Vítkovice – Zlín 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:1 (kon.) | Plzeň – Sparta 3:4 (po pr.)
Litvínov – Chomutov 2:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:2 (kon.) | K. Vary – Olomouc 3:5 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (1:2 po s.n.)
po prodl.
HC Škoda Plzeň
3:4 (0:0, 2:0, 1:3 - 0:1)
HC Sparta Praha
Úterý 23.02.2016, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:52 Curtis HAMILTON - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    64:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Osm sekund před koncem prodloužení se sparťanským hrdinou stává CURTIS HAMILTON (12+15), který parádní střelou pod víko z pravé strany získal bonusový bod pro hostující tým! Asistence: Lukáš Klimek (4+14) a Jan Švrček (0+5).
     
    60:42
    Jakub Jeřábek byl faulován ve velice dobré šanci! Dvě minuty za sekání si tedy odpyká Marek Hrbas (SPA), jenž dnes hraje svůj stý zápas v extralize. A nyní se zcela jistě bude modlit, aby si odseděl opravdu celé dvě minuty.
    58:58 Ondřej KRATĚNA - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A podařilo se jim vyrovnat hned z první útočné akce po odvolání gólmana, je to 3:3! Velký tlak v brankovišti dokázal nejlépe zužitkovat plzeňský kapitán ONDŘEJ KRATĚNA (8+18), který po řadě dorážek procpal puk za brankáře Sparty Dannyho Taylora! Asistence: Jakub Jeřábek (3+27) a Petr Kadlec (1+21).
     
    58:48
    Matěj Machovský jde z branky, domácí celek v šesti!
     
    53:43
    Domácí čeká 40 sekund přesilovka pět na tři! Dvě minuty za podražení Miroslava Indráka totiž dostává Jan Piskáček (SPA).
    52:35 Andrej KUDRNA - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    52:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo to, díky čemu dnes do dvoubrankového vedení šla Plzeň – gól v oslabení! ANDREJ KUDRNA (9+5) se dostal do přečíslení dva na jednoho, odpovědnost vzal sám na sebe a krásnou střelou zápěstím dovršil výborný obrat pražského celku! Bez asistence.
     
    52:23
    Juraj Mikuš (SPA) dnes podruhé míří na trestnou lavici, znovu za stejný prohřešek vůči stejnému hráči – hákoval Erika Hrňu.
    50:15 Adam POLÁŠEK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další nešťastná branka a hostům se podařilo vyrovnat! ADAM POLÁŠEK (8+12) nahazoval kotouč od mantinelu do předbrankového prostoru, kde si ho bruslí do vlastní brány srazil Branislav Kubka! Je to 2:2, tohle by sparťany mohlo hodně nakopnout! Bez asistence.
     
    45:00
    Andrej Kudrna (SPA) ještě domácího brankáře seknul, za což dostává dvouminutový trest.
    40:29 Adam POLÁŠEK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    40:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je velice nepříjemná rána pro domácí! ADAM POLÁŠEK (7+12) to zkusil až od obranné modré čáry a Matěje Machovského zaskočil natolik, že kotouč skončil v jeho bráně! Sparta se dostává na dostřel, čeká nás ještě velice zajímavá podívaná! Asistence: Jan Piskáček (3+1).
     
    37:22
    Adam Polášek (SPA) je vyloučen na dvě minuty za sekání, přesilovku si nyní zahrají Plzeňané.
     
    37:16
    Tomáš Svoboda velice dobře napadal sparťanské obránce a domácí málem znovu skórovali! Obrovskou šanci měl poté Miroslav Indrák, ale puk za Taylora nezasunul!
     
    35:55
    Miroslav Forman a Daniel Přibyl byli velice nebezpeční v předbrankovém prostoru, ani jeden ale nenašel recept na Matěje Machovského!
    35:15 Mário BLIŽŇÁK - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je něco, domácí skórují ve vlastním oslabení! Ryan Hollweg výhozem puku poslal do samostatného úniku MÁRIA BLIŽŇÁKA (9+9), který nekompromisní střelou do šibenice posílá Západočechy do dvoubrankového vedení! Asistence: Ryan Hollweg (0+2).
     
    35:03
    Slovenský obránce Kristián Kudroč (PLZ) držel pronikajícího Lukáše Pecha, dostává tedy dvě trestné minuty. Po komerční přestávce rozehrají hosté první přesilovku.
    34:11 Nicholas JOHNSON - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    34:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Do vedení jdou ale indiáni! Petr Kadlec to nyní udělal parádně a vyslal spoluhráče do přečíslení dva na jednoho. Centr Mário Bližňák zprava nabil na volej NICHOLASI JOHNSONOVI (20+7), který dokázal překonat Dannyho Taylora! Domácí vedou 1:0. Asistence: Mário Bližňák (8+9) a Petr Kadlec (1+20).
     
    32:14
    Hostující tým si vytvořil velký tlak a z toho i obrovskou šanci na otevření skóre zápasu! Lukáš Klimek zůstal nepokrytý mezi kruhy, kam obdržel přihrávku. Naštěstí pro Plzeňské ale zamířil mimo tři tyče!
     
    29:35
    Velký tlak před brankou Plzně! Nejprve nebezpečně zakončoval Jiří Hozák, Machovský ale kotouč vyrazil. K dorážce se propracoval Jiří Černoch a posléze i Dragoun, ale domácí gólman zavřel dveře!
     
    22:49
    Druhá přesilová hra pro modrobílé. Jan Švrček (SPA) podrazil Miroslava Indráka a míří na trestnou lavici. Jak s výhodou naloží Plzeňští nyní?
     
    18:40
    Erik Hrňa byl v šanci hákován Jurajem Mikušem (SPA), indiány tedy čeká první přesilová hra v dnešním zápase.
     
    15:16
    Petr Kumstát obdržel pěknou přihrávku do předbrankového prostoru, jeho střela z první ale skončila na tyči branky Matěje Machovského!
    Marken.cz

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 35. Johnson (Bližňák, Kadlec), 36. Bližňák (Hollweg), 59. Kratěna (Jeřábek, Kadlec) – 41. Polášek (Piskáček), 51. Polášek, 53. Kudrna, 65. Hamilton (Klimek, Švrček)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Kadlec "A", Moravčík, Kudroč, Pulpán, Kubka, Sklenička – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna "C" – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Lev, Hollweg. Trenér: Michal Straka.
    HC Sparta Praha: Taylor (Pöpperle) – Polášek, Piskáček, Švrček, Čajkovský, Mikuš, Hrbas, Kalina – Buchtele "A", Přibyl, Forman – Kudrna, Klimek, Hamilton – Kumstát "A", Pech, Netík "C" – Dragoun, Černoch, Komárek – Hozák. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Horák, Pešina – Komárek, Ondráček

    Diváci: 6096
    bahis siteleri