Washington – Montreal 3:4 (kon.) | Boston – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
Anaheim – Buffalo 1:0 (kon.)
po s.n. (2:0)
Colorado Avalanche
4:3 (1:1, 0:0, 2:2 - 0:0)
San Jose Sharks
Čtvrtek 25.02.2016, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nathan MACKINNON - 4:3sn
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Colorado Avalanche.
    Autorem vítězné branky je NATHAN MACKINNON.
     
    64:57
    Nyní se Burns a Couture dostali do přečíslení dva na jednoho, které ale nezakončili ideálně! A aby toho nebylo málo, v následném protiútoku se zjevil Blake Comeau, kterého vychytal Martin Jones! Wow, to byly akce.
     
    64:17
    Po neúspěšné akci Johna Mitchella se díky skvělé přihrávce Couturea dostal do úniku obránce Brent Burns, jeho bekhendový blafák byl ovšem nepřesný!
     
    62:49
    Rozhodnout mohl zadák Colorada Erik Johnson, který se ale hned natřikrát nedokázal přes brankáře Martina Jonese prosadit! Dobrá práce hostujícího strážce svatyně.
     
    61:35
    Nyní se finský útočník Donskoi dostal do samostatného úniku, ovšem brankář Calvin Pickard dokázal jeho zakončení zneškodnit!
    58:29 Joel WARD - 3:3
     
    58:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žralokům se hra bez brankáře vyplatila, máme vyrovnáno! JOEL WARD obdržel od Joea Thorntona parádní přihrávku před branku, kde se prosadil zakončením z voleje! Měl tak velkou radost, že si dokonce poskočil. Stav utkání je 3:3! Asistence: Joe Thornton a Joe Pavelski.
     
    58:10
    Obrovskou šanci na vyrovnání měl Patrick Marleau! Tak metr před brankářem byl zcela osamocený při dorážce po pasu od Pavelského, nicméně Calvin Pickard se sithl přesunout a nenechal se prostřelit mezi betony!
     
    57:50
    Již nyní to hosté zkusí v šesti bez brankáře, Peter DeBoer odvolal Martina Jonese!
    51:45 Gabriel LANDESKOG - 3:2
     
    51:45
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se dnes poprvé dostávají do vedení! Parádně to udělal obránce Andrew Bodnarchuk, který táhl kotouč po pravé straně a posléze ho hodil před branku. Tam se k dorážce dostal kapitán GABRIEL LANDESKOG, jenž ho na druhý pokus procpal za Martina Jonese! Asistence: Andrew Bodnarchuk a Nathan MacKinnon.
    45:35 Jarome IGINLA - 2:2
     
    45:35
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita za 22 vteřin! JAROME IGINLA dostal nabito do prostoru levého kruhu pro vhazování od Tysona Barrieho a nekompromisní střelou z voleje překonal Martina Jonese! Znovu máme vyrovnáno, 2:2. Asistence: Tyson Barrie a Gabriel Landeskog.
     
    45:13
    Joonas Donskoi (SJS) před brankou fauloval Jaromeho Iginlu, Colorado si tedy zahraje druhou přesilovou hru v utkání. Dvě minuty za držení protihráče.
    41:50 Brent BURNS - 1:2
     
    41:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní už se Žraloci prosadili a podruhé v utkání jdou do vedení! Svého dvacátého gólu v sezoně se dočkal BRENT BURNS, jehož přihrávka do předbrankového prostoru zpoza klece se od brusle Erika Johnsona odrazila do brány Colorada Avalanche! Smolný gól pro domácí tým. Asistence: Tomáš Hertl a Paul Martin.
     
    39:59
    Shawn Matthias bekhendem ke střele vyzval Beauchemina, ale Maritn Jones dokázal vyrazit jeho zakončení ramenem! Na druhé straně se proti Brentu Burnsovi musel činit Calvin Pickard! Oba celky se mohly v závěru druhé třetiny dostat do vedení.
     
    35:12
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Melker Karlsson – 2 min., držení protihráče).
     
    34:04
    Nyní ale přišla zajímavá šance! Tomáš Hertl si šikovně vyměnil puk s Joem Thorntonem a zakončoval v předbrankovém prostoru, kde ale místo brány trefil pouze spoluhráče Joea Pavelského!
     
    23:39
    Nathan MacKinnon od modré vyslal nebezpečný pokus zápěstím, který Martin Jones i přes srážku s clonícím Gabrielem Landeskogem našel v lapačce!
     
    16:43
    Jako slepý k houslím se v útočném pásmu k volnému puku dostal Chris Tierney. Okamžitě ho tak zkusil napálit na Pickardovu klec, který měl velké štěstí, protože hostující útočník trefil tyč!
    13:03 Shawn MATTHIAS - 1:1
     
    13:03
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno, 1:1! Znovu se prosazuje debutant, tentokráte ten v domácí sestavě. SHAWN MATTHIAS dostal dostatek času v předbrankovém prostoru k dorážce Söderbergovy střely a překonal Martina Jonese! Nutno uznat, že Avalanche vyrovnali zaslouženě. Asistence: Carl Söderberg a Francois Beauchemin.
     
    10:22
    A další obrovská příležitost Avalanche! Nathan MacKinnon dostal přihrávku po skvělém průniku Landeskoga a byl sám před Jonesem, puk za něj ale nezasunul!
     
    08:10
    Velká šance na vyrovnání! Jarome Iginla se dostal do útočného pásma po levé straně, odkud posléze v dobré příležitosti našel Grigorenka. Jeho pokus z voleje ale vyrazil Martin Jones!
     
    04:35
    Tvrdou ránu Romana Poláka chytil Calvin Pickard. Matt Duchene (COL) se před tím provinil vysokou holí v obličeji Pavelského a dostává dvě minuty, přesilovka pro Sharks.
    02:10 Nick SPALING - 0:1
     
    02:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Výborná premiéra v novém týmu! NICK SPALING se prosazuje ihned po své výměně do San Jose, když šikovnou a ukrytou střelou zápěstím o tyčku prostřelil Calvina Pickarda! Hosté se tedy hned na počátku třetí minuty dostávají do vedení. Bez asistence.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 14. Matthias (Söderberg, Beauchemin), 46. Iginla (Barrie, Landeskog), 52. Landeskog (Bodnarchuk, MacKinnon), rozh. náj. MacKinnon – 3. Spaling, 42. Burns (Hertl, Martin), 59. Ward (Thornton, Pavelski)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   MacKinnon (COL)
    1:0   Donskoi (SJS)
    2. série:
    1:0   Landeskog (COL)
    1:0   Pavelski (SJS)
    3. série:
    2:0   Duchene (COL)


    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla – Tanguay, MacKinnon, Landeskog – Matthias, Söderberg, Comeau – McLeod, Mitchell, Skille.
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Marleau, Ward – Donskoi, Couture, Karlsson – Spaling, Tierney, Zubrus.

    Rozhodčí: Rooney, Walsh – Amell, Grandt

    Diváci: 15 564
    bahis siteleri