Vítkovice – Pardubice 6:4 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.) | Liberec – Sparta 2:5 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:2 (0:1 po s.n.) | Kometa Brno – Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Třinec 3:2 (kon.)
K. Vary – Chomutov 1:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 19.02.2016, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:56 Daniel RÁKOS - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    No vida, Ocelářům stačilo ze třetí třetiny pouhých 56 sekund a ze zápasu dělají drama! Tomáš Plíhal od modré čáry nahodil puk na Svobodu, před kterým operoval DANIEL RÁKOS. Šikovnou tečí sklepl puk do země a černá guma se mezi betony padajícího gólmana dostala až do sítě. Je to 3:2! Asistence: Tomáš Plíhal.
    27:50 Antonín HONEJSEK - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, tak to je neuvěřitelné! Čepice létají na led, protože hradecký stadion sleduje obrovskou one-man show v podání ANTONÍNA HONEJSKA! Hradecký útočník převzal na útočné modré přihrávku od Bednáře, na Hamerlíka ujížděl sám a vykoupal ho forhendovou kličkou do prázdné brány. Honejsek stihl čistý hattrick za 5 minut a 5 sekund a Hradec vede 3:1! Asistence: Jaroslav Bednář.
    24:31 Antonín HONEJSEK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    24:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecký forčeking donutil rozehrávající Oceláře k chybě a domácí hokejisté rychle otáčejí skóre zápasu! Červený zabojoval u mantinelu a nahrál Ihnačákovi. Ten byl faulován, ovšem jeho práci dokonal ANTONÍN HONEJSEK. Napoprvé ještě jeho střelu fantasticky vychytal Hamerlík, ale na dorážku už neměl ve své ležící pozici sebemenší nárok. Druhý gól Honejska za necelé dvě minuty – 2:1! Asistence: Brian Ihnačák, Rudolf Červený.
    22:45 Antonín HONEJSEK - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to bylo hodně rychlé a Hradec Králové z přesilovky srovnává gólový účet zápasu! Jaroslav Bednář střílel od modré, Hamerlík nic neviděl a puk jenom vyrazil před sebe. Tam čekal Dej, který ho okamžitě přisunul do strany ANTONÍNU HONEJSKOVI, a ten kotouč snadno zametl do prázdné branky – 1:1! Asistence: Rastislav Dej, Jaroslav Bednář.
    17:03 Zbyněk IRGL - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nejen do bezpečí, třinečtí hokejisté díky svému kapitánovi otevírají skóre utkání! ZBYNĚK IRGL dostal ve středním pásmu nahrávku od Draveckého a pak se s tím nepáral. Vydal se do pásma po levé straně, udělal kličku na tu pravou a z dobré pozice pak vyslal nádhernou střelu do Svobodova protipohybu. Hradecký gólman se po ní natahoval marně – 0:1! Asistence: Vladimír Dravecký, Richard Stehlík.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 23. Honejsek (Dej, Bednář), 25. Honejsek (Ihnačák, Červený), 28. Honejsek (Bednář) – 18. Irgl (Dravecký, Stehlík), 41. Rákos (Plíhal)


    Mountfield HK: Svoboda (Veselý) – Pláněk, Plášil, K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Hronek – Köhler, Bednář "C", Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Kudrna, Knotek, Šimánek – Bulík, Vantuch, Courchaine. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Nosek, Linhart, M. Doudera, Galvas, Slovák, Jank, Stehlík – Irgl "C", Kopecký, Dravecký – Rákos, Plíhal, Svačina – Tybor, Polanský, Adamský – Matuš, Hrabal, Jašek. Trenéři: René Mucha a Jiří Dopita.

    Rozhodčí: Fraňo, Horák – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 5187
    bahis siteleri