Skalica – Sabinov 14:6 (kon.) | Záhorská Bystrica – Prešov 7:6 (po pr.) | Košice – Hurikán Bratislava 9:10 (kon.)
Žilina – M-Šport Trenčín 4:3 (kon.) | Florko Košice – Lido Bratislava 6:5 (po pr.) | Nižná – ŠK 1. FBC Trenčín 7:9 (kon.)
konec
FBC Skalica
14:6 (4:1, 5:2, 5:3)
FBC Predátor Sabinov
sk Neděle 14.02.2016, 10:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Koniec zápasu. (12:06:45)
     
    59:44
    Sabinov dal gól!

    V samom závere stretnutia sa darí Sabinovu upraviť aspoň na 14:6 po góle, ktorý prišiel z hokejky VLADIMÍRA BAČINSKÉHO. Asistenciu si pripisuje Jakub Letkovský
     
    55:52
    FBC Skalica práve dala gól!

    Po nevyužitej presilovke Predátor Sabinova sa znovu presadili floorballisti domáceho celku, ktorí si dnešné stretnutie naozaj užívajú. 14 kúsok prišiel z hokejky VIKTORA VOGLA po prihrávke Petra Moravčíka.
     
    53:38
    V poradí už tretie domáce vylúčenie. Na trestnú lavicu smeruje Simon Šiška za nedovolené bránenie.
     
    49:59
    FBC Skalica práve dala gól!

    Po asistenciách si gól konečne pripisuje aj domáci FRANTIŠEK OPAVSKÝ. Presnú prihrávku mu pri tomto góle ponúkol Adam Moravec.
     
    47:22
    Sabinov dal gól!

    Sabinov upravuje aspoň na 12:5. Času je síce dosť ale nie na 6 gólov. Do streleckej listiny sa prvý raz v zápase zapísal JAKUB LETKOVSKÝ po prihrávke Jozefa Kriša.
     
    42:36
    FBC Skalica práve dala gól!

    V tretej tretine sa to v úvode nejako roztrhlo .Sledujeme gól za gólom, no väčšinou len tie skalické. O jeden taký sa teraz postaral MAREK HURBAN po prihrávke Adama Moravca.
     
    42:05
    FBC Skalica práve dala gól!

    Nechcem predbiehať udalosti ale tento zápas je už rozhodnutý. Ďalší gól Skalice si tento raz na účet pripisuje JÚLIUS HELBICH. Asistencia: Radoslav Pokovič
     
    41:26
    FBC Skalica práve dala gól!

    Skalica však zachytáva každý jeden pokus o kontaktný gól v podaní Sabinova. o desiaty kúsok v sieti hostí sa teraz postaral VIKTOR VOGL. Asistencia: Július Helbich
     
    40:07
    Sabinov dal gól!

    Bratská spolupráca teraz zafungovala. Strelcom štvrtého gólu Sabinova sa stáva KAMIL ZAGRAPAN po presnej prihrávke jeho brata Libora Zagrapana.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:08
    FBC Skalica práve dala gól!
    O niečo viac ako 3 sekúnd sa presadil aj kapitán FBC Skalica, TOMÁŠ VAŠKO, ktorý po presnej prihrávke Michala Štefanca pridáva 9-ty gól Skalice.
     
    37:37
    FBC Skalica práve dala gól!

    Domáci floorballisti sú jednoducho nezastaviteľní. Gólom sa teraz presadil MAREK HURBAN, ktorý posunul skalicu do vedenia o 5 gólov. Sabinov má pred sebou ťažkú úlohu. Asistencia: František Opavský
     
    31:19
    FBC Skalica práve dala gól!

    V drese FBC Skalice poznáme ďalšieho dvojgólového strelca zápasu. Stáva sa ním LUKÁŠ MRÁZ, ktorý premenil prihrávku Tomáša Vaška na gól
     
    30:08
    FBC Skalica práve dala gól!

    A znovu je to o tri góly. Útočné snaženie Skalice znovu prinieslo svoje ovocie. Druhýkrát v zápase sa do streleckej listiny zapísal ADAM MORAVEC, tentokrát však bez asistencie.
     
    22:46
    Sabinov dal gól!

    O 23 sekúnd neskôr sa znovu presadili aj floorballisti Predátoru Sabinov. Konkrétne to bol JOZEF KRIŠ, ktorý nedal Vymyslickému šancu. Asistencia: Kamil Zagrapan.
     
    22:23
    FBC Skalica práve dala gól!

    Skalica však dlho nečaká a strieľa ďalší gól. Svoj celok posunul o tri góly od Sabinova ADAM MORACEC. Gólová prihrávka smeruje na účet Františka Opavského.

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 1. Štefanec (Babiar), 3. Moravčík (Mráz), 13. Pokovič (Vogl), 14. Mráz (Štefanec), 23. Moravec (Opavský), 31. Moravec, 32. Mráz (Vaško), 38. Hurban (Opavský), 39. Vaško (Štefanec), 42. Vogl (Helbich), 43. Helbich (Pokovič), 43. Hurban (Moravec), 50. Opavský (Moravec), 56. Vogl (Moravčík) – 12. L. Zagrapan (Kriš), 21. Ivan (K. Zagrapan), 23. Kriš (K. Zagrapan), 41. K. Zagrapan (L. Zagrapan), 48. Letkovský (Kriš), 60. Bačinský (Letkovský)


    FBC Skalica: Vymyslický (Šubin) – Mráz, Moravčík, Opavský, Helbich, Pekár, Kondla, Babiar, Vaško (C), Moravec, Pokovič, Hyža, Šiška, Hurban, Vogl, Štefanec
    FBC Predátor Sabinov: Gergelčík (Surmik) – Tomko, Ivan, Perháč, L. Zagrapan (C), Bačinský, K. Zagrapan, Letkovsky, Falat, Žihala, Imrich, Kriš, Mihalik, Letkovský
    bahis siteleri