Washington – Montreal 3:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
Montreal Canadiens
Čtvrtek 25.02.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:07 Andre BURAKOVSKY - 3:4
     
    57:07
    Washington právě vstřelil branku!
    ANDRE BURAKOVSKY skóruje a Washington krátce před koncem prohrává pouze o gól!! Stanislav Galijev dostal na pravé křídlo krásnou přihrávku od Natea Schmidta a poté puk předložil Andremu Burakovskymu, který z vrcholu levého kruhu pro vhazování propálil Mikea Condona mezi betony. Asistence: Stanislav Galijev, Nate Schmidt.
    52:24 Dmitrij ORLOV - 2:4
     
    52:24
    Washington právě vstřelil branku!
    DMITRY ORLOV nádhernou střelou snižuje na rozdíl dvou branek a vykřesává naději pro Capitals, kteří prohrávají 4:2!! Dmitry Orlov v levém kruhu pro vhazování napřáhl z ostrého úhlu k nádherné střele a nad levým ramenem Mikea Condona puk poslal pod horní tyč. Asistence: Alex Ovečkin, Nicklas Bäckström.
    32:36 Alex GALCHENYUK - 1:4
     
    32:36
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK se podruhé prosazuje v dnešním zápase a svým druhým gólem zvyšuje na 4:1 pro Montreal!! Lars Eller našel před bránou Alexe Galchenyuka, který nikým neatakovaný zamířil ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Lars Eller, Andrej Markov.
    25:32 Jason CHIMERA - 1:3
     
    25:32
    Washington právě vstřelil branku!
    JASON CHIMERA se prosazuje z dorážky a střílí úvodní gól Washingtonu v dnešním zápase!! Marcus Johansson vypálil z levého kruhu pro vhazování a Mike Condon jeho střelu levým betonem vyrazil, jenže u pravé tyče se poté dostal k dorážce Jason Chimera, který bekhendem poslal puk do odkryté sítě. Asistence: Marcus Johansson, Brooks Orpik.
    21:54 Tomáš FLEISCHMANN - 0:3
     
    21:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ FLEISCHMANN střílí třetí gól Canadiens v řadě a Braden Holtby už toho má plné zuby!! Mark Barbiero tvrdě vypálil od modré čáry a Braden Holtby jeho střelu mířící těsně lad ledem k levé tyči pravým betonem vyrazil, jenže v levém kruhu pro vhazování se dostal k dorážce Tomáš Fleischmann a vymetl přesně vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: Paul Byron, Mark Barberio.
    17:47 Brendan GALLAGHER - 0:2
     
    17:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    BRENDAN GALLAGHER využívá přesilovou hru a z dorážky posílá Montreal v závěru první třetiny do dvoubrankového vedení!! P.K. Subban vypálil od modré čáry po ledě a jeho následnou střelu těsně před bránou tečoval Andrej Markov, od kterého puk mířil k pravé tyči, Braden Holtby ale předvedl skvělý zákrok a levým betonem kotouč mířící za jeho záda zastavil, proti následné dorážce Brendana Gallaghera už byl ale bezmocný. Asistence: Andrej Markov, P.K. Subban.
    09:09 Alex GALCHENYUK - 0:1
     
    09:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK střílí gól a z dorážky posílá Montreal do vedení!! Dale Weise vypálil z pravého křídla a Braden Holtby jeho střelu pravým betonem vyrazil, jenže pouze k Alexovi Galchenyukovi, který puk z blízkosti střelou po ledě dorazil do prázdné brány. Asistence: Dale Weise.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Chimera (Johansson, Orpik), 53. Orlov (Ovečkin, Bäckström), 58. Burakovsky (Galijev, Schmidt) – 10. Galchenyuk (Weise), 18. Gallagher (Markov, Subban), 22. Fleischmann (Byron, Barbiero), 33. Galchenyuk (Eller, Markov)


    Washington Capitals: Holtby (22. Grubauer) – Niskanen, Alzner, Carlson, Schmidt, Orpik (A), Orlov – Williams, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Burakovsky – Wilson, Richards, Chimera – Galijev, Johansson, Laich. Hlavní trenér: Barry Trotz.
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Subban, Markov (A), Pateryn, Jemelin, Barberio, Bartley – Gallagher (A), Plekanec, Pacioretty (C) – Andrighetto, Eller, Galchenyuk – Byron, De La Rose, Fleischmann – Smith-Pelly, Mitchell, Weise. Hlavní trenér: Michel Therrien.

    Rozhodčí: Mark Lemelin, Chris Lee – Shane Heyer, Matt MacPherson

    Diváci: 18506
    bahis siteleri