Salzburg – AS Řím 0:4 (kon.) | Příbram – CSKA Moskva 2:2 (5:4 po pen.) | Midtjylland – Atlético 4:4 (5:4 po pen.)
Celtic – Valencia 1:1 (3:4 po pen.) | Elfsborg – Real Madrid 1:3 (kon.)
po penal. (5:4)
FC Midtjylland
4:4 (2:2)
Atlético Madrid
Středa 10.02.2016, 17:00 • MCH Arena, Herning • UEFA Youth League • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    3. série
    3:2
    Olsen svou penaltu neproměnil, neboť Santomé skvěle zasáhl, nicméně hostující brankář předčasně vyběhl, a penalta se opakovala! Druhý pokus už Olsen proměnil!
     
    90+3
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Andreas Poulsen, přichází Anders Hagelskajaer.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Jákup Thomsen, přichází Frank.
    90+1. FERNI - 4:4
     
    90+1
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Dnešní zápas je zkrátka nádherný! Atlético v první nastaveného minutě srovnává na 4:4, a vylepšuje si pozici do odvety! Exekuce rohového kopu se ujal Juan Moreno, který svým centrem našel ve vápně FERNIHO, a ten svou hlavičku poslal za záda Raahaugeho!
     
    85
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Theo Hernández, přichází Salomón.
    84. Hodně nejistý odkop Hernándeze
     
    84
    Na druhé straně zahrozil Midtjylland, který mohl potvrdit své dnešní vítězství! Na hranici vápna dostal přihrávku Jákop Thomsen, před kterým míč odkopl Hernández. Odkop francouzského obránce však mířil nebezpečně blízko hostující brance!
     
    82
    Antonio Montoro na útočné polovině přifiloval pád po souboji s Madsenem, čehož si všiml pozorný rozhodčí, a hostujícímu kapitánovi udělil žlutou kartu!
     
    78
    Následně však španělský celek chyboval, a dopředu mohli jít domácí. Mikael Anderson byl však faulován Tonim Moyou, který dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu!
     
    75
    Midtjylland se dostal velmi rychle na útočnou polovinu, a po pravé straně se pokoušel dostat do vápna Thychosen. Jeho postup zastavil Ferni, který dostává žlutou kartu!
     
    70
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Andrés Mohedano, přichází Boulahia.
     
    67
    Střídání v týmu FC Midtjylland: ze hřiště odchází Kirk, přichází Vang.
    67. Nicolai DAMKJAER - 4:3
     
    67
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Tak, to je velká paráda od domácích fotbalistů! Midtjylland celkem dvakrát prohrával v dnešním utkání, teď však vede 4:3! Dánský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Poulsen. Ve vápně se následně míč odrazil do míst, kde se nacházel NICOLAI DAMKJAER, jehož hlavička skončila v síti!
     
    65
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Pape Sané, přichází Toni Moya.
     
    65
    Teď měl domácí celek obrovskou šanci! Po pravé straně postupoval Thychosen, který následnou patičkou uvolnit Thomsena. Střelec poslední branky domácích našel lépe postaveného Olsena, jehož rána mířila těsně vedle!
     
    58
    Midtjylland vybojoval standardní situaci, které se ujal Poulsen. Jeho centr našel ve vápně Madsena, jehož hlavička mířila k tyči, nicméně Santomé dokázal míč vyrazit!
    56. Jákup THOMASEN - 3:3
     
    56
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Gólové hody v dnešním zápase pokračují, a dánský soupeř podruhé v tomto zápase srovnává stav! Midjtylland se usadil na útočné polovině, a následně poslal kapitán Nissen přesný centr do vápna, kterým našel zcela volného JÁKUPA THOMSENA. Útočník původem z Faerských ostrovů poslal míč přesně k tyči!
    51. Andrés MOHEDANO - 2:3
     
    51
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Španělský celek se hned na začátku druhého poločasu prosazuje, a dostává se do vedení! Na levé straně skvěle zabojoval Roberto Nuňez, který vybojoval míč, a následně našle před vápnem ANDRÉSE MOHEDANA, který se opřel do míče, a jeho střela skončila v brance!
     
    45
    Mads Thychosen na levé straně předvedl hodně ostrý zákrok v souboji s Oscarem del Amem, a dostává žlutou kartu!
    43. Mikael ANDERSON - 2:2
     
    43
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Tak, v dnešním utkání se rozhodně nenudíme, a momentálně je stav opět nerozhodný! Z pravé strany odcentroval obránce Jürgensen, jehož centr mohl zastavit del Amo, nicméně tomu míč prošel pod nohou. Zaváhání hostujícího obránce dokázal využít MIKAEL ANDERSON, který poslal míč přesně k tyči!
    41. Theo HERNÁNDEZ - 1:2
     
    41
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Španělský celek otáčí během čtyř minut skóre dnešního utkání, a připravil pro domácí fanoušky velký šok! Na levé straně se dostal k míči THEO HERNÁNDEZ, který si udělal ve středu hřiště prostor, a vyslal krásnou střelu, na kterou Raahauge nedosáhl!
     
    39
    Dánský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal Thychosen. Jeho centr našel na zadní tyči Nissena, nicméně jeho hlavičku dokázal Santomé vyrazit na další roh!
    37. Juan MORENO - 1:1
     
    37
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Na druhé straně se Atlético prosazuje, a velmi rychle srovnává na 1:1! Španělský celek navíc střílí velmi důležitý gól na hřišti soupeře... Před vápnem se dostal k míči Bare, který jej posunul na pravou stranu pro JUANA MORENA, jenž se opřel do míče, a jeho přesný pokus k tyči byl Raahauge krátký!
     
    36
    Následné exekuce rohového kopu se ujal Poulsen, jehož centr našel ve vápně Nissen. Domácí kapitán však hlavičkoval pouze do tyče, a následná dorážka Kirka sice skončila v brance, nicméně domácí hráče se nacházel v ofsajdu!
    32. Mads THYCHOSEN - 1:0
     
    32
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Dánský celek se dostává do vedení, a v MCH Aréně vypuká velká radost! Domácí kapitán Nissen našel lobem ve středu hřiště MADSE THYCHOSENA, který dokázal udržet míč, a následně z hranice vápna vypálil. Jeho krásná rána přelétla Santomého, a skončila v brance!
     
    31
    Juan Moreno patří v dnešním utkání k nejaktivnějším hráčům, což potvrdil i teď. Španělskýzáložník natáhl ke střele na pravé straně, a jeho střelu musel Raahauge vyrazit na rohový kop!
    28. Centr Juana Morena skončil na břevně
     
    28
    Aktivní Juan Moreno si opět dokázal udělat prostor na pravém křídle, kde byl sice bráněn dvěma protihráči, i tak dokázal odcentrovat. Brankář Raahauge situaci podcenil, a míč se odrazil od břevna do zámezí!
    23. Povedený zákrok Raahaugeho
     
    23
    Exekuce rohového kopu se ujal sám Juan Moreno, jehož centr našel ve středu vápna naskočeného Rodrígueze, jehož následnou hlavičku tečoval domácí Madsen. Raahauge však dokázal na změnu dráhy letu míče zareagovat!
     
    21
    Midtjylland je velmi aktivní, a pokouší se dostat do vedení. Z levé strany tentokrát odcentroval Poulsen, který trefil pouze Antonia Montora, a domácí fanoušci se dožadovali odpískání penalty, nicméně Lardot hru nechal plynout! Dle opakovaných záběrů se jednalo o správné rozhodnutí ...
    17. Mohedano předvedl velmi dobrý obranný zákrok
     
    17
    Midtjylland je v posledních minutách velmi aktivní, a dostal se do další velké šance! Anderson byl přistrčený, i tak dokázal dostat míč k Thychosenovi, jehož následný centr našel Thomsena. Před ním však míč odhlavičkoval na roh Andrés Mohedano!
     
    14
    A protiútoku dánského celku byl velmi povedený! Anderson dokázal posunout míč na pravou stranu, kam si naběhl Thomsen. Jeho následný centr hledal ve vápně Thychosena, ten na míč nedosáhl, a navíc se nacházel v ofsajdu!
    2. Úvodní pokus Juana Morena
     
    2
    Atlético se povedenou kombinací dostalo velmi rychle na útočnou polovinu, a ze střední vzdálenosti to zkoušel Juan Morano. Domácí brankář Raahauge si však připsal první úspěšný zákrok.

    Jan Havlovic

    Branky: 32. Thychosen, 43. Anderson, 56. Thomasen, 67. Damkjaer – 37. Moreno, 41. Hernández, 51. Mohedano, 90+1. Ferni

    Karty:   45. Thychosen (MID) – 75. Ferni (ATM), 78. Moya (ATM), 82. Montoro (ATM)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Ferni (ATM)
    1:1   Jürgensen (MID)
    2. série:
    1:1   Moya (ATM)
    2:1   Thychosen (MID)
    3. série:
    2:2   Moreno (ATM)
    3:2   Olsen (MID)
    4. série:
    3:3   Boulahia (ATM)
    4:3   Anderson (MID)
    5. série:
    4:4   Montoro (ATM)
    5:4   Damkjaer (MID)


    FC Midtjylland: Raahauge – Jürgensen, Madsen, Murbeck, Poulsen – Nissen (C) – Olsen, Kirk (67. Vang) – Thychosen, Thomsen, Anderson
    Náhradníci: Frank, Friis, Hagelskjaer, Johansen, Lobahl, Ottesen, Vang

    Atlético Madrid: Santomé – del Amo, Rodríguez, Montoro (C), Hernandez (85. Salomón) – Sané (65. Moya), Mohedano (70. Boulahia) – Moreno, Bare, Ferni – Nuňez
    Náhradníci: Agüero, Boulahia, Heras, Moya, Salomón, San Román, Talavera

    Rozhodčí: Jonathan Lardot – Conotte, Godelaine (vš. Belgie)
    bahis siteleri