Salzburg – AS Řím 0:4 (kon.) | Příbram – CSKA Moskva 2:2 (5:4 po pen.) | Midtjylland – Atlético 4:4 (5:4 po pen.)
Celtic – Valencia 1:1 (3:4 po pen.) | Elfsborg – Real Madrid 1:3 (kon.)
po penal. (5:4)
FC Midtjylland
4:4 (2:2)
Atlético Madrid
Středa 10.02.2016, 17:00 • MCH Arena, Herning • UEFA Youth League • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápase dospěl po krásném průběhu až do penalt, ve kterých byl šťastnější domácí celek! Atletico hned neproměnilo pouze jednu penaltu, nicméně domácí byli stoprocentní, a postupují v soutěži dál!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:15:20)
     
    Konec zápasu.
    Rozhodující penalta Nicolaie Damkjaera
     
    5. série
    5:4
    Damkjaer měl při zakončení velké štěstí, nicméně dokázal penaltu proměnit, a posouvá svůj celek do dalšího kola!
     
    5. série
    4:4
    Hostující kapitán Antionio Montoro mířil k tyči, kam šel Raahauge. Nakonec však dokázal penaltu proměnit!
     
    4. série
    4:3
    Mikael Anderson dokázal svou penaltu proměnit, a dostává svůj celek do vedení!
     
    4. série
    3:3
    Boulahia udržel nervy na uzdě, a dokázal vyrovnat!
     
    3. série
    3:2
    Olsen svou penaltu neproměnil, neboť Santomé skvěle zasáhl, nicméně hostující brankář předčasně vyběhl, a penalta se opakovala! Druhý pokus už Olsen proměnil!
     
    3. série
    2:2
    Juan Moreno potvrdil svůj dnešní aktivní výkon proměněnou penaltou, a srovnává na 2:2!
     
    2. série
    2:1
    Thychosen byl viditelně nervózní, nicméně dokázal poslat míč k tyči, a dostává svůj tým do vedení!
     
    2. série
    1:1
    Jako druhý šel Antonio Moya, který penaltu pokazil, a Raahauge dokázal jeho pokus vyrazit!
     
    1. série
    1:1
    Za hosty kopal Jürgensen, který poslal brankáře Santomého na druhou stranu, a srovnává!
     
    1. série
    0:1
    Jako první kopal z hostujícího celku Ferni, který poslal míč přesně do pravého růžku branky, a nezaváhal!
     
    Střílení penalt začíná.
     
    První poločas dnešního zápasu nabídl hodně pěknou podívanou! Oba týmy měly velké šance, nicméně na první gól jsme čekali až do 32. minuty, kdy se krásnou střelou prosadil Mads Thychosen! Hned o pět minut později však srovnal Juan Moreno. Atléticu se navíc zásluhou krásné rány Thea Hernándeze podařilo dostat do vedení. Skvělé představení obou týmů pokračovalo i nadále, a ve 43. minutě srovnal Mikael Anderson.

    Ve druhém poločase se dostalo do vedení opět Atlético! Andrés Mohedano dostal prostor ve středu, a mířil přesně! V 56. minutě však srovnal přesnou střelou Jákup Thomsen! Pro domácí to vypadalo ještě lépe, to když v 67. minutě je dostal do vedení Nicolai Damkjaer! V samotném závěru však srovnal Ferni, a čekají nás penalty!

    V zá
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    90+3
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Andreas Poulsen, přichází Anders Hagelskajaer.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty, nicméně nějaký ten čas zabrala oslava hostujících hráčů, a tak se bude ještě přibližně dvě minuty hrát!
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Jákup Thomsen, přichází Frank.
    90+1. FERNI - 4:4
     
    90+1
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Dnešní zápas je zkrátka nádherný! Atlético v první nastaveného minutě srovnává na 4:4, a vylepšuje si pozici do odvety! Exekuce rohového kopu se ujal Juan Moreno, který svým centrem našel ve vápně FERNIHO, a ten svou hlavičku poslal za záda Raahaugeho!
     
    90
    Atlético se dokázalo usadit na útočné polovině, a po několika centrech vybojoval rohový kop!
     
    89
    Domácí Olsen mohl postupovat do rychlého proitútoku, nicméně nedokázal míč udržet proti Montorovi, a dopředu míří Atlético.
     
    88
    Midtjylland následně postupoval do protiútoku, který táhl Mikael Anderson. Domácí útočník nepřesně přihrál, nicméně hned po odehrání míče byl faulovaný, a domácí zůstanou u míče!
     
    87
    Atlético se ještě pokouší v samotném závěru vyrovnat, a vybojovalo rohový kop. Exekuce se ujal Ferni, jehož centr však dokázala obrana dánského celku odvrátit!
     
    86
    Juan Moreno hledal svým centrem ve vápně Bareho, ten se k míči sice dostal, nicméně celé situaci předcházel faul v souboji s Madsenem.
     
    85
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Theo Hernández, přichází Salomón.
    84. Hodně nejistý odkop Hernándeze
     
    84
    Na druhé straně zahrozil Midtjylland, který mohl potvrdit své dnešní vítězství! Na hranici vápna dostal přihrávku Jákop Thomsen, před kterým míč odkopl Hernández. Odkop francouzského obránce však mířil nebezpečně blízko hostující brance!
     
    83
    Atlético se dostal do nebezpečné kombinace před vápnem. Juan Montero ve středu hřiště uvolnil Boulahiu, který se opřel do kotouče, avšak jeho rána mířila mimo.
     
    82
    Antonio Montoro na útočné polovině přifiloval pád po souboji s Madsenem, čehož si všiml pozorný rozhodčí, a hostujícímu kapitánovi udělil žlutou kartu!
     
    80
    Midtjylland se dokázal usadit na útočné polovině, a domácí hráči šetřili čas kombinací v rohu hřiště. Atléticu času ubíhá, a svěřenci Óscara Fernándeze již příliš času na vyrovnání nemají.
    79. Ostrý souboj Andersona s Hernándezem
     
    79
    Ve středu hřiště svedl další ostrý souboj Mikael Anderson, který se střetl s Hernándezem. Francouzský stoper nakonec fauloval, avšak za svůj zákrok žlutou kartu neviděl!
     
    78
    Následně však španělský celek chyboval, a dopředu mohli jít domácí. Mikael Anderson byl však faulován Tonim Moyou, který dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu!
     
    77
    Španělský celek převzal iniciativu, a v posledních minutách je jasně aktivnější. Na útočné polovině dokázal odcentrovat obránce del Amo, nicméně obrana Midtjyllandu si dokázala poradit.
     
    76
    Následné standardní situace se ujal obránce Poulsen, jehož centr však příliš povedený nebyl, a míč skončil v rukavicích brankář Santomého!
     
    75
    Midtjylland se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, a po pravé straně se pokoušel dostat do vápna Thychosen. Jeho postup zastavil Ferni, který dostává žlutou kartu!
     
    74
    Aktivní Theo Fernández se dokázal uvolnit na levé straně, a následně dokázal i odcentrovat. Centr francouzského beka však zablokoval Thychosen, a bude z toho roh!
     
    73
    Španělský celek pokračoval v aktivní kombinaci na útočné polovině, a tentokrát dokázal odcentrovat z levé strany, nicméně ani centr Ferniho nedokázal branku Raahaugeho ohrozit.
     
    72
    Atlético se usadilo na útočné polovině, a nebezpečně kombinovalo. Následně dostal na pravou stranu míč Juan Moreno, jehož centr však nikoho z hostů nenašel.
     
    70
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Andrés Mohedano, přichází Boulahia.
     
    69
    Domácí celek je i po vedoucí brance velmi aktivní, nicméně zatím pouze kombinuje na vlastní polovině. Hráči Atlética velmi vysoko napadají.
     
    67
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Kirk, přichází Vang.
    67. Nicolai DAMKJAER - 4:3
     
    67
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Tak, to je velká paráda od domácích fotbalistů! Midtjylland celkem dvakrát prohrával v dnešním utkání, teď však vede 4:3! Dánský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Poulsen. Ve vápně se následně míč odrazil do míst, kde se nacházel NICOLAI DAMKJAER, jehož hlavička skončila v síti!
     
    65
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Pape Sané, přichází Toni Moya.
     
    65
    Teď měl domácí celek obrovskou šanci! Po pravé straně postupoval Thychosen, který následnou patičkou uvolnit Thomsena. Střelec poslední branky domácích našel lépe postaveného Olsena, jehož rána mířila těsně vedle!
     
    63
    Španělský útočník Ferni se dokázal uvolnit na levé straně, a zkoušel Raahaugeho překvapit střelou z velké dálky. Jeho střela však mířila nad branku.
     
    62
    Andrés Mohedano dostal ve středu hřiště hodně prostoru, a posílal křížný pas na nabíhajícího Juana Morena. Španělský křídelník se však nedokázal dostat před Madsena, a ten míč odkopl.
     
    61
    Hra se v posledních minutách lehce uklidnila, nicméně přece jen jsou mírně aktivnější domácí, kterým by se alespoň jednobranková výhry před odvetou hodila ...
     
    60
    Po delší době se dostalo do zakončení také Atlético, které se hned dostalo do zakončení. Rána Mohedana však letěla vysoko nad branku Raahaugeho!
     
    58
    Midtjylland vybojoval standardní situaci, které se ujal Poulsen. Jeho centr našel ve vápně Madsena, jehož hlavička mířila k tyči, nicméně Santomé dokázal míč vyrazit!
     
    57
    Na pravé straně se krásně uvolnil Thychosen, který jednomu z hráčů Atlética nasadil jesličky. Následně však výborný obranný zákrok předvedl Hernández.
    56. Jákup THOMASEN - 3:3
     
    56
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Gólové hody v dnešním zápase pokračují, a dánský soupeř podruhé v tomto zápase srovnává stav! Midjtylland se usadil na útočné polovině, a následně poslal kapitán Nissen přesný centr do vápna, kterým našel zcela volného JÁKUPA THOMSENA. Útočník původem z Faerských ostrovů poslal míč přesně k tyči!
     
    54
    Exekuce standardní situace se ujal Juan Moreno, jehož centr našel ve vápně Mohedana. Střelec poslední branky přiťukl míč pro Saného, jehož pohotová rána skončila vysoko nad brankou!
     
    53
    Atlético však pokračovalo v kombinaci na útočné polovině. Tu zastavil nedovoleným zákrokem obránce Poulsen, který poslal k zemi Juana Morena. Atlético tak bude mít k dispozici standardní situaci.
    51. Andrés MOHEDANO - 2:3
     
    51
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Španělský celek se hned na začátku druhého poločasu prosazuje, a dostává se do vedení! Na levé straně skvěle zabojoval Roberto Nuňez, který vybojoval míč, a následně našle před vápnem ANDRÉSE MOHEDANA, který se opřel do míče, a jeho střela skončila v brance!
     
    50
    Juan Moreno pokračuje ve svém aktivním výkonu, a opět se dokázal uvolnit na pravé straně. Tentokrát svým centrem však našel pouze rukavice domácího brankáře!
     
    48
    Atlético kombinoval na útočné polovině. Následnou pomalou komibnaci rozsekl středopolař Mohedano, který se dlouhým centrem pokoušel najít ve vápně Nuňeze. Míč však nakonec došel až k brankáři Midtjyllandu.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, kteří se na útočné polovině dostali hned do zakončení. Ve středu hřiště natáhl ke střele Olsen, nicméně jeho pokus mířil mimo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas dnešního zápasu nabídl hodně pěknou podívanou! Oba týmy měly velké šance, nicméně na první gól jsme čekali až do 32. minuty, kdy se krásnou střelou prosadil Mads Thychosen! Hned o pět minut později však srovnal Juan Moreno. Atléticu se navíc zásluhou krásné rány Thea Hernándeze podařilo dostat do vedení. Skvělé představení obou týmů pokračovalo i nadále, a ve 43. minutě srovnal Mikael Anderson.

    Před druhým poločasem je tak výsledek otevřený, a útočit budou zejména domácí. Druhý poločas začne přibližně v 18:02
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Mads Thychosen na levé straně předvedl hodně ostrý zákrok v souboji s Oscarem del Amem, a dostává žlutou kartu!
    43. Mikael ANDERSON - 2:2
     
    43
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Tak, v dnešním utkání se rozhodně nenudíme, a momentálně je stav opět nerozhodný! Z pravé strany odcentroval obránce Jürgensen, jehož centr mohl zastavit del Amo, nicméně tomu míč prošel pod nohou. Zaváhání hostujícího obránce dokázal využít MIKAEL ANDERSON, který poslal míč přesně k tyči!
     
    42
    Atlético v posledních minutách kontroluje hru, a to samé předvádí i v těchto chvílích. Španělský celek nikam nepospíchá, a kombinuje na útočné polovině.
    41. Theo HERNÁNDEZ - 1:2
     
    41
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Španělský celek otáčí během čtyř minut skóre dnešního utkání, a připravil pro domácí fanoušky velký šok! Na levé straně se dostal k míči THEO HERNÁNDEZ, který si udělal ve středu hřiště prostor, a vyslal krásnou střelu, na kterou Raahauge nedosáhl!
     
    40
    Z následného rohového kopu už domácí celek ohrozit branku Santomého nedokázal, a dopředu může zamířit Atlético.
     
    39
    Dánský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Thychosen. Jeho centr našel na zadní tyči Nissena, nicméně jeho hlavičku dokázal Santomé vyrazit na další roh!
    37. Juan MORENO - 1:1
     
    37
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně se Atlético prosazuje, a velmi rychle srovnává na 1:1! Španělský celek navíc střílí velmi důležitý gól na hřišti soupeře... Před vápnem se dostal k míči Bare, který jej posunul na pravou stranu pro JUANA MORENA, jenž se opřel do míče, a jeho přesný pokus k tyči byl Raahauge krátký!
     
    36
    Následné exekuce rohového kopu se ujal Poulsen, jehož centr našel ve vápně Nissen. Domácí kapitán však hlavičkoval pouze do tyče, a následná dorážka Kirka sice skončila v brance, nicméně domácí hráče se nacházel v ofsajdu!
     
    35
    Midtjylland se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu, a měl další velkou šanci! Na hranici vápna se dokázal uvolnit Anderson, jehož ránu však dokázal Santomé vyrazit na roh!
     
    34
    Na druhé straně si klub z hlavního města vybojvoal standardní situaci, kterou rozehrál André Mohedano. Jeho následná rána však mířila nad branku Raahaugeho.
    32. Mads THYCHOSEN - 1:0
     
    32
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Dánský celek se dostává do vedení, a v MCH Aréně vypuká velká radost! Domácí kapitán Nissen našel lobem ve středu hřiště MADSE THYCHOSENA, který dokázal udržet míč, a následně z hranice vápna vypálil. Jeho krásná rána přelétla Santomého, a skončila v brance!
     
    32
    Následného rohového kopu se ujal Modehano, jehož centr našel na přední tyči Rodrígueze. Domácí stoper však svou hlavičkou pouze trefil Olsena do hlavy.
     
    31
    Juan Moreno patří v dnešním utkání k nejaktivnějším hráčům, což potvrdil i teď. Španělskýzáložník natáhl ke střele na pravé straně, a jeho střelu musel Raahauge vyrazit na rohový kop!
     
    30
    Španělský celek pokračoval v kombinaci na útočné polovině, a z hranice vápna následně vypálil Oscar del amo. Jeho povedenou střelu však dokázal zablokovat Madsen.
     
    29
    Ferni si v pokutovém území zpracoval přihrávku od Juana Morena, a následně se dostal do zakončení. Jeho pokus však zablokoval pozorný Madsen.
    28. Centr Juana Morena skončil na břevně
     
    28
    Aktivní Juan Moreno si opět dokázal udělat prostor na pravém křídle, kde byl sice bráněn dvěma protihráči, i tak dokázal odcentrovat. Brankář Raahauge situaci podcenil, a míč se odrazil od břevna do zámezí!
     
    27
    Thomsen svedl na levé straně těžký souboj s Oscarem del Amem, po kterém záložník původem z Faerských ostrovů zůstal ležet na trávníku. Vypadá to však, že by měl pokračovat ve hře.
     
    26
    Atlético se dostávalo do zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně Juan Moreno. Aktivní hráč se následně dostal k centru, nicméně ten skončil v nurič Raahaugeho.
     
    24
    Na druhé straně hřiště měl zase Midtjylland možnost zajímavé standardní situace, které se ujal Poulsen. Jeho centr hledal na zadní tyči Murbecka, nicméně před ním míč odhlavičkoval Montoro.
    23. Povedený zákrok Raahaugeho
     
    23
    Exekuce rohového kopu se ujal sám Juan Moreno, jehož centr našel ve středu vápna naskočeného Rodrígueze, jehož následnou hlavičku tečoval domácí Madsen. Raahauge však dokázal na změnu dráhy letu míče zareagovat!
     
    22
    Po delší době se dostal španělský celek do kombinace poblíž vápna domácích. Do zakončení se sice nedostal, nicméně aktivní Juan Moreno vybojoval rohový kop.
     
    21
    Midtjylland je velmi aktivní, a pokouší se dostat do vedení. Z levé strany tentokrát odcentroval Poulsen, který trefil pouze Antonia Montora, a domácí fanoušci se dožadovali odpískání penalty, nicméně Lardot hru nechal plynout! Dle opakovaných záběrů se jednalo o správné rozhodnutí ...
     
    19
    Ve středu hřiště se otevřel prostor pro Poulsena, který si to volným středem namířil na hranici vápna, kde se následně dostal ke střele, jenže jeho pokus byl zablokovaný!
     
    18
    Exekuce rohového kopu se ujal obránce Poulsen, jehož centr se snášel na zadní tyč. Obrana Atlética si však domácí hráče pohlídala, a míč skončil v zámezí.
    17. Mohedano předvedl velmi dobrý obranný zákrok
     
    17
    Midtjylland je v posledních minutách velmi aktivní, a dostal se do další velké šance! Anderson byl přistrčený, i tak dokázal dostat míč k Thychosenovi, jehož následný centr našel Thomsena. Před ním však míč odhlavičkoval na roh Andrés Mohedano!
     
    16
    Midtjylland vybojoval další standardní situaci, které se ujal Thychosen. Dánský záložník neposlal ideální centr, nicméně na hranici vápna promáchl Olsen, a míč letěl na branku. Pozorný Santomé si pro míč došel.
     
    14
    A protiútoku dánského celku byl velmi povedený! Anderson dokázal posunout míč na pravou stranu, kam si naběhl Thomsen. Jeho následný centr hledal ve vápně Thychosena, ten na míč nedosáhl, a navíc se nacházel v ofsajdu!
     
    13
    Španělský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Ferni, jehož centr našel Juana Morena, a ten se dostal ke střele. Jeho pokus byl však zablokován, a MIdtjylland míří do protiútoku.
    Hráči Atlética při prohlídce hřiště před dnešním zápasem

     
    12
    Ve středu hřiště byl velmi tvrdě dohrál Andrés Mohedano, kterého poslal k zemi Kristensen, a jednalo se o pátý domácí faul. Následuje standardní situace pro Atlético!
     
    11
    Francouzský levý obránce byl krátce ošetřen, a je již zpět na trávníku. Mezitím odcentroval z levé strany Juan Moreno, nicméně jeho centr dokázala obrana Midtjyllandu odvrátit.
     
    10
    Hostující obránce Theo Hernández postupoval po levé straně vpřed. Následně si však na něj počíhal Kristensen, který dostal míč do zámezí, a poté ostře narazil do domácího hráče.
     
    9
    Útočnou akci španělského celku táhl po pravé straně aktivní Juan Moreno, který svým následným centrem hledal Nuňeze, nicméně ten se nedokázal dostat před stopera, a míč skončil v zámezí.
     
    7
    Midtjylland se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, a následná přihrávka Nissena našla naběhlého Thychosena. Dánský záložník však následně prohrál souboj s Montorem, a u míče je Atlético.
     
    6
    Exekuce se ujal právě Thychosen, jehož centr hledal ve vápně Andersona. Pozorná obrana španělského celku však dokázala míč odhlavičkovat, a odvrátila hrozící nebezpečí.
     
    5
    Ve středu hřiště byl poslán k zemi záložník Thychosen, a dánský celek bude mít možnost zajímavé standardní situace.
     
    4
    Juan Moreno si udělal prostor ve středu hřiště, a následným centrem přenesl hru na pravou stranu, kde se nacházel Bare. Hostující však však vybíhal z ofsajdu, což postřehl pomezní sudí.
     
    3
    Dánský celek v pohodě kombinoval na vlastní polovině. Následně se však Madsenovi nepovedl odkop, který trefil Morena, a od toho se míč odrazil do běhu pro Nuňeze. Španělský útočník však následně o míč velmi rychle přišel.
    2. Úvodní pokus Juana Morena
     
    2
    Atlético se povedenou kombinací dostalo velmi rychle na útočnou polovinu, a ze střední vzdálenosti to zkoušel Juan Morano. Domácí brankář Raahauge si však připsal první úspěšný zákrok.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Jonathan Lardot z Belgie právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měli k dispozici hráči Midtjyllandu, kteří se však hned provinili nedovoleným zákrokem, a u míče budou hosté.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Junioři španělské Atlética na předzápasové rozcvičce

     
    Úvodní sestavy:

    FC Midtjylland: Raahauge – Jürgensen, Madsen, Murbeck, Poulsen – Nissen (C) – Olsen, Kirk – Thychosen, Thomsen, Anderson
    Náhradníci: Frank, Friis, Hagelskjaer, Johansen, Lobahl, Ottesen, Vang

    Atlético Madrid: Santomé – del Amo, Rodríguez, Montoro (C), Hernandez – Sané, Mohedano – Moreno, Bare, Ferni – Nuňez
    Náhradníci: Agüero, Boulahia, Heras, Moya, Salomón, San Román, Talavera

    Rozhodčí: Jonathan Lardot – Conotte, Godelaine (vš. Belgie).
     
    Příjemné středeční odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! UEFA Youth League, mládežnická obdoba Ligy mistrů, má dnes na programu další zápasy play-off! My se společně zaměříme na souboj dánského FC Midtjyllandu s Atléticem Madrid. Úvodní výkop je naplánován v 17:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Midtjylland přešel ve vyřazovací fázi přes dva soupeře. Nejprve porazil Saburtalo Tbilisi v poměru 5:2. V následném kole se dánský soupeře střetl s polskou Legií Varšava, a Midtjylland se mohl radovat z postupu do jarní fáze po výsledcích 2:0 a 3:1!
     
    Španělský celek se na podzim představil ve skupině C, ve které byly také týmy jako Benfica, Galatasaray a Astana. Atlético ukončilo základní skupinu na druhém místě se ziskem 13 bodů, a lepší byla pouze Benfica, která měla o tři body více. Do dvojzápasu s dánským soupeře vstupuje celek z hlavního města Španělska v pozici favorita, a uvidíme, jak si povede na trávníku Midtjyllandu.

    Jan Havlovic

    Branky: 32. Thychosen, 43. Anderson, 56. Thomasen, 67. Damkjaer – 37. Moreno, 41. Hernández, 51. Mohedano, 90+1. Ferni

    Karty:   45. Thychosen (MID) – 75. Ferni (ATM), 78. Moya (ATM), 82. Montoro (ATM)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Ferni (ATM)
    1:1   Jürgensen (MID)
    2. série:
    1:1   Moya (ATM)
    2:1   Thychosen (MID)
    3. série:
    2:2   Moreno (ATM)
    3:2   Olsen (MID)
    4. série:
    3:3   Boulahia (ATM)
    4:3   Anderson (MID)
    5. série:
    4:4   Montoro (ATM)
    5:4   Damkjaer (MID)


    FC Midtjylland: Raahauge – Jürgensen, Madsen, Murbeck, Poulsen – Nissen (C) – Olsen, Kirk (67. Vang) – Thychosen, Thomsen, Anderson
    Náhradníci: Frank, Friis, Hagelskjaer, Johansen, Lobahl, Ottesen, Vang

    Atlético Madrid: Santomé – del Amo, Rodríguez, Montoro (C), Hernandez (85. Salomón) – Sané (65. Moya), Mohedano (70. Boulahia) – Moreno, Bare, Ferni – Nuňez
    Náhradníci: Agüero, Boulahia, Heras, Moya, Salomón, San Román, Talavera

    Rozhodčí: Jonathan Lardot – Conotte, Godelaine (vš. Belgie)
    bahis siteleri