Montreal – Buffalo 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | Calgary – Carolina 4:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (0:1, 2:0, 0:3)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 04.02.2016, 01:05 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Brian GIONTA - 2:4
     
    59:47
    Sabres právě vstřelili branku!
    A do prázdné branky se následně přes celé kluziště trefuje bývalý kapitán Montrealu BRIAN GIONTA! Domácí hokejisté jsou vybučeni svými fanoušky za špatné výkony v posledních zápasech. Buffalo bere všechny body. Bez asistence.
    51:46 Johan LARSSON - 2:3
     
    51:46
    Sabres právě vstřelili branku!
    Podruhé to ale tomuto švédskému hráči vyšlo! Po vyhrané buly se k puku na modré čáře dostal obránce McCabe, který jej poslal od brankoviště přímo na hokejku JOHANA LARSSONA, který dal druhou branku v této sezóně! Asistence: Jake McCabe, Cody Franson.
    47:34 Jamie MCGINN - 2:2
     
    47:34
    Sabres právě vstřelili branku!
    A tato přesilovka je celkem rychle využita! Rasmus Ristolainen našel z pravého kruhu volného JAMIEHO MCGINNA u levé tyčky. Z této pozice se mu povedlo puk pohodlně poslat do branky. Asistence: Rasmus Ristolainen, Jack Eichel.
    31:04 Alex GALCHENYUK - 2:1
     
    31:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal jde do vedení po krásné individuální akci. ALEX GALCHENYUK zachytil puk po vyhraném vhazování, najel si samostatně před branku a povedeným bekhendem otočil stav utkání! Asistence: Tomáš Plekanec.
    23:11 Dale WEISE - 1:1
     
    23:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nyní to už vyšlo, domácí hokejisté vyrovnávají po krásné přesilovkové akci. Max Pacioretty poslal puk z pravého kruhu k levé tyčce. DALE WEISE si tady puk zpracoval a poslal jej do branky! Asistence: Max Pacioretty, P.K. Subban.
    05:10 Marcus FOLIGNO - 0:1
     
    05:10
    Sabres právě vstřelili branku!
    A z následného útoku jdou do vedení hosté! Zemgus Girgensons byl sice na levé straně atakován, ale i tak dokázal přihrát před branku. Tam stál připravený MARCUS FOLIGNO, kterému se střelou mezi nohy Condona povedlo otevřít skóre! Asistence: Zemgus Girgensons, Cody Franson.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 24. Weise (Pacioretty, Subban), 32. Galchenyuk (Plekanec) – 6. Foligno (Girgensons, Franson), 48. McGinn (Ristolainen, Eichel), 52. Larsson (McCabe, Franson), 60. Gionta


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Markov, Petry, Beaulieu, Gilbert, Emelin – Weise, Desharnais, Pacioretty – Gallagher, Plekanec, Galchenyuk – Smith-Pelly, Eller, Fleischmann – Flynn, Mitchell, Andrighetto
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Ristolainen, Gorges, Bogosian, Pysyk, McCabe, Franson – Reinhart, O'Reilly, McGinn – Girgensons, Eichel, Foligno – Gionta, Larsson, Kane – Deslauriers, Legwand, Moulson

    Rozhodčí: Pollock, O’Halloran – Miller, Murchison

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri