Rusko – Kazachstán 2:1 (kon.) | Itálie – Ázerbájdžán 3:0 (kon.)
konec
Rusko
2:1 (2:1)
Kazachstán
Středa 03.02.2016, 18:30 • Arena Bělehrad, Bělehrad (SRB) • Mistrovství Evropy • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    38:12
    Eder Lima se dostal k odraženému míči a po zasekávačce se ho snažil uklidit do prázdné brány, jenže vyběhnutý brankář Higuita se mu včas vrhl pod nohy a předvedl skvělý zákrok!
     
    37:16
    Dougles Junior z pravého křídla přenesl hru skvěle doleva, kde Leo z postranní čáry napřáhl k nebezpečné střele, Gustavo byl ale připraven a jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    35:42
    Kazachstán se dostal ke střele, jmenovitě Pengrin, jehož pokus o vlásek minul vzdálenější pravý horní roh brány!
     
    34:53
    Dougles Junior se rozeběhl podél pravé postranní čáry a poté napřáhl k pěkné střele, kterou Gustavo vyrazil na rohový kop!
     
    25:14
    Brankář Higuita si během dnešního utkání připsal asistenci a nyní málem vstřelit gól, když zkusil vypálit levačkou přes celé hřiště a jeho střela skončila těsně nad břevnem!
     
    24:18
    Dougles Junior se na levém křídle pěkně uvolnil a poté napřáhl k pěkné střele, ta ovšem směřovala těsně nad zemí pouze doprostřed brány, kde ji v náruči ukryl pozorný Gustavo!
     
    18:23
    Žlutou kartu dostává Sulejmenov (Kazachstán).
     
    14:40
    Dougles Junior dostal na pravé křídlo nádherný centr, do kterého se opět parádně položil, jeho pohotová střela ale tentokrát zamířila těsně vedle vzdálenějšího levého horního rohu brány!
    12:15 Serik ŽAMANKULOV - 2:1
     
    12:15
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    SERIK ŽAMANKULOV rychle odpovídá na dvoubrankové vedení a snižuje na 2:1!! Na prvním gólu Kazachstánu na letošním evropském šampionátu má obrovskou zásluhu brankář Higuita, který napálil míč k levé tyči a těsně před bránou míč hrudí usměrnil do brány dobře postavený Serik Žamankulov. Asistence: Higuita.
    11:28 ROMULO - 2:0
     
    11:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Spolupráce mezi Dmitrijem Lyskovem a zakončujícím ROMULEM opět zafungovala dokonale a Rusko se během pouhých 27 sekund ujímá dvoubrankového vedení!! Dmitrij Lyskov předložil míč doprava diagonální přihrávkou nabíhajícímu Romulovi, který si na ni naběhl ze druhé vlny a z první míč napálil do bližšího pravého horního rohu. Asistence: Dmitrij Lyskov.
    11:01 ROMULO - 1:0
     
    11:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ROMULO střílí gól a posílá Rusko do vedení!! Dmitrij Lyskov parádní patičkou přenechal míč Romulovi, který ho mezi nohama brankáře Higuita přízemní střelou z pravého křídla poslal do brány. Asistence: Dmitrij Lyskov.
     
    09:50
    Abramov na levém křídle pěkně vypálil přes obránce a jeho následná střela směřovala přesně do pravého horního rohu, jenže brankář Higuita zůstal opět nepřekonán, když jeho nebezpečnou střelu vytáhl konečky prstů na rohový kop!
     
    08:18
    Robinho na levém křídle poslal jednoho z Kazachů na jednu stranu, poté na druhou a levačkou tvrdě vypálil. Jeho střela sice směřovala přesně k levé tyči, brankář Higuita byl ale opět včas na svém místě a skvělým zákrokem jeho prudký pokus vyrazil!
     
    07:12
    Robinho našel na pravém křídle kolmou přihrávkou Edera Limu, který se pokusil z ostrého úhlu zaskočit brankáře Higuitu, ten ale vytáhl skvělý zákrok a vleže míč rukou vytáhl mimo tři tyče!
    04:46 Dougles Junior a jeho nádherný volej končící na břevnu.
     
    04:46
    Brankář Higuita se vydal na útočnou polovinu Kazachstánu a poté nádherným obloukem našel Douglese Juniora, který se do něho na pravém křídle parádně opřel a jeho pohotový volej orazítkoval břevno! Nechybělo mnoho a Kazachstán se mohl ujmout vedení.
     
    04:05
    Douglas Junior si z levého křídla skvěle navedl míč na pravačku a poté přes obránce napřáhl k nádherné střele, která těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány!
     
    02:54
    Kazachstán skvěle rozehrál trestný kop nakrátko a u pravé tyče se dostal ke střele Jesenamanov, jeho přízemní pokus ale skvělým zákrokem vyrazil brankář Gustavo!

    Tomáš Reiner

    Branky: 12. Romulo (Lyskov), 12. Romulo (Lyskov) – 13. Žamankulov (Higuita)

    Karty:   19. Sulejmenov (KAZ)


    Rusko: Gustavo – Šajachmetov, Davydov, Eder Lima, Robinho – Vikulov (GK), Sergejev, Kutuzov, Milovanov, Romulo, Pěreverzev (C), Lyskov, Abramov, Šakirov. Trenér: Sergej Skorovič (RUS).
    Kazachstán: Higuita – Leo, Douglas Junior, Dovgan, Jesenamanov – Šamro (GK), Sulejmenov (C), Peršin, Knaub, Grebonos, Žamankulov, Pengrin, Taku, Nurgožin. Trenér: Cacau (KAZ).

    Rozhodčí: Eduardo Fernandes Coelho (POR) – Fernando Gutiérrez Lumbreras (ESP). Třetí rozhodčí: Gerald Bauernfeind (AUT). Časoměřič: Gábor Kovács (HUN)
    bahis siteleri