HC Plzeň – Chomutov 5:4 (nedohr.) | Vítkovice – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Sparta 5:2 (kon.)
Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
nedohráno
HC Plzeň 1929
5:4 (1:3, 4:1, -:-)
Piráti Chomutov
Pátek 19.02.2016, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla ukázková akce hned po vhazování! Velká vzpruha pro hostující tým. Tom Polák vyhrál buly přímo na hokejku FILIPA KRIVOŠÍKA, který bez váhání vypálil. Jonáš Štekr ani nestihl zareagovat, nádherná branka Pirátů! Asistence: Tom Polák a Jiří Tupý.
     
    34:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla nádhera v podání domácích útočných opor! Petr Kodýtek přenechal v útočném pásmu kotouč z trestné lavice navrátivšímu Filipu Suchému, který ho po řadě kliček poslal na VÁCLAVA KRLIŠE. Ten ze své hokejky vypustil nechytatelnou střelu zápěstím, je to 5:3! Asistence: Filip Suchý a Petr Kodýtek.
     
    31:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ano, podařilo se! Domácí dokonávají obrat. V zápase prohrávali již o dva góly, ale nyní vedou! Jan Walter nahodil kotouč od modré čáry před bránu, kde s k dorážce dostal FILIP KOKOŠKA, jenž už černý kus pryže dokázal dopravit do klece! Asistence: Tomáš Vracovský a Jan Walter.
     
    27:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nyní už to domácímu celku vyšlo a máme vyrovnáno, 3:3! Po neúspěšné akci Filipa Kokošky vedené po levém křídle se k dorážce dostal JIŘÍ STRÁSKÝ, který zachoval klidnou hlavu a bekhendem hodil kotouč do brány! Asistence: Filip Kokoška a Tomáš Vracovský.
     
    24:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš! Staré známé hokejové pravidlo opět nabylo reality. U pravé tyče se nyní v dobré šanci zjevil PETR KODÝTEK, který procedil kotouč do brány za záda Štěpána Lukeše! Indiáni snižují. Asistence: Filip Suchý a David Kvasnička.
     
    18:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle se hostům opravdu podařilo! Jiří Tupý nahazoval do předbrankového prostoru, kam si krásně sjel FILIP KRIVOŠÍK, jenž šikovně tečoval puk mimo dosah Jonáše Štekra! Chomutovští se tak dostávají do vedení o dvě branky, Krivošík navíc vstřelil svou dvacátou branku v této sezoně! Asistence: Jiří Tupý a Jakub Hierman.
     
    16:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak tuhle branku si domácí brankář za rámeček zřejmě nedá. Hostující obránce JAKUB MELIŠKO se nyní obtočil okolo klece a našel mezírku mezi bruslí a domácí bránou, Chomutov se tedy znovu dostává do vedení! Asistence: Josef Rindoš.
     
    08:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale máme vyrovnáno! Václav Krliš v útočném pásmu přetlačil Meliška, nahrál na PETRA KODÝTKA, který vystřelil zápěstím. Jeho pokus proklouzl Lukešovi mezi betony, domácí se tedy mohli poprvé zaradovat! Asistence: Václav Krliš a Filip Suchý.
     
    07:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov se usadil v útočném pásmu a ujímá se vedení! Po pěkném průniku nahrával Páleník na JAROSLAVA BENDU, jehož první pokus se neujal. O chvíli později dostal možnost reparátu, čehož dokonale využil – prostřelil Jonáše Štekra a otevřel skóre zápasu! Asistence: Adam Kellerstein a Martin Tůma.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 9. Kodýtek (Krliš, Suchý), 25. Kodýtek (Suchý, Kvasnička), 28. Stráský (Kokoška, Vracovský), 32. Kokoška (Vracovský, Walter), 35. Krliš (Suchý, Kodýtek) – 8. Benda (Kellerstein, Tůma), 17. Meliško (Rindoš), 19. Krivošík (Tupý, Hierman), 39. Krivošík (Polák, Tupý)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kvasnička, Polívka, Kaňák, Walter "A", Pokorný – Petráš, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Krliš "C", Hajšman, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý "A", Stráský. Trenér: David Bruk.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Meliško, Páleník "C", Hierman, Cestr "A", Hlaváček, Lidák, Benda – A. Macháček, Krivošík, Dimitrov, Tůma, Adámek, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Polák, Strunz "A". Trenér: Robert Kaše.

    Rozhodčí: Sýkora – Malý, Šimán

    Diváci: 50
    bahis siteleri