Jihlava – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 0:5 (kon.)
Zlín – Mountfield HK 2:1 (2:1 po s.n.) | HC Plzeň – HC Litvínov 7:2 (kon.) | Třinec – Liberec 4:3 (kon.)
K. Vary – Chomutov 2:6 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 5:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:2 (2:1, 5:1, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 20.02.2016, 13:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu druhého autora hattricku, kdyby fanoušci nějaké měli, tak jistě lítají čepice na led! ŠIMON PETRÁŠ obdržel přihrávku od Milana Švarce do předbrankového prostoru a střelou zápěstím mezi betony překonal Šimona Sklíbu! Asistence: Milan Švarc.
     
    35:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Se štěstím, ale přeci jen! Domácí celek teď předvedl nádhernou kombinační akci, když Lukáš Kaňák nahrál Milanu Švarcovi, který poslal puk na levé křídlo ŠIMONU PETRÁŠOVI. Ten v ještě lepší pozici našel Jakuba Vavřičku, který se ale neprosadil. Poté se domácí hráč s číslem osm na zádech dostal ke kotouči znovu, tentokráte vzal odpovědnost na sebe a dobře udělal – 6:2! Asistence: Jakub Vavřička a Milan Švarc.
     
    33:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná početní výhoda je využita! Josef Stříbrný vystřelil z prostoru kruhu pro vhazování, na brankovišti se poté díky skvělé aktivitě prosadil po řadě dorážek důrazný MARTIN HAVELKA! Litvínov snižuje na rozdíl tří branek. Asistence: Josef Stříbrný a Petr Ujfaluši.
     
    28:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni skórují i ve vlastním oslabení, brankář Sklíba zatím z dvou střel inkasoval dva góly! To je velká rána pro hosty. Do samostatného úniku se dostal LUKÁŠ VLČEK, který střelou zápěstím dává již na 5:1! Bez asistence.
     
    25:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hodně nepříjemný úvod pro brankáře Šimona Sklíbu, který hned první střelu nedokázal zachytit! Na pravé křídlo obdržel krásnou přihrávku ŠIMON PETRÁŠ, jehož skvěle umístěnou ránu ani brankář Litvínova moc neměl šanci zlikvidovat! Asistence: Petr Kodýtek a Lukáš Kaňák.
     
    25:13
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní one-man show v podání FILIPA SUCHÉHO, máme tu hattrick! Domácí útočník s číslem 24 vystihl rozehrávku Patrika Spěšného, kterého si posléze, včetně obránce, krásně ukličkoval a navýšil na 3:1! Bez asistence.
     
    17:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Autor hattricku z minulého utkání JOSEF STŘÍBRNÝ toho moc nepotřeboval vymýšlet, nekompromisní střelou zápěstím mezi betony Jonáše Štekra snižuje na 1:2 z pohledu Litvínova!
     
    11:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí vedou o dvě branky a znovu u toho bylo elitní komando! Střelu Petra Kodýtka z mezikruží Patrik Spěšný udržet nedokázal, ke kotouči se na brankovišti tedy dostal nejproduktivnější hráč soutěže FILIP SUCHÝ, který dává svou druhou branku v utkání! Asistence: Petr Kodýtek.
     
    00:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo velice rychlé! Plzeňané se hned z první útočné akce ujímají vedení. Jan Walter nahodil puk před branku a ten se k překvapení všech díky teči FILIPA SUCHÉHO zjevil až za brankářem Patrikem Spěšným! Asistence: Jan Walter a Petr Kodýtek.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 1. Suchý (Walter, Kodýtek), 12. Suchý (Kodýtek), 26. Suchý, 26. Petráš (Kodýtek, Kaňák), 29. Vlček, 36. Petráš (Vavřička, Švarc), 38. Petráš (Švarc) – 18. Stříbrný (TS), 34. Havelka (Stříbrný, Ujfaluši)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kvasnička, Polívka, Kaňák, Walter "A", Pokorný – Petráš, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Krliš "C", Hajšman, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý "A", Stráský. Trenér: David Bruk.
    HC Litvínov: Spěšný (od 26. Sklíba) – Brejžek, Březák, Šíp, Šefl, Franc, Jonák – Havelka, Šimeček "C", Stříbrný, Drašar, Ujfaluši "A", Jícha, Schmidmayer, Bárdoš, Chmelař. Trenér: Robert Reichel.

    Rozhodčí: Svoboda – Rubáš, Tvrdík

    Diváci: 70
    bahis siteleri