Olomouc – Mountfield HK 4:6 (kon.) | Č. Budějovice – Letňany 6:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Chomutov 4:3 (po pr.) | K. Vary – Vsetín 6:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:6 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:9 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 13:2 (kon.)
HC Litvínov – Havířov 7:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Jihlava – Poruba 3:1 (kon.)
konec
HC Litvínov
7:3 (3:1, 2:0, 2:2)
AZ Havířov
Pátek 26.02.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet pouze důležité události, které se odehrají.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:26
    Jeden z domácích udělal obrovskou chybu na útočné modré a Peterka jel sám na Havlíka. Ještě než stihl zakončit, tak ho ale zahákoval Roman Cikánek, který také poslušně míří na trestnou lavici.
     
    01:25
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácím to ale příliš vadit nemusí, jelikož se prosazují ve vlastním oslabení. LUKÁŠ VOPAT se ze strany nacpal před bránu a pohotově v pádu zasunul kotouč za bezmocného Sonnka. Asistence: Dominik Havlík, Josef Myšák.
     
    02:25
    Havířov si se svou první přesilovkou neporadil vůbec dobře. Nejenom že se neprosadil, navíc ještě inkasoval a Cikánek se může vrátit na ledovou plochu s čistým svědomím.
     
    03:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští jdou do dvoubrankového trháku! Pavel Kordule chytře našel PETRA PAVLÍČKA před brankou a domácí útočník se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Pavel Kordule, Robert Bártek.
     
    11:30
    Oskar Rzekanowski vystihl rozehrávku domácích na půli hřiště a jel sám na Havlíka. Jenže než stihl zakončit, dojel ho Nídl a o kotouč ho obral.
     
    11:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    No vida, Havířovští z ničeho nic snižují na rozdíl jediné branky. DOMINIK PAWLICZEK si vybruslil zpoza brány až před domácího gólmana a bekhendem mezi betony snížil na 1:2. Asistence: Adam Strakoš.
     
    18:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do dvoubrankového vedení! Bečvářovu ránu z mezikruží vyrazil Sonnek pouze do strany, kde si na něj počíhal FILIP HELT a kotouč i s problémy dorazil do prázdné brány. Asistence: Jan Bečvář, Roman Cikánek.
     
    18:48
    Dominik Pawliczek míří na trestnou lavici za podražení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:48
    Hosté v plném počtu.
     
    21:16
    Hostující Lenomar míří na trestnou lavici za sekání.
     
    22:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští využívají přesilovou hru a jdou do tříbrankového vedení! Cikánkovu ránu vyrazil Sonnek pouze na hůl FILIPA HELTA, který svižnou ranou do poloprázdné brány rozvlnil síť. Asistence: Roman Cikánek, Štěpán Urbánek.
     
    29:08
    Karel Schmidmayer se ujal kotouč na vlastní polovině a vyrazil do předu. Zbrkle na něj na polovině hřiště vyrazil Srníček, a tak si ho domácí útočník mazácky prohodil jednoduchou ale efektivní kličkou a jel do přečíslení tři na jednoho. To ale bohužel pro domácí zmařil Nídl, kterému trvalo zakončení příliš dlouho a o puk ho obrala dojíždějící havířovská obrana.
     
    35:31
    Srníček míří na trestnou lavici za nedovolenou výstroj.
     
    36:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kotouč létal před Sonnkem ze strany na stranu, ze strany na břevno, a tak dále. Nakonec se dostal na hůl JOSEFA MYŠÁKA, který dorazil konečně kotouč do prázdné brány. Asistence: Karel Schmidmayer, Jiří Nídl.
     
    38:57
    Schmidmayer je dnes hodně aktivní, teď profrčel středním pásmem, natlačil se před obránce a vypálil bekhendem. Jeho "buum" nakonec k jeho smůle skončilo pouze na horní tyči Sonnkovy brány!
     
    39:57
    Martin Kučera míří na trestnou lavici za krosček.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:57
    Domácí v plném počtu.
     
    42:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Schmidmayer poslal kotouč na hůl JOSEFA MYŠÁKA, který si se svou příležitostí poradil jako správný kanonýr a s chladnou hlavou poslal kotouč za záda Sonnka. Asistence: Karel Schmidmayer, Martin Kučera.
     
    43:22
    Bečvář míří na dvě minuty na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    44:22
    Havířov si zahraje přesilovku pět na tři! Dominik Havlík míří na trestnou lavici za podražení.
     
    45:20
    Buď se mi to teď zdálo, nebo Litvínovští jeli v oslabení tři proti pěti do přečíslení dva na nikoho! To vyřešili Schmidmayer s Heltem kombinací do prázdné brány. Tu ale k udivení všech netrefil druhý jmenovaný.
     
    45:22
    Bečvář se vrací na ledovou plochu.
     
    46:00
    ...no, tak ani tam se příliš dlouho neohřál. Co se to tady sakra děje? Jan Bečvář míří podruhé během dvou a půl minuty na trestnou lavici, tentokrát za vražení na hrazení.
     
    46:22
    Dominik Havlík se po dvou minutách vrací na ledovou plochu.
     
    48:00
    Domácí v plném počtu.
     
    48:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Filip Helt našel krásnou přihrávkou skrze brankoviště nedávného trestance JANA BEČVÁŘE, který trefil úplně prázdnou bránu. Po vstřelení branky navíc ještě smekl pomyslný klobouček před geniální přihrávkou svého spoluhráče. Asistence: Filip Helt.
     
    49:29
    Karel Schmidmayer tvrdě zasáhl svého soupeře u mantinelu a ten se nyní svíjí v bolestech na ledě. Domácí tvrďák nakonec dostává pouze dvě minuty za faul kolenem.
     
    51:26
    Ondřej Hipius míří na trestnou lavici za nedovolené bránění. Havířov si opět zahraje přesilovkou pět na tři, ovšem pouze tři vteřiny.
     
    51:29
    Karel Schmidmayer se vrací po celých dvou minutách na ledovou plochu. Doufám, že už trochu vychladl, protože oheň v něm evidentně hoří!
     
    51:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov využívá přesilovou hru. Aulehlova ránu od modré tečoval před Havlíkem přesně do růžku brány DOMINIK PAWLICZEK a brankář byl bez šance. Asistence: Tadeáš Aulehla, Jaroslav Mrowiec.
     
    55:26
    Pavlíček přihrál na modrou Kordulemu, který udělal dva rychlé kroky a vypálil. Jeho rána se tvářila nadějně, nakonec však minula levou tyč brány "pouze" o půl metru.
     
    59:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Poslední branku utkání střílí po přesné teči JAROSLAV MROWIEC. Asistence: Lukáš Peterka, Adam Strakoš.
     
    Konec zápasu. (19:36:44)

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 2. Vopat (Havlík), 4. Pavlíček (Kordule, Bártek), 19. Helt (Bečvář, Cikánek), 23. Helt (Cikánek, Urbánek), 37. Myšák (Schmidmayer, Nídl), 43. Myšák (Schmidmayer, Kučera), 49. Bečvář (Helt) – 12. Pawliczek (Strakoš), 52. Pawliczek (Aulehla, Mrowiec), 60. Mrowiec (Peterka, Strakoš)


    HC Litvínov: Havlík (Kovařík) – Bártek, D. Havlík, Kučera, Urbánek, Hipius, Cikánek – Nídl, Schmidmayer, Vopat, Myšák, Helt, Kordule, Pavlíček, Bečvář, Svoboda.
    AZ Havířov: Sonnek (Matoušek) – Zíková, Adámek, Aulehla, Hudeček, Szturc, Mrowiec, Srníček – Janeček, Potočný, Strakoš, Pecka, Peterka, Piš, Lenomar, Rzekanowski, Raček, Pawliczek.

    Rozhodčí: Hucl – Coubal, Kokment.
    bahis siteleri