Olomouc – Mountfield HK 4:6 (kon.) | Č. Budějovice – Letňany 6:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Chomutov 4:3 (po pr.) | K. Vary – Vsetín 6:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:6 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:9 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 13:2 (kon.)
HC Litvínov – Havířov 7:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Jihlava – Poruba 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 26.02.2016, 18:00 • Werk aréna • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    59:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:37
    Hosté se teď velmi důrazně natlačili před Ovčařího, třinecký gólman ale udržel puk před brankovou čárou. Následně došlo k potyčce mezi několika hráči a bude se vylučovat. Za hrubost míří na trestnou lavici domácí Kalus a hostující Chlouba.
     
    59:15
    Branka Sparty je prázdná, hosté v šesti.
     
    52:50
    Hrachovský na modré čáře nastřelil prvního hráče Sparty a Šmerha se tak málem dostal do brejku, naštěstí pro domácí barvy ale hostující útočník při zpracování zaváhal a Imrich jej stihl dobruslit. Následně pak Oceláře proti zakončení Maršouna podržel Ovčaří.
     
    52:00
    Po přihrávce napříč brankovištěm mohl do odkryté části klece střílet Schwamberger, ten ale vhodný okamžik prováhal.
     
    48:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VOCHOZKA naskočil ze střídačky rovnou do brejku, jeden ze sparťanských hráčů se jej sice snažil stíhat, Vochozka se ale na kotouči udržel a následně překonal Wolfa. Asistence: Dominik Molin.
     
    38:35
    Třinečtí ujeli v oslabení dva na brankáře, Vochozka se rozhodl pro střelu, ale minul levý horní růžek sparťanské branky.
     
    38:04
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Martin Dubský – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Kryštof Stuchlík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Grzegorz Radzienczak – 2 min., sekání).
     
    36:16
    Třinečtí vyhráli buly, Haman nahodil střelou zápěstím od modré a puk se po teči některého z hráčů odrazil od tyče zpět do hřiště.
     
    35:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po asistenci Klocka domácí vyrovnávají. Brankáře Wolfa prostřelil z mezikruží DOMINIK MOLIN. Asistence: Kamil Klocek – 3:3.
     
    34:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zajímavý gól v třinecké WERK Aréně. Machovu střelu brankář Wolf vyrazil před sebe, kde číhal TOMÁŠ VOCHOZKA. Třinecký útočník prvním píchnutím puk neprocedil, ale druhým už ano. Rozhodčí sice přerušil hru, ale po ukázáním Vochozky na puk uznal branku. Asistence: Matěj Mach, Kryštof Stuchlík – 2:3.
     
    29:23
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Vojtěch Kropáček – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Petr Maršoun – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Ondřej Imrich – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (René Najsar – 2 min., hrubost).
     
    25:20
    Sparťanské obraně ukázal záda Vochozka, nabruslil si před Wolfa a bekhnedovou střelou chtěl poslat puk nad beton hostujícího gólmana, jenže minul bránu.
     
    23:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané už vedou o dvě branky. OSTAP SAFIN od modré čáry vypálil přesně do pravého horního růžku třinecké branky. Trefil to parádně. Asistence: Tomáš Schwamberger – 1:3.
     
    22:50
    Fantastický zákrok předvedl třinecký brankář Jakub Ovčaří! Nejprve si před bránu najel Safin, jeho střelu ještě kryl, dorážku Šišoláka vyrazil betonem nad sebe a koncem vyrážečky odrazil puk padající do branky!
     
    18:38
    A hned mohlo být vyrovnáno. Po křížné přihrávce Peterka se opřel do puku Stuchlík, ale střelou trochu v záklonu minul sparťanskou branku.
     
    18:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se vydali do protiútoku tři na tři, které po přihrávce Safina zakončil střelou mezi Ovčařího betony PATRIK SEDLISKÝ. Asistence: Ostap Safin, Ondrej Šišolák – 1:2.
     
    12:16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vyrovnává! Střelu Kropáčka z levého kruhu ještě Ovčaří dokázal vyrazit, ale před dorážkou TOMÁŠE ŠMERHY už nestačil dát betony k sobě. Asistence: Vojtěch Kropáček – 1:1.
     
    09:30
    Kalus se v rychlosti protáhl z levého kruhu na střed a prudce švihem vypálil, bohužel minul branku.
     
    06:55
    Třinec má před sebou první oslabení. Na dvě minuty byl vyloučen Adam Raška za sekání.
     
    06:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se vzápětí dostávají do vedení. MATĚJ MACH se uvolnil v pravém kruhu a střelou mezi betony překonal gólmana Sparty. Bez asistence.
     
    05:42
    Molin přiklepl kotouč mezi kruhy dojíždějícímu Najsarovi, ten vypálil rychlou střelu švihem a brankář Wolf fantastickým zákrokem puk vyrazil.
     
    04:05
    Po střele Hrachovského vznikl závar před brankou Sparty, brankář Wolf už ležel na ledě, přesto ho Stuchlík nedokázal v dobré pozici přehodit a poslat svůj celek do vedení.
     
    02:50
    Polský obránce Radzienczak byl faulován Vojtěchem Kropáčkem (SPA) a domácí si zahrají první přesilovou hru za faul kolenem.

    Igor Mainka

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 7. Mach, 35. Vochozka (Mach, Stuchlík), 35. Molin (Klocek), 49. Vochozka (Molin) – 13. Šmerha (Kropáček), 19. Sedliský (Safin, Šišolák), 24. Safin (Schwamberger)


    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Ochman) – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Klocek, Brabec, Timotej Marguš, J. Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Vochozka, Peterek, Mach, Przybyla, Kalus, Raška, Najsar, Molin
    HC Sparta Praha: Wolf (Hofmann) – Simotics, Janda, Vízner, Jeřábek, Sedliský – Šrámek, Šmerha, Švarc, Šišolák, Kafka, Chlouba, Safin, Komárek, Schwamberger, Maršoun, Kropáček, Dubský, Wojnar

    Rozhodčí: Zbořil – Nazad, Holibka
    bahis siteleri