Vítkovice – Pardubice 6:4 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 4:5 (po pr.) | Liberec – Sparta 2:5 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:2 (0:1 po s.n.) | Kometa Brno – Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Třinec 3:2 (kon.)
K. Vary – Chomutov 1:6 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
4:5 (0:1, 2:1, 2:2 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 19.02.2016, 17:30Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:02 Jakub KLEPIŠ - 4:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    61:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vyšachování obrany domácího celku. Trončinský po sérii přesných přihrávek poslal puk na volného JAKUBA KLEPIŠE, pro kterého nebyl problém poslat puk takřka do odkryté domácí branky. Verva tak měla na dosah výhru za tři body, ale nakonec odejde pouze s bodem jedním. Asistence: Marek Trončinský.
    58:53 Matěj STŘÍTESKÝ - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už ale musel Petrásek inkasovat. Marek Trončinský našel svou přihrávkou MATĚJE STŘÍTESKÉHO, který prudkou ránou z vrcholu levého kruhu propálil Petráska. Hosté tak svou powerplay 6 na 3 dokázali dokonale využít. Asistence: Marek Trončinský.
    57:03 Rostislav MARTYNEK - 4:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    57:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se už domácím podařilo znovu skórovat a jednobrankový náskok tak má Verva znovu zpátky. Robin Hanzl se snažil dorážet puk těsně před brankou hostů, to se mu ale nepovedlo. Následně se dostal znovu ke kotouči, který poslal doprostřed kruhů, tam si ho převzal ROSTISLAV MARTYNEK a z otočky trefil přesně pravý horní růžek mladoboleslavské klece. Domácí tak opět vedou a zimní stadion Ivana Hlinky bouří. Asistence: Robin Hanzl, Michal Trávníček.
    52:13 Lukáš PABIŠKA - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    52:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno. Tentokráte srovnávají hosté, kteří se dostali do slibné střelecké pozice. David Výborný našel ještě lépe rozjetého LUKÁŠE PABIŠKU, který z levé strany poslal puk za záda bezmocného Michaela Petráska. Začíná se tak znovu od začátku. Jako už potřetí v tomto dnešním utkání. Asistence: David Výborný, Marek Trončinský.
    40:59 Miloslav HOŘAVA - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí Verva jde poprvé v tomto utkání do vedení. Vhazovalo se v pásmu Mladé Boleslavi, když buly vyhrál Kamil Piroš. Ten okamžitě poslal puk na vrchol pravého kruhu MILOSLAVOVI HOŘAVOVI a ten z okamžité střely propálil vše, co mu stálo v cestě. Rittich tak musí lovit puk ze své sítě dnes již potřetí. Asistence: Kamil Piroš.
    29:31 Radek DUDA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí hokejisté ještě v téže přesilové hře znovu srovnávají nepříznivý stav. Na pravý kruh se dostal RADEK DUDA, jenž zužitkoval přihrávku od Kamila Piroše a nechytatelnou střelou dokázal prostřelit Ritticha. Opět se bude začínat znovu od začátku. Asistence: Kamil Piroš.
    28:56 Marek TRONČINSKÝ - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru hrála Verva, ale do šance se ve vlastním oslabení dostali hosté. Tomáš Hyka vybojoval u levého mantinelu kotouč, poslal ho poté na MARKA TRONČINSKÉHO, jenž z pravého kruhu poslal puk do pravé horní části Petráskovy svatyně. Hosté tak jdou znovu do vedení, a to ve vlastním oslabení. Asistence: Tomáš Hyka.
    25:46 Viktor HÜBL - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní si vše domácí útočník vynahradil. Filip Pavlík velmi dobře viděl najíždějícího VIKTORA HÜBLA, který převzal kotouč v prostoru mezi kruhy, odkud vyslal nechytatelnou střelu na branku Boleslavi, se kterou Rittich nemohl vůbec nic dělat. Verva tedy vyrovnává a dá se očekávat i její zvýšený tlak po vstřeleném gólu. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Filip Pavlík, František Lukeš.
    02:37 David VÝBORNÝ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se velmi brzy ujímají vedení. Marek Trončinský nahodil kotouč od modré čáry před branku, kde byl puk tečován, ale u levé tyčky Petráska ho dokázal vyštourat DAVID VÝBORNÝ, který poté objel branku a bez problémů do ní dokázal zasunout kotouč. Petrásek se nestihl vrátit, aby jeho snahu pokryl. Bruslaři si berou jednobrankový náskok. Asistence: Marek Trončinský, Lukáš Pabiška.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 26. Hübl (Pavlík, Lukeš), 30. Duda (Piroš), 41. Hořava (Piroš), 58. Martynek (Hanzl, Trávníček) – 3. Výborný (Trončinský, Pabiška), 29. Trončinský (Hyka), 53. Pabiška (Výborný, Trončinský), 59. Stříteský (Trončinský), 62. Klepiš (Stříteský, Trončinský)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Řehoř) – Kubát, Pavlík, Gula, Pavelka, Frolo, Chaloupka – Lukeš, Hübl, Gerhát – Trávníček, Hanzl, Martynek – Hořava, Piroš, Duda – Doležal, Reichel, Jurčík – Válek
    BK Mladá Boleslav: Rittich (Růžička) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Holub, Ovčačík, Rýgl – Jarůšek, Výborný, Pabiška – Klimenta, Urban, Pacovský – Hyka, Klepiš, Lenc – Bárta, Hruška, Kubica

    Rozhodčí: Hribik, Pavlovič – Jelínek, Zíka

    Diváci: 5111
    bahis siteleri