Skalica – Sabinov 14:6 (kon.) | Záhorská Bystrica – Prešov 7:6 (po pr.) | Košice – Hurikán Bratislava 9:10 (kon.)
Žilina – M-Šport Trenčín 4:3 (kon.) | Florko Košice – Lido Bratislava 6:5 (po pr.) | Nižná – ŠK 1. FBC Trenčín 7:9 (kon.)
konec
ATU Košice
9:10 (3:4, 5:4, 1:2)
VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava
sk Neděle 14.02.2016, 11:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Koniec zápasu. (13:13:08)
     
    58:42
    Na trestnú lavicu mieri aj Matúš Bučák – nedovolená vzdialenosť.
     
    57:21
    Na trestnú lavicu by si mal ísť posedieť gólman Košíc Dominik Turek za hru na zemi.
     
    49:39
    Hurikán Bratislava dal gól!

    V poslednej tretine už ide o veľa vedia to aj hostia, ktorým sa teraz podarilo znovu ujať vedenia a na svetelnej tabuli svieti 10:9 v prospech hostí. Gól sa teraz podarilo streliť PETROVI NEHILOVI. Asistenica: Tomáš Škarupa.
     
    43:19
    ATU Košice dali gól!

    Netrvá však dlho a Košice znovu zrovnávajú. Sledujeme naozaj vyrovnané stretnutie o čom svedčí aj stav 9:9. O deviaty gól ATU Košíc sa postaral MICHAL PAŽÁK Po prihrávke Jozefa Halása.
     
    40:54
    Hurikán Bratislava dal gól!

    Úvod poslednej tretiny patrí Bratislave, ktorej sa znovu podarilo ujať vedenia. Tento raz to je zásluhou LUKÁŠA MIŠČÍKA, ktorý sa pred bránkou Košíc nemýlil. Asistencia: Dávid Benedig.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    37:04
    Hurikán Bratislava dal gól!

    Bratislavčania mali k dispozícii trestné strieľanie. Zodpovednosť zobral na svoje triko TOMÁŠ ŠKARUPA, ktorému sa v nájazde podaril zdolať gólmana Košíc a Tomáš tak dokonal svoj hattrick.
     
    36:33
    ATU Košice dali gól!

    Košice však v plnom počte ani nie o tridsať sekúnd neskôr opäť vedú. Presný zásah si pripisuje MICHAL CHUDINA po prihrávke Adriána Szabá.
     
    36:07
    Hurikán Bratislava dal gól!

    Bratislavčania samozrejme využívajú aj druhú presilovku stretnutia a strieľajú dorovnávajúci gól. TOMÁŠ ŠKARUPA potrestal vylúčenie na domácej strane. Asistencia: Miščík.
     
    35:49
    Na trestnú lavicu si ide posedieť domáci kapitán Patrik Pelegrin za sekanie.
     
    32:26
    Hurikán Bratislava dal gól!

    Hurikán Bratislava strieľa kontaktný gól. O tento kúsok sa postaral samotný kapitán hostí JÁN PURC. Jedná sa o jeho druhý zásah v tomto stretnutí. Asistencia: Matúš Bučák.
     
    27:51
    ATU Košice dali gól!

    A už je to o dva góly. Hurikán Bratislava teraz trošku zaspal a ATU Košice to využili. O siedmy gól domácich sa postaral JOZEF HALÁS po prihrávke kapitána Patrika Pelegrina.
     
    26:54
    ATU Košice dali gól!

    Konečne sa ujali vedenia aj domáci hráči. Po prihrávke Martina Knutelského sa k loptičke dostal KAMIL NAVRÁTIL. Kamil nedal gólmanovi hostí šancu a dostáva Košice do vedenia.
     
    25:17
    ATU Košice dali gól!

    ATU Košice však rýchlo odpovedajú a znovu zrovnávajú. Aj na strane domácich sa po tomto góle objavil prvý dvojgólový strelec a je ním JOZEF HALÁS po prihrávke Michala Hostinského.
     
    24:41
    Hurikán Bratislava dal gól!

    Kapitán hostí Ján Purc si pripísal asistenciu po prihrávke TOMÁŠOVI ŠKARUPOVI. Tomáš sa nemýlil a pripisuje si tak svoj druhý gól v tomto stretnutí.
     
    20:49
    ATU Košice dali gól!

    Košice v úvode druhej tretiny zrovnávajú na 4:4 a my začíname od začiatku. Gól si na svoje konto pripisuje JOZEF HALÁS. Asistencia: Michal Pažák

    Patrik Ondrovič

    Branky a nahrávky: 2. Kročko (Kerekeš), 9. Pažák (Halás), 12. Szabó (Kerekeš), 21. Halás (Pažák), 26. Halás (Hostinský), 27. Navrátil (Knutelský), 28. Halás (Pelegrin), 37. Chudina (Szabó), 44. Pažák (Halás) – 2. Miščík (Belko), 8. Ferenc (vla.), 12. Purc (Bučák), 16. Škarupa (Bučák), 25. Škarupa (Purc), 33. Purc (Bučák), 37. Škarupa (Miščík), 38. Škarupa (TS), 41. Miščík (Benedig), 50. Nehila (Škarupa)


    ATU Košice: Turek(Palko) – Dudovič, Turcsányi, Šefčík, Pelegrin (C), Tóth, Kerekeš, Pažák, Daru, Knutelský, Talarovič, Hostinský, Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferenc, Navrátil, Németh.
    VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava: Bortlík(Menczer) – Čachan, Máder, Liszkay, Purc (C), Nehila, Škarupa, Benedig, Bučák, Miščík, Raus, Belko.
    bahis siteleri