras (ESP). Třetí rozhodčí: Gerald Bauernfeind (AUT). Časoměřič: Gábor Kovács (HUN)
    bahis siteleri