Minnesota – Chicago 6:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 1:0 (po pr.) | Carolina – Tampa 2:4 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 22.02.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Ryan CALLAHAN - 2:4
     
    59:50
    Tampa právě vstřelila branku!
    RYAN CALLAHAN střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a střelou do prázdné brány pečetí vítězství Lightning!! Ondřej Palát v obranném pásmu vyhrál souboj s protihráčem a poté puk poslal do jízdy Ryanovi Callahanovi, který ho střelou po ledě poslal do prázdné brány. Asistence: Ondřej Palát, Cedric Paquette.
    54:17 Steven STAMKOS - 2:3
     
    54:17
    Tampa právě vstřelila branku!
    STEVEN STAMKOS využívá přesilovou hru a svým 25. gólem v letošní sezóně NHL posílá Lightning krátce před koncem do vedení 3:2!! Před Stevenem Stamkosem se mezi kruhy otevřel prostor a kapitán Tampy poté poslal puk nad vyrážečku Cama Warda k levé tyči. Asistence: Tyler Johnson, Jonathan Marchessault.
    32:59 Michal JORDÁN - 2:2
     
    32:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    MICHAL JORDÁN střílí fantastický gól a dělá radost domácím fanouškům Caroliny, kteří jsou ve varu!! Michal Jordán na levém křídle nabral rychlost a po objetí brány puk u pravé tyče zasunul za Bena Bishopa, který nevěděl, kde mu hlava stojí. Michael Jordán vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL a zároveň zaznamenal první kanadský bod. Asistence: Jeff Skinner, Victor Rask.
    28:27 Ryan CALLAHAN - 1:2
     
    28:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    RYAN CALLAHAN střílí nádherný gól a otáčí vývoj zápasu na stranu Lightning!! Ryan Callahan si v pravém kruhu pro vhazování zpracoval krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma od Stevena Stamkose a poté parádní střelou vymetl přesně pravý horní roh brány, přestože tam bylo minimum prostoru. Asistence: Steven Stamkos, Nikita Nesterov.
    24:41 J. T. BROWN - 1:1
     
    24:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    J.T. BROWN se prosazuje z dorážky a dělá radost svému tátovi, který byl profesionálním hráčem amerického fotbalu a je dnes přítomen v PNC Areně!! Andrej Šustr na levé straně napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která byla dvakrát tečována a před bránou ji zastavil pravou nohou zády k bráně J.T Brown, ten se ovšem rychle zorientoval a volný puk poslal z blízkosti do prázdné brány. Asistence: Cedric Paquette, Andrej Šustr.
    11:10 Joakim NORDSTRÖM - 1:0
     
    11:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    JOAKIM NORDSTRÖM skóruje v oslabení a posílá Carolinu po nádherně sehraném protiútoku do vedení!! Jaccob Slavin poslal puk do jízdy Jordanovi Staalovi, který krásnou diagonální přihrávkou z levého křídla našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího Joakima Nordströma, a ten bekhendem bez přípravy poslal puk do odkryté brány. Asistence: Jordan Staal, Jaccob Slavin.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Nordström (J. Staal, Slavin), 33. Jordán (Skinner, Rask) – 25. Brown (Paquette, Šustr), 29. Callahan (Stamkos, Nesterov), 55. Stamkos (Johnson, Marchessault), 60. Callahan (Palát, Paquette)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Liles, Pesce, Hanifin, Jordán – Versteeg, E. Staal (C), Di Giuseppe – Nordström, J. Staal (A), Nestrašil – Skinner, Rask, Lindholm – Terry, McClement, Nash. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Stralman, Coburn, Šustr, Nesterov, Carle – Killorn, Stamkos (C), Callahan (A) – Palát (A), Johnson, Condra – Paquette, Filppula, Brown – Namestnikov, Boyle, Marchessault. Hlavní trenér: Jon Cooper.

    Rozhodčí: Tim Peel, Brian Pochmara – Scott Driscoll, Jonny Murray

    Diváci: 10422
    bahis siteleri