Washington – Montreal 3:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Pittsburgh Penguins
Čtvrtek 25.02.2016, 01:35 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:27 Brad MARCHAND - 5:1
     
    55:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    Po minutě a sekundě přichází pátá branka! Po nahození Toreyho Kruga se puku před brankou ujal BRAD MARCHAND, jenž byl sice faulován, ale v letu se mu povedlo puk umístit za záda hostujícího brankáře. Asistence: Torey Krug, Patrice Bergeron.
    54:26 Landon FERRARO - 4:1
     
    54:26
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Nahozený puk od Seidenbrga Määttä nedokázal zachytit a sám na branku se hnal LANDON FERRARO. Ten svou akci zakončoval střelou nad rameno, kterou překonal brankáře Fleuryho počtvrté. Asistence: Dennis Seidenberg.
    50:34 Jimmy HAYES - 3:1
     
    50:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do důležitého dvoubrankového vedení! Ryan Spooner najel do útočné třetiny po levé straně a v pravý čas našel v brankovišti postaveného JIMMYHO HAYESE, kterému se povedlo dát třetí branku svého celku! Asistence: Ryan Spooner, Adam McQuaid.
    24:07 Tom KÜHNHACKL - 2:1
     
    24:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh ovšem hodně rychle koriguje stav utkání. Střelu Oskara Sundqvista z levé strany vyrazil Rask jen před sebe, kam si najel TOM KÜHNHACKL, jenž puk poslal do branky bruslemi! Rozhodčí ještě situaci potvrdil po videu. Asistence: Oskar Sundqvist, Trevor Daley.
    23:12 David PASTRŇÁK - 2:0
     
    23:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    A přece jen se domácí dostali do šance, která byla zakončena druhou brankou! DAVID PASTRŇÁK si najel z levé strany až před branku, kde udělal Fleurymu kličku a poslal puk do odkryté klece. Bez asistence.
    16:00 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    16:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston jde do vedení po brance DAVIDA PASTRŇÁKA! Havířovský rodák se rozjel proti Fleurymu, těsně před ním zpomalil, zamíchal s kotoučem a poslal jej mezi betony zkušeného brankáře!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Pastrňák (TS), 24. Pastrňák, 51. Hayes (Spooner, McQuaid), 55. Ferraro (Seidenberg), 56. Marchand (Krug, Bergeron) – 25. Kühnhackl (Sundqvist, Daley)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Miller, Chára, Seidenberg, Morrow, McQuaid, Krug – Connolly, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Ferraro, Kemppainen, Rinaldo
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Määttä, Daley, Dumoulin, Cole, Pouliot – Hörnqvist, Crosby, Kunitz – Kessel, Cullen, Hagelin – Rust, Sundqvist, Kühnhackl – Sheary, Porter, Wilson

    Rozhodčí: Pochmara, Morton – Murphy, Sericolo
    bahis siteleri