Skalica – Sabinov 14:6 (kon.) | Záhorská Bystrica – Prešov 7:6 (po pr.) | Košice – Hurikán Bratislava 9:10 (kon.)
Žilina – M-Šport Trenčín 4:3 (kon.) | Florko Košice – Lido Bratislava 6:5 (po pr.) | Nižná – ŠK 1. FBC Trenčín 7:9 (kon.)
konec
FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina
4:3 (0:1, 1:0, 3:2)
M-Šport Salming Team Trenčín
sk Neděle 14.02.2016, 14:00Slovenská Salming extraliga mužů
     
    Máme tu koniec zápasu, Trenčanom sa už v samom závere vyrovnať nepodarilo a spod Dubňa odchádzajú bez bodu. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok víkendu. (15:59:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:46
    Žilinčania si štrnásť sekúnd pred sirénou komplikujú cestu za víťazstvom. Budú sa totiž musieť brániť, dvojminútový trest za zlé striedanie si odsedí Jaroslav Málus.
     
    59:01
    Začala sa poslendá minúta riadnej hracej doby tohto zápasul. Hostia robia všetko pre to, aby sa im podarilo vyrovnať.
     
    58:30
    Žilina dala gól!
    Domáci florbalisti skórujú v predposlednej minúte riadnej hracej doby a dostávajú sa do vedenia 4:3! Postaral sa o to MICHAL MIŠKE. Asistencia: Daniel Baránek.
     
    55:00
    Čas na svetelnej tabuli opäť neúprosne pokročil a skóre je stále vyrovnané. Zdá sa, že kto strelí najbližší gól, bude mať veľmi blízko k triumfu.
     
    52:48
    Za nami je už aj druhá minúta trenčianskeho oslabenia. Žilina ju nevyužila a hostia môžu hrať v plnom počte, no bez Pavla Heleša, ktorého osobný trest pokračuje.
     
    51:48
    Polovica trenčianskeho oslabenia je minulosťou a hostia neinkasovali. Stav je stále vyrovnaný 3:3.
     
    50:48
    Hosťujúci Pavol Heleš po góle zrejme zbytočne diskutoval s rozhodcom a za nešportové správanie inkasuje trest 2+10 minút.
     
    50:48
    Žilina dala gól!
    Zápas naberá rýchly spád a skóre je opäť vyrovnané! Postaral sa o to domáci MARTIN TRÚNEK. Asistencia: Martin Veneny.
     
    50:00
    V prvej desaťminútovke tretej tretiny sme videli viac gólov než v predchádzajúcich dvoch tretinách dohromady. Výsledkom je, že Trenčín sa druhýkrát v dueli ujal vedenia o jeden presný zásah.
     
    49:17
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!
    Hosťujúci kapitán JURAJ MATEJKA opäť využil prhrávku rovnakého asistenta a skóruje druhýkrát v zápase, čím zároveň posiela Trenčanov po druhý raz do vedenia. Asistencia: Peter Heleš.
     
    47:42
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!
    Hostia presilovku nevyužili, ale skórujú krátko po jej skončení! Postaral sa o to JURAJ MATEJKA a skóre je tak opäť vyrovnané. Asistencia: Peter Heleš.
     
    45:06
    Ubehla aj druhá polovica Lelákovho trestu a hostia gól nedali. Žilina početnú nevýhodu ubránila a pokračuje v plnom počte.
     
    44:06
    Trenčania majú za sebou prvú minútu presilovky, ale skórovať sa im zatiaľ nepodarilo a na žilinskej palubovke prehrávajú najtesnejším možným rozdielom.
     
    43:06
    Žilinčania by však teraz o svoj náskok mohli rýchlo prísť. Budú sa totiž brániť, na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za bránenie v hre Richard Lelák.
     
    41:35
    Žilina dala gól!
    Rýchly úvod v podaní domácich hráčov, ktorí otáčajú skóre vo svoj prospech! Postaral sa o to MARTIN GRLICKÝ. Asistencia: Jakub Chládek.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj druhá dvadsaťminútovka priniesla iba jeden presný zásah, ale tentokrát do trenčianskej siete. Skóre je tak pred prestávkou vyrovnané.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Hrin (Lelák), 42. Grlický (Chládek), 51. Trúnek (Veneny), 59. Miške (Baránek) – 4. Žilinský (Múčka), 48. Matejka (Pe. Heleš), 50. Matejka (Pe. Heleš)


    FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina: Turiak (Kružel) – Grlický, Francl, Hruška, Trúnek, Hrin, Veneny (C), Galovič, Baránek, Masarovič, Málus, Lelák, Hrin, Petrovič, Chládek, Kubička, Kozaňák, Miške
    M-Šport Salming Team Trenčín: Melicher (Žákech) – Majtejka (C), Peter Heleš, Pavol Heleš, Klapita, Žilinský, Múčka, Mandinec, Machara, Dávidek, Seewald, Mikolaj

    Rozhodčí: Minarčik, Vybíhal
    bahis siteleri