New Jersey – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 2:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 20.02.2016, 18:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Další práci měl po drobném oddechu Bishop, nakonec ale zvládl střelu vyrazit za sebe a Tampa se tak stále drží.
     
    51:54
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 4 min., nebezpečná výstroj).
     
    50:40
    V obrovské šanci se ocitl z ničeho nic Kessel, který byl zcela sám před Bischopem, ale ten ho úžasným zákrokem betonem opět vychytal!
     
    49:57
    A po dalším zákroku hostujícího gólmana je tu další bitka, jakoby to domácím už dnes nestačilo.
     
    39:39
    K další velké příležitosti se dostal Crosby, který se pokusil vypálit v záklonu, Bishop ale byl u své tyče včas a dokázal tvrdý puk vyrazit mimo!
     
    38:55
    Kessel se dostal po obřím tlaku v přesilovce 5 na 3 do šance, ale jeho rána z levého kruhu byla na poslední chvíli před Bishopem sražena kamsi nad, takže Pittsburgh musí začít od znova.
     
    38:17
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Andrej Šustr – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:25
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Braydon Coburn – 2 min., hákování).
    36:01 Scott WILSON - 2:4
     
    36:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale nakonec je přeci jen sníženo, protože se Rust dostal dopředu a dokázal po kličce do strany vypálit na Bishopa, který ale jeho ránu vyrazil pouze křížem k volnému SCOTTU WILSONOVI, jenž se s ničím nepáral a poslal puk tvrdou ránou do odkryté části brány! Asistence: Bryan Rust, Kris Letang.
     
    35:17
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Phill Kessel – 2 min., hákování).
     
    34:42
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Ondřej Palát – 2 min., vysoká hůl).
    31:53 Tyler JOHNSON - 1:4
     
    31:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesně to, o čem jsem psal! Tampa opět dává gól z ničeho. U mantinelu vybojoval puk Audy-Marchessault, který ho posunul do strany na Paláta , jehož pas před prázdnou bránu nemohl nezužitkovat TYLER JOHNSON! Ten jenom doklepl puk do prázdné brány a zakončil tak krásnou akci hostujícího celku! Asistence: Ondřej Palát, Jonathan Audy-Marchessault.
     
    30:11
    A už jsou zase v sobě! Tentokrát vyprovokoval bitku domácí Kunitz, který srazil gólmana Bishopa a opět se bude vylučovat.
    25:35 Tom KÜHNHACKL - 1:3
     
    25:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale ve snaze jít za brankou se dostali hosté do nevýhodné situace, protože zcela sám jel po jejich chybě ze strany na Bishopa TOM KUHNHACKL, který udělal brankáři Tampy krásnou kličku a zkušeně puk zasunul pod břevno! Bez asistence.
     
    24:44
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Trevor Daley – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Cedric Paquette – 2 min., hrubost).
     
    24:44
    A máme tu další bitku, kterou opět vyprovokovali domácí a je jasné, že se opět bude vylučovat!
    23:14 Matthew CARLE - 0:3
     
    23:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak toto už je pro Penguins velice vážně a nevypadá to, že by mělo dojít k nějakému zvratu! Ke střele se po dobré práci Johnsona dostal o modré MATTHEW CARLE, který trefil přesně tu skrumáž před bránou, kterou chtěl a od nohy jednoho z domácích se puk odrazil mezi nohy zcela zaskočeného Zatkoffa! Bez asistence.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Tyler Johnson – 2 min., hrubost).
     
    18:59
    V další obrovské šanci se ukázal Hornqvist, který dorážel odražený puk do skoro prázdné brány, Bishop ale zareagoval a puk dokázal vyrazit mimo dosah útočícího hráče!
     
    17:39
    A teď se z ničeho nic před gólmanem Tampy zjevil zcela osamocený Kessel, který ale ztroskotal opět na úžasném Bishopově reflexu – teď se roztáhl na čáře a puk na poslední chvíli vyrazil!
     
    16:40
    A teď se Penguins dostali do vážně velké šance, kterou měl na svědomí kapitán Crosby, ten ale zamířil ve vyložené pozici přesně do padajícího Bishopa, který puk vyrazil!
     
    15:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu Tampa Bay Lightning (Brown – 2 min., krosček).
     
    15:03
    A před bránou Pittsburghu je pořádně horko, bude se vylučovat a navíc tu byla k vidění bitka, kterou vyprovokoval právě tvrdý faul jednoho z Tučňáků.
     
    14:55
    Tak teď byla Tampa v obří šanci, když se zcela sám zjevil v mezikruží Kučerov, ale Zatkoff se úžasně přesunul a dokázal jeho gólovou ránu vyrazit!
     
    12:36
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2 min., hrubost).
    11:20 Steven STAMKOS - 0:2
     
    11:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro domácí celek, protože Lightning dávají další branku v rychlém sledu a srážejí tak Penguins vaz! Ke střele od modré se totiž dostal Carle, jehož ránu sice dokázal s velkými obtížemi Zatkoff vyrazit, ale bylo to s pomocí tyče pouze ke STEVENU STAMKOSOVI, který prázdnou bránou pohrdnout nemohl! Asistence: Alex Killorn, Matthew Carle.
    09:08 Anton STRALMAN - 0:1
     
    09:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak po velké šanci Penguins se nakonec prosazuje jejich soupeř, který z ničeho nic dává gól a jde tak v Consol Energy Center do vedení! Puk se pro domácí celkem nešťastně dostal po dobré akci k nikým nehlídanému ANTONU STRALMANOVI, který se s ničím nepáral a poslal puk za bezmocného Zatkoffa! Asistence: Vladislav Namestnikov, Jonathan Audy-Marchessault.
     
    08:49
    V další akci se dostal ke střele těsně před bránou Kessel, který měl ideální pozici a nakonec se jeho rána odrazila od tyčky pryč!
     
    06:41
    Dopředu se v kontru do první velké šance zápasu hnal Sidney Crosby, který zakončoval ale pod velkým tlakem a Bishop jeho pokus kryl! Nakonec Kanaďan posunul bránu a hra je tak přerušena.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Kuhnhackl, 37. Wilson (Rust, Letang) – 10. Stralman (Namestnikov, Audy-Marchessault), 12. Stamkos (Killorn, Carle), 24. Carle, 32. Johnson (Palát, Audy-Marchessault)


    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Maatta, Letang, Dumoulin, Daley, Pouliot, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Cullen (A), Kessel – Kuhnhackl, Sundqvist, Rust – Wilson, Porter, Sheary
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Šustr, Stralman, Carle, Coburn, Nesterov – Killorn, Stamkos (C), Callahan (A) – Palát (A), Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Brown – Condra, Boyle, Audy-Marchessault
    bahis siteleri