New Jersey – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 2:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 20.02.2016, 18:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy u konce a my sledovali velice atraktivní hokej, protože hosté nakonec po přestřelce vyhráli 2:4! V poslední třetině sice branka nepadla, ale domácí si vyhrát nezasloužili, protože zahodili spoustu dalších šancí na zdramatizování zápasu. Já se tedy pro dnešek loučím, děkuji za pozornost a přeji Vám hezký zbytek víkendu! (21:18:33)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Domácí už hrají bez gólmana, ale k ničemu jim to není, protože Tampa dobře brání a zápas za půl minuty bude definitivně končit!
     
    58:38
    Opět musel bystrost prokázat hostující gólman, který mrskl lapačkou a puk vykryl – vypadá to, že dnes to bude pro Tampu za tři body.
     
    57:57
    Stále je tu velký tlak Tučňáků, kteří se snaží o aktivní hru až do samého konce, na zemi ale byl opět Bishop a i další ránu kryl.
     
    56:35
    Hosté se stále drží, protože se hraje ve středním pásmu a Pittsburgh se nemůže dostat do velkého tlaku – času je pak velice málo.
     
    55:29
    Další práci měl po drobném oddechu Bishop, nakonec ale zvládl střelu vyrazit za sebe a Tampa se tak stále drží.
     
    54:34
    Uvidíme, co z toho bude, protože domácí se stále brání a čas pořád ubývá, takže Tampa se nikam nežene a snaží se hrát hlavně na čas.
     
    53:39
    Stále platí, že útoč Tampa, ale na zemi byl včas připraven Zatkoff, který celou akci zastavil a drží tak Penguins ve hře!
     
    52:53
    Hosté tak mají přesilovku a snaží se utkání rozhodnout, domácí se ale velice dobře brání a zatím jim nedovolují žádnou šanci.
     
    51:54
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 4 min., nebezpečná výstroj).
     
    51:28
    Zatím se hosté stále brání, ale ojediněle se dostali i do jedné šance, tu měl na holi Callahan, z úhlu ale nepřesnou střelou bránu neohrozil.
     
    51:05
    Bishop je dnes vážně neskutečný a teď byl opět včas na zemi, takže zamezil Penguins v další velké šanci.
     
    50:40
    V obrovské šanci se ocitl z ničeho nic Kessel, který byl zcela sám před Bischopem, ale ten ho úžasným zákrokem betonem opět vychytal!
     
    49:57
    A po dalším zákroku hostujícího gólmana je tu další bitka, jakoby to domácím už dnes nestačilo.
     
    49:39
    Po hodně dlouhé době se dostala dopředu i Tampa, která se snažil ohrozit Zatkoffa ale marně, takže puk mají zpátky domácí.
     
    48:31
    Hraje se pořád před bránou Bishopa, který musí být v neustálé permanenci, ale teď momentálně žádnou bezprostřední práci neměl.
     
    47:46
    Hra je ale zase zastavena, takže domácí celek musí znovu začínat od začátku – Tampa se k ničemu sice nedostala, ale velice dobře brání.
     
    47:25
    Hra je opět přerušena, protože už po nespočetněkráté musel na zem úžasný Bishop a dokázal tvrdé nahození na jeho bránu chytit a udržet.
     
    47:01
    Opět to zkoušel dopředu domácí celek, který ale byl uvězněn v rohu kluziště a hosté tak ušetřili další vteřiny, takže je vidět, jak hodně na čas teď hrají.
     
    45:39
    Pittsburgh to zkouší stále směrem dopředu, ale teď se dostal pouze k nepřesné ráně Kessel, takže Tampa může zůstat prozatím v klidu.
     
    45:01
    Nakonec musel Bishop vytáhnout zákrok, který byl ale dostatečně kvalitní a zamezil tak nebezpečí ze strany domácích.
     
    44:09
    Zatím není ve třetí třetině k vidění moc pohledný hokej, protože oba celky jsou celkem výrazně nepřesné a vypadá to tak skoro, že se Tampa bude soustředit pouze na vymazání útočníku Penguins.
     
    43:17
    Na druhou stranu se naopak hnal Brown, po jehož akci pálil od modré tvrdou ránu Nesterov, ale Zatkoff byl na místě a puk vyrazil mimo!
     
    42:35
    Zatím je Pittsburgh celkem logicky tím lepším celkem v poslední periodě, ale zatím nemusel Bishop předvést nějaký úžasný zákrok – domácí mají celkem zásadní problémy s rozehrávkou.
     
    41:55
    K zajímavému pokusu se dostal po dobré akci Pouliot, který prověřil pozornost Bishopa, ale nakonec tu po další akci je zakázané uvolnění Tučňáků.
     
    40:37
    Domácí se snaží hrát aktivně a dostat se tak zpátky do zápasu, ale mají to těžké, protože Tampa vstoupila do třetí třetiny s jediným cílem – udržet svůj nadějný náskok!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina je za námi a my v ní viděli další čtyři góly, dva na každé straně, takže zůstalo dvoubrankové vedení Tampy! Ta nejprve šla po střele od modré Carleho do vedení 3:0, poté ale dokázal hezkým únikem v oslabení korigovat Kuhnhackl! To ale hosty nezastavilo, protože se dostal k nebezpečné ráně Johnson a nemýlil se! Poté ale ještě dokázal korigovat a vrátit tak domácí do zápasu svoji střelou Wilson – dokáží Tučňáci dokonat velkou stíhací jízdu a srovnat?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    K další velké příležitosti se dostal Crosby, který se pokusil vypálit v záklonu, Bishop ale byl u své tyče včas a dokázal tvrdý puk vyrazit mimo!
     
    38:55
    Kessel se dostal po obřím tlaku v přesilovce 5 na 3 do šance, ale jeho rána z levého kruhu byla na poslední chvíli před Bishopem sražena kamsi nad, takže Pittsburgh musí začít od znova.
     
    38:17
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Andrej Šustr – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:59
    Domácí tak mají dobrou šanci ještě snížit, ale budou to mít ještě složité, protože přeci jen vedení o dvě branky je pro Tampu velice výhodné.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Braydon Coburn – 2 min., hákování).
    36:01 Scott WILSON - 2:4
     
    36:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale nakonec je přeci jen sníženo, protože se Rust dostal dopředu a dokázal po kličce do strany vypálit na Bishopa, který ale jeho ránu vyrazil pouze křížem k volnému SCOTTU WILSONOVI, jenž se s ničím nepáral a poslal puk tvrdou ránou do odkryté části brány! Asistence: Bryan Rust, Kris Letang.
     
    35:45
    Zatím se Tampa dobře brání a chce toto skóre asi udržet až do poločasu, na což má dobrou šanci, protože Pittsburgh má problém se dostat dopředu.
     
    35:17
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Phill Kessel – 2 min., hákování).
     
    34:42
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Ondřej Palát – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:29
    Hra je teď celkem rozháraná a je celkem často přerušena, takže sledujeme hodně nepřesný hokej, který ale má svoji kvalitu a Tampa vede celkem zaslouženě.
     
    33:59
    Penguins se sice snaží, ale puk na Crosbyho byl celkem nepřesný, takže všechny přelétl a skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    33:08
    Teď už to vážně vypadá, že domácí celek to bude mít těžké, protože tato branka mu zcela podkopala morálku a nevypadá to pro ně dobře.
    31:53 Tyler JOHNSON - 1:4
     
    31:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesně to, o čem jsem psal! Tampa opět dává gól z ničeho. U mantinelu vybojoval puk Audy-Marchessault, který ho posunul do strany na Paláta , jehož pas před prázdnou bránu nemohl nezužitkovat TYLER JOHNSON! Ten jenom doklepl puk do prázdné brány a zakončil tak krásnou akci hostujícího celku! Asistence: Ondřej Palát, Jonathan Audy-Marchessault.
     
    31:19
    Zatím nevím, co si o výkonu domácích myslet, protože se zatím dostávají více do šancí, ale stejně prohrávají o dvě branky – Tampa je vysoce efektivní a domácí naopak mají neproduktivní den.
     
    30:37
    Nakonec oba celky hrají v plném počtu hráčů, takže útočit mohli domácí, ale puk jim utekl a skončil až za bránou Zatkoffa.
     
    30:11
    A už jsou zase v sobě! Tentokrát vyprovokoval bitku domácí Kunitz, který srazil gólmana Bishopa a opět se bude vylučovat.
     
    29:28
    Ke střele se po kvalitní akci dostal z velkého záklonu Kunitz, ale jeho střela moc kvalitní nebyla, takže ji Bishop v klidu vyrazil.
     
    28:48
    Tampa se snaží hru uklidnit, protože moc dobře ví, že další gól v jejich sít by zápas hodně změnil. Uvidíme, jestli se domácím podaří ještě do poloviny zápas snížit.
     
    28:05
    Teď je hra pro změnu přerušena díky zákroku Zatkoffa, který už nějakou dobu práci neměl, ale teď si pohlídal v pohodě střelu jednoho z hostů.
     
    27:15
    Domácí to ale mají těžké, protože Tampa Bay brání velice dobře a hraje tvrdě, takže musí Pittsburgh volit zdlouhavou rozehrávku.
     
    26:39
    A najednou není zápas tak jasný, jak se možná zdál být, protože Penguins mají najednou chuť hrát a projevuje se to ve velkém útočném snažení domácích.
    25:35 Tom KÜHNHACKL - 1:3
     
    25:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale ve snaze jít za brankou se dostali hosté do nevýhodné situace, protože zcela sám jel po jejich chybě ze strany na Bishopa TOM KUHNHACKL, který udělal brankáři Tampy krásnou kličku a zkušeně puk zasunul pod břevno! Bez asistence.
     
    25:24
    Přesilovku tedy hraje Tampa, která se snaží utkání definitivně rozseknout, tak uvidíme, jestli se to povede!
     
    24:44
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Trevor Daley – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cedric Paquette – 2 min., hrubost).
     
    24:44
    A máme tu další bitku, kterou opět vyprovokovali domácí a je jasné, že se opět bude vylučovat!
     
    24:25
    Tampa je ale stále o něco lepším celkem, protože to vypadá, že Pittsburgh už to pro dnešek vzdal, takže se hraje pro hosty klidný hokej.
    23:14 Matthew CARLE - 0:3
     
    23:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak toto už je pro Penguins velice vážně a nevypadá to, že by mělo dojít k nějakému zvratu! Ke střele se po dobré práci Johnsona dostal o modré MATTHEW CARLE, který trefil přesně tu skrumáž před bránou, kterou chtěl a od nohy jednoho z domácích se puk odrazil mezi nohy zcela zaskočeného Zatkoffa! Bez asistence.
     
    22:40
    Na zem musel Bishop, střela ale jeho bránu nakonec těsně minula! Následně se dostal do ofsajdu Stamkos, takže je pískáno a hra je opět přerušena.
     
    22:16
    K dobré střele se dostal od modré hostující Coburn, ale jeho bomba byla jedním z bránících hráčů sražena nad do ochranné sítě!
     
    21:41
    Hagelin se dostal ke střele z nevýhodné pozice a na zem musel Bishop, ten si ale poradil a na druhou stranu se tak hnal Callahan – ten ovšem také ztroskotal na přesnosti svého brankářského protějšku.
     
    20:58
    Zatím tato třetina probíhá klidně a Tampa se soustředí hlavně na obranu, teď se ale musejí bránit i Tučňáci, protože dopředu jde Stamkos.
     
    20:25
    Hru 4 na 4, kterou započala druhá třetina, zahájili lépe domácí, kteří se dostali před bránu Tampy, ta ale z kontru donutila k zákroku pozorného Zatkoffa.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Třetina opět skončila bitkou za bránou agresivních Tučńáků, kteří se snaží vyvážit svůj frustrující výkon alespoň tvrdostí. Nic to ale neřeší a 0:2 je to jen díky jednomu muži, ten se jmenuje Bishop a stojí v bráně Tampy Bay. Ten totiž lapil všech 17 (!!) pokusů domácího celku, naopak Tampa z devíti pokusů udeřila dvakrát – nejprve puk poslal tvrdou ránou do brány Stralman, poté si přesnou dorážku připsal kapitán Stamkos! Tampa tak vede po první periodě 0:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Tyler Johnson – 2 min., hrubost).
     
    19:28
    Třetina bude za chvíli končit a oba celky se snaží ještě něco vymyslet, v posledních minutách jsou ale lepší domácí a vypadá to, že se budou pokoušet dát gól do šatny!
     
    18:59
    V další obrovské šanci se ukázal Hornqvist, který dorážel odražený puk do skoro prázdné brány, Bishop ale zareagoval a puk dokázal vyrazit mimo dosah útočícího hráče!
     
    18:14
    Na druhé straně se po delší době zapotil i Zatkoff, který padl na zem ale včas a svoji vyrážečkou dokázal puk poslat mimo svoji bránu!
     
    17:39
    A teď se z ničeho nic před gólmanem Tampy zjevil zcela osamocený Kessel, který ale ztroskotal opět na úžasném Bishopově reflexu – teď se roztáhl na čáře a puk na poslední chvíli vyrazil!
     
    17:24
    A další zákrok si musel připsat zatím výtečný Bishop, který musel krýt ránu z levého kruhu!
     
    16:40
    A teď se Penguins dostali do vážně velké šance, kterou měl na svědomí kapitán Crosby, ten ale zamířil ve vyložené pozici přesně do padajícího Bishopa, který puk vyrazil!
     
    16:01
    V této hře 4 na 4 je zatím o něco lepší domácí celek, který se teď usadil před bránou Tampy, ale Bishop byl ve všech případech na svém místě a puk dokázal dostat pryč.
     
    15:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Brown – 2 min., krosček).
     
    15:03
    A před bránou Pittsburghu je pořádně horko, bude se vylučovat a navíc tu byla k vidění bitka, kterou vyprovokoval právě tvrdý faul jednoho z Tučňáků.
     
    14:55
    Tak teď byla Tampa v obří šanci, když se zcela sám zjevil v mezikruží Kučerov, ale Zatkoff se úžasně přesunul a dokázal jeho gólovou ránu vyrazit!
     
    13:56
    Nakonec vážně přišlo větší nebezpečí před Zatkoffovou bránou, ovšem ten byl na zemi včas a sebral skákavou střelu!
     
    13:39
    Zatím se Tampě tato přesilovka moc nevede, protože v ní není schopna se dostat do tlaku, ten ale možná přijde teď.
     
    13:06
    Ve vlastním oslabení se ale dostal ke střele Letang, který ale pouze protáhl Bishopa, jenž střelu v pohodě chytil.
     
    12:59
    Hosté tak navíc ještě hrají přesilovku a mohou tak přidat další branku, ale zatím se Pittsburgh velice dobře brání a puk celkem pravidelně vyhazuje.
     
    12:36
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2 min., hrubost).
    11:20 Steven STAMKOS - 0:2
     
    11:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro domácí celek, protože Lightning dávají další branku v rychlém sledu a srážejí tak Penguins vaz! Ke střele od modré se totiž dostal Carle, jehož ránu sice dokázal s velkými obtížemi Zatkoff vyrazit, ale bylo to s pomocí tyče pouze ke STEVENU STAMKOSOVI, který prázdnou bránou pohrdnout nemohl! Asistence: Alex Killorn, Matthew Carle.
     
    10:45
    Nakonec se ke střele dostal celkem volný Dumoulin, ale jeho pokus nebyl moc přesný a Bishop ho vyrazil!
     
    10:05
    Zápas ale jde dál a Pittsburgh se bude pochopitelně pokoušel vyrovnat, ovšem zatím se neměl k žádné kloudné odpovědi, protože Tampa velice dobře brání.
    09:08 Anton STRALMAN - 0:1
     
    09:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak po velké šanci Penguins se nakonec prosazuje jejich soupeř, který z ničeho nic dává gól a jde tak v Consol Energy Center do vedení! Puk se pro domácí celkem nešťastně dostal po dobré akci k nikým nehlídanému ANTONU STRALMANOVI, který se s ničím nepáral a poslal puk za bezmocného Zatkoffa! Asistence: Vladislav Namestnikov, Jonathan Audy-Marchessault.
     
    08:49
    V další akci se dostal ke střele těsně před bránou Kessel, který měl ideální pozici a nakonec se jeho rána odrazila od tyčky pryč!
     
    08:12
    Tučňáci ale hru už poněkud vyrovnávají, teď to zkoušel rychlým útokem Hornqvist, ale ke střele se nakonec vůbec nedostal.
     
    07:45
    Crosby opět zavážel puk před bránu Bishopa, nakonec dal puk za sebe, ale ten se mu nevrátil, protože hostující gólman byl z brány vyjetý rychle a puk schoval pod svým tělem!
     
    06:59
    Tampa je ale stále o něco lepší a chce se také dostat do první gólovky, ovšem má to těžké, proto Penguins brání ve velké počtu hráčů.
     
    06:41
    Dopředu se v kontru do první velké šance zápasu hnal Sidney Crosby, který zakončoval ale pod velkým tlakem a Bishop jeho pokus kryl! Nakonec Kanaďan posunul bránu a hra je tak přerušena.
     
    06:15
    Tampa to zkoušel středem, ale nakonec to skončilo pouze nepřesnou střelou, která byla odvrácena a dopředu mohou domácí.
     
    05:35
    Na zem musel i Bishop, ale opět neměl mnoho práce, protože střela o modré šla pouze doprostřed brány a on tak plynulým pohybem betonu vyrazil tuto ránu mimo!
     
    04:57
    Hra je po delší době konečně přerušena a domácí si tak mohou oddechnout, protože jejich sok je mírně zatlačil. Uvidíme, jestli po tom pasivním úvodu domácí přidají.
     
    04:08
    Ani Palát se nedostal moc daleko, protože sotva přejel modrou čáru, o puk přišel, ani Tučňáci si ale nepočínali lépe a hra se opět otáčí.
     
    03:19
    Zatím sledujeme celkem neurovnaný hokej, kde ani jeden z celků nemá výraznou převahu, takže oba gólmani mají zatím spíše lehké zákroky.
     
    02:29
    Z dálky to zkoušel Stamkos, ale nakonec jeho puk skončil až za bránou, kde byl Pittsburgh v přečíslení a projevilo se to ziskem puku pro domácí.
     
    01:42
    Kessel se snažil něco vymyslet na opačné polovině ledové plochy, ale nakonec uvízl pouze šikmo za bránou a jeho nahození Bishop v pohodě kryl.
     
    01:19
    Naopak na straně druhé se opět musel ukázat gólman Penguins, protože ped bránu se tlačil Boyle, ale domácí strážce svatyně puk udržel v lapačce!
     
    00:58
    Teď se bojovalo za bránou hostujícího celku, tedy Tampy Bay, ale zatím jsme střelu od Tučňáků neviděli.
     
    00:35
    První zákrok zápasu musel vytáhnout ze svého repertoáru Zatkoff, který šel na zem proti nahození obránců Tampy, ale moc práce neměl a puk zachytil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hraje se státní hymna USA, vypadá to, že za chvíli se zápas konečně dá do pohybu a my se dočkáme toho, kvůli čemu tady dnes jsme – pěkného hokeje.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Maatta, Letang, Dumoulin, Daley, Pouliot, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Cullen (A), Kessel – Kuhnhackl, Sundqvist, Rust – Wilson, Porter, Sheary

    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Šustr, Stralman, Carle, Coburn, Nesterov – Killorn, Stamkos (C), Callahan (A) – Palát (A), Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Brown – Condra, Boyle, Audy-Marchessault.
     
    Všechno, co bylo řečeno o umístění a sezóně u Pittsburghu, platí i u Tampy Bay, která se nachází jen o místo výše a to ještě pouze zásluhou lepšího skóre – mimo to odehrála o zápas více, ale jinak jsou statistiky obou celků vyrovnané. Tampa má skóre 155:144, takže se dá i na první pohled usoudit, že dnes půjde o extrémně vyrovnaný duel, který hodně napoví a rozložení karet a před nejdůležitější fází sezóny – před boji o tu nejcennější trofej!
     
    Domácí Tučňáci na tom jsou v letošním ročníku pofidérně, protože musejí do posledního dechu bojovat o postup do bojů o Stanley Cup! Po odehrání 56 zápasů se totiž pohybují na osmém místě tabulky a musí odrážet ataky konkurentů v boji o toto umístění – na něj jim zatím stačilo 66 bodů a skóre 148:144 Na Pittsburgh dotírají zezadu týmy New Jersey a Caroliny, o skóre před ním je pak právě jeho dnešní soupeř, Tampy Bay. Na rozestupu pouhých tří bodů jsou pak před touto dvojicí seřazeny celky Detroit, Bostonu a Islanders.
     
    Dobrý den, vítám Vás u přenosu ze zápasu americké NHL, která nabídne v netradičně brzký čas duel mezi Pittsburghem a Tampou Bay!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Kuhnhackl, 37. Wilson (Rust, Letang) – 10. Stralman (Namestnikov, Audy-Marchessault), 12. Stamkos (Killorn, Carle), 24. Carle, 32. Johnson (Palát, Audy-Marchessault)


    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Maatta, Letang, Dumoulin, Daley, Pouliot, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Cullen (A), Kessel – Kuhnhackl, Sundqvist, Rust – Wilson, Porter, Sheary
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Šustr, Stralman, Carle, Coburn, Nesterov – Killorn, Stamkos (C), Callahan (A) – Palát (A), Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Brown – Condra, Boyle, Audy-Marchessault
    bahis siteleri